borism 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Kadar se nam sreča nasmeje, srečamo prijatelja, kadar nam obrne hrbet, srečamo lepo žensko. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. april 2004 Avtor Prijavi Deli 19. april 2004 :o|o: :o|o: kaj šele, če je grda... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Draga lepa dekleta! Jst mam en predlog. Kaj ko bi se šli izbor miss lunin. neta. Jaz se prijavljam za komisijo oziroma sodnika. Lahko zbiramo samo lepoto kot tako, lahko tudi obline, ritke, joške.. kar čte.............. Ker sem prijazen in deloven, se javljam za predsednika komisije, ki ima zadnjo besede. Kaj pravte??? Da ne bomo samo razpravljal o lepih ženskah.. čas je, da se pokažete!!! sokrates (slinast) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 ....kje pa ti živiš, saj prvi krog le že itak končan, za drugi krog pa se nobena ne prijavi Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Eh, eh, predpotopni Sokrat, v totalnem zaostanku... Imamo ze ful fotk, sicer ne ritkic in tega... ceprav so nekateri nekaj obljubljali... :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 .....a ni bilo rečeno, da bodo fantki tekmovali za mistra ? ...po moje bi bilo veliko bolj zabavno C.l. Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Joj, pa jst sem res za luno. Dejte mi povedat, katera je tista tanajlepša, da vem, katero moram omrežit. glede mistra, jst sem prec za, samo malo mam smolo, namreč konkurence ponavadi nimam, tako da bo zmaga moja, to me pa včasih kar že dolgočasi!! sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. april 2004 Avtor Prijavi Deli 20. april 2004 Tisto, k je najlepša si si že zapravu v eni drugi temi... se mi zdi...Lahko pa sebe na ogled postaviš...ne bomo imele nič proti... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Pejt pogledat, Sokrat, ful jih je - Contess, Soncna, Ribica katja, Kristalka.... hmm, kere so se kaj, Aira... Ma, res ej, ful jih je lustnih, cednih, lepih, privlacnih... tema Fotke na xx straneh. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Sokrates, ne vem, če bo se bo katera opogumila in pokazala ritkico, joškice in to.Ma ja, saj vem.......... dons sem prov žleht, samo zezu bi se, sploh ne vem, kaj me je pičlo (če bi to moja ženička rekla, bi ji že znal odgovort ) ostanite lepe sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 ....še dobro, da je samo, danes, pridi s tem predlogom, ko pride mesec v škorpijona, boš boljuspešen in razumljiv.....lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Nič se ne potrudite, vi dedci, da bi videli, kar hočete. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 ....ne ti "vi", kar napiši "MI", pa bo lažje priti do cilja, eh, jaz sem že danes dost branil svojo čast pri fotkah, pa ni šlo, če si sam ti ne more ratat, Mick, ni kaj boš končno moral postnit svojo pojavo gor, prej ne bo miru....lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Kaj dogaja? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Ful lepa... Pa naj bi po moznosti se dobro kuhcala... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Mlade ženske brez lepote imajo rade grde sobarice. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Ful lepa... Pa naj bi po moznosti se dobro kuhcala... bereš mi misli.......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 ... pa nosila pivo pred TV... jaaaaaaaaaaaaa, pa masaža stopal.....................!!!!!!!!!!!! sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Zdaj sem se spomnila še ene lepotice-Natalia Oreiro (oven), ravnokar sem gledala njene fotke.bljak.............. kr neki.................... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Meni Nela Eržišnik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 hm................ Salma Hayek, Verona Feldbusch, če zanemarim njen grd glas................pa še katera bi se našla..................... MA........... VSE STE FEJST!!!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Meni Nela Eržišnik .........ta je pa dobra........... ........bravo sstane Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 ....tudi meni je Nela všeč, ampak resno, kje je ona sedaj, še nastopa sploh kaj , saj vem, da bi Jaka več vedel, pa ne bom šel sedaj njega spraševati zaradi tega ....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.