Nicky 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Shakira je mačkica in v njenih gibih je neka posebna sproščenost. Njen glas pa mi je še posebno všeč. Punca ima tiste latino stas v malem prstu. Njena lepota je ravno zato tako lepa, ker ni narejena in ni kičasta.Lepe so tudi preproste ženske, ki niso suhe in ne debele. Pa imajo kako posebno vrlino in niso nujno najbolj opazne. Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Shakira je mačkica in v njenih gibih je neka posebna sproščenost. Njen glas pa mi je še posebno všeč. Punca ima tiste latino stas v malem prstu. Njena lepota je ravno zato tako lepa, ker ni narejena in ni kičasta.Lepe so tudi preproste ženske, ki niso suhe in ne debele. Pa imajo kako posebno vrlino in niso nujno najbolj opazne.shakira ima toliko peroksida na glavi, da več ne ve zakaj jo ima...... zato pa punca uspešno vrešči in miga hkrati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 LE RESNIČNO JE LEPO. Descartes Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vreme kje spotakne 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Moj stric pravi, da je Helena B;agne lepa. Meni pa ni vsec. Ceprav so vsi lepi. Vsi ljudje so lepi, ampak ona mi ni vsec. Kaj pa vam? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Helena Blagne me spominja na neko pasmo psa, pa ne vem katero. Njen glas-svaka ji čast, čeprav ni po mojem okusu. Izgleda pa tudi stara 50 let, čeprav naj bi bila okoli 35.Morda te spominja na CAV_CAV-a.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Seveda ima Shaki preveč peroxida na glavi, ampak ona je hkrati uspešno "vreščala" (v živo, lepo prosim!) in migala tudi pred 5 leti, ko je imela črne in rdeče lase. Tako da mi ne hodit ven s takimi, ker mi to smrdi po fovšiji.Nicky, ti si prava v živo - lepo prosim- še Britney Spears boljše poje. pred petimi leti ko je bila shaky temnolaska je precej manj -uspešno- vreščala. ko pa si je zlila 5 kil peroksida na glavo je kar naenkrat začela precej bolj -uspešno- vreščati in migati. sicer pa ima vsak svoje veselje znova - tudi meni so všeč blond bejbe .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Ne bi se rada prepirala, ampak Britney se ne more primerjati s Shakiro in ona poje v živo pa pika. Od kje ti to, da ne poje v živo? x:Dx na koncertih večinoma poje v živo- ampak kvaliteta je bolj slaba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Če ti tako misliš... pa tudi, če bi bilo tako, se vsaj trudi in ne igra svojih občutkov. Za Britney mora biti težko, hliniti čustva.mja- imam en CD od Shakire- od Britney pa nobenega, tako da mora biti nekaj na tem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Lepa˝ ženska rada reče Ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. april 2004 Avtor Prijavi Deli 15. april 2004 Helena Blagne me spominja na neko pasmo psa, pa ne vem katero. Njen glas-svaka ji čast, čeprav ni po mojem okusu. Izgleda pa tudi stara 50 let, čeprav naj bi bila okoli 35.Helena je že 15 let stara 35... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Lepota je nad resnico. Ivan Prijatelj Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Helena je že 15 let stara 35... btw, Helena je letnik '63 Je pa res, da je bila enih 5 let stara 28 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Saj, če ne bo zadovoljna, še vedno ji ostane lepotni kirurg... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. april 2004 Avtor Prijavi Deli 15. april 2004 Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 NPR. Melanie Griffith. :xx!: Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 NPR. Melanie Griffith. :xx!: A ne, ubozica? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Res je ubožica. Da se gre uničevat, da bi bila mlajša za tistega debelega Banderasa.Pa kaj tiste par gubic, tko pa kot žaba.. BUTASTE BABE!da se grejo izmaličit. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Helena je že 15 let stara 35... btw, Helena je letnik '63 Je pa res, da je bila enih 5 let stara 28 KAJ Helena letnik 63' Saj sem mislila,da že spada k starim "raketam"..........sem resnično šokirana. Potem me ne čudi,da mojemu ženske laskajo,da zgledi mlad (nekje kot Sstane) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 ...pa Miša Molk :xx!:ah.. kak sem njo pozabila. Tud ona, če ne, da je še hujša. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Res je ubožica. Da se gre uničevat, da bi bila mlajša za tistega debelega Banderasa.Pa kaj tiste par gubic, tko pa kot žaba.. BUTASTE BABE!da se grejo izmaličit. ja, ampak po eni strani poučno... kaj vse delamo zaradi ljubezni :o|o: ..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 ...pa Miša Molk :xx!:ona je res malo pretiravala..Nimam nic proti povecanju oz dvigovanju prsi, popravkih na riti - ko smo stari se narava pac malo poigra z nami , ampak da si polnijo ustnice, licnice, spreminjajo nosove, nategujejo obraz znova in znova..., to se mi zdi pa brez veze.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 znova in znova je rekla Znova, jst se strinjam z njo. Zato pa pol take pošasti ven pridejo. Enkrat verjetno bi čist v redu spadlo. Al pa bi tud se lahk kej zalomilo. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Najlepši del lepote je tisti, ki ga slika ne more izraziti. Bacon Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 kaaaaaj... kakšen špeh, prosim te... obline na pravem mestu! to je to seveda sta seksi... ker izžarevata prvinsko ženskost... ženska kot simbol ne more biti neka suhica, kot moški... bog pomagaj.seveda nista najbolj seksi ženski na svetu... kaj sva pa pol midve :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.