Skoči na vsebino

Pojem lepe ženske

majica

Recommended Posts

:o|o: :o|o: kaj šele, če je grda...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

Draga lepa dekleta! :2src: :2src: :2src:

Jst mam en predlog. Kaj ko bi se šli izbor miss lunin. neta. Jaz se prijavljam za komisijo oziroma sodnika. Lahko zbiramo samo lepoto kot tako, lahko tudi obline, ritke, joške.. kar čte.............. Ker sem prijazen in deloven, se javljam za predsednika komisije, ki ima zadnjo besede. Kaj pravte??? Da ne bomo samo razpravljal o lepih ženskah.. čas je, da se pokažete!!! x;)x

sokrates (slinast) x^x

Eh, eh, predpotopni Sokrat, v totalnem zaostanku...

Imamo ze ful fotk, sicer ne ritkic in tega... ceprav so nekateri nekaj obljubljali... :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Joj, pa jst sem res za luno. Dejte mi povedat, katera je tista tanajlepša, da vem, katero moram omrežit. x:Dx x;)x

glede mistra, jst sem prec za, samo malo mam smolo, namreč konkurence ponavadi nimam, tako da bo zmaga moja, to me pa včasih kar že dolgočasi!! x;)x

sokrat

Tisto, k je najlepša si si že zapravu v eni drugi temi... :inocent: x:Dx x;)x se mi zdi...

Lahko pa sebe na ogled postaviš...ne bomo imele nič proti... :2src:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Pejt pogledat, Sokrat, ful jih je - Contess, Soncna, Ribica katja, Kristalka.... hmm, kere so se kaj, Aira... Ma, res ej, ful jih je lustnih, cednih, lepih, privlacnih... :palec: :2src: xcivx

tema Fotke na xx straneh. :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sokrates, ne vem, če bo se bo katera opogumila in pokazala ritkico, joškice in to.

Ma ja, saj vem.......... dons sem prov žleht, samo zezu bi se, sploh ne vem, kaj me je pičlo (če bi to moja ženička rekla, bi ji že znal odgovort x;)x x:Dx )

ostanite lepe

sokrat

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...