zirosi 17. marec 2003 Prijavi Deli 17. marec 2003 quote: Mašinca pravi: A od vaju noben ne gleda osebnosti? Se pravi, da je dejansko res, da moški na ženski prvo opazi noge in prsi (čeprov bi rekla, da jih suhice ponavadi nimajo ravno veliko)?Razočarana sm. Mojster mi je nekoč na nekaj podobnega odgovoril: "Ono što ja jebem ne treba da ima pamet." Stvar konzumšafta je taka, da se najbolje prodaja embalaža, vsebina pa je pri količini ponudbe šele na drugem mestu. Uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 30. marec 2003 Prijavi Deli 30. marec 2003 Ma pr' ženskah je najbolj fajn, da jih tepeš po ritkah. Ma kako je to fajn. Seveda ne pred folkom, da ne sprav'š punco v zadrego. Ma to sam' usekaš po ritki, "ploink", "ploink", "dej nehi no", dobiš odgovor z nasmehom v ustnicah. Ma v glavnem men' je pri ženskah najbolj pomembno, da mi je simpatična. Ne preveč razvajena. P.S. Pa da ma fajn r't za usekat dvakrat . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 30. marec 2003 Prijavi Deli 30. marec 2003 VSAKA je lepa, dokler si vanjo zaljubljen... Drugo pa so medijske zvezde...pri teh se moramo zavedeti, da so nam navadnim smrtnikom predstavljena samo ena izmed 1000 fotografij (tudi jaz izmed 1000 svojih fotk najdem eno, na kateri sem lepa)...Drugače pa...ko si srečen, si lep. Se vidjamo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 30. marec 2003 Prijavi Deli 30. marec 2003 jaaa, simpaticus prelagojeni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 1. april 2003 Prijavi Deli 1. april 2003 Ženska je lepa, še bolj pa privlačna, ko se zaveda svoje ženskosti. In tega, da je pač močnejši spol. In potem moškemu ne preostane drugega, kot da ji dvori. No, poglejte druge živalske vrste, kjer se samci trudijo okoli samic, se šopirijo in kažejo v najlepši luči- a ni tako tudi pri ljudeh? Le da so načini včasih malo bolj prefinjeni, ponavadi pa je vasovanje zelo očitno. Da se pokažejo mačoti, voditelji, ki vse obvladajo ali se skrijejo za cinizem in poniževanje žensk. Pač kompenzacija...Sploh pa zdaj, spomladi, ko hormoni dobijo nov zagon... pa so tako vsi lepi in privlačni... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pupika 2. april 2003 Prijavi Deli 2. april 2003 Ej Majica si med tistimi z "močnejšo" postavo? Zgleda, da res.......veš kaj men grejo ženske, ki se smilijo same sebi zarad preveč kil prav na živce!!!! "Ja pa sej ne morem nč narest, bolj kot hujšam več me je skupi"....halooooo ženskeeeee, kaj vam je? Nič se ne naredi samo od sebe. Evo jaz mislim, da ženska s preveč kilami ni prav nič privlačna. Sori moje mnenje....sama skrbim zase, evo kolesarim, laufam.....pa me mal skrbi, da ne bom preveč....hm mišičasta...ampak nekaterim je to všeč in mislim, da rajš kaka mišica preveč, kot kila pa samozavest raste - pa ne s kilami!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 2. april 2003 Prijavi Deli 2. april 2003 Zelo veliko zensk je popolnih, dokler ne zivis z njimi.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 2. april 2003 Prijavi Deli 2. april 2003 PUPIKA...Okusi so tako zelo različni, da mi res ne pride na misel, da bi se obremenjevala s tem "kakšna škatla je" v kateri je moja duša. Nekoč spoznala osebo, s katerim sva skoraj leto dni klepetala preko neta. Še pred srečanjem sem povprašala, kakšni tipi so mu všeč... Manjša, močnejša, temnolasa, ženska, ki se "uredi", fascinirajo ga kostimi...Tik pred srečanjem sem mu morala povedati - priznati, da sem zelo visoka, zelo vitka in zelo "drugačna"...Ni bil najbolj "navdušen"...po srečanju pa ne boste verjeli, je rekel, da sem "ženska njegovih sanj" (sanje živim s svojim možem on pa s svojo ženo, tako da nič ni bilo!)Hočem ti rečt PUPIKA...vseeno kakšen si, osvojiš z dušo, z načinom, pogledom, nasmehom, dotikom...Se vidjamo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 2. april 2003 Prijavi Deli 2. april 2003 Jaz se strinjam s Pupiko in s sanjalico. Res je, da je dusa pac zapakirana nekam... ampak ce dusa ljubi SEBE.. potem bo hotela biti v telesu, da se cim lazje giblje.. premika, da nima probleme z zdravjem zaradi prenajedenja.. Ali kaksnega drugega vzorca, ki povzroca debelost. Debelost se zame ne zacne tam, ko se eni zakompleksani zenski zdi, da ima na stegnu 1 gram prevec.. ampak tam, ko te to zacne ovirat pri aktivnostih. Ko ne mores vec zaradi kil preteci 5 km (ceprav jih tudi marsikdo suhi ne more).. in ko se odpovedujes cemur-koli, zaradi tega..Zelo OK se mi zdi, ce veliko sportas... Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pupika 2. april 2003 Prijavi Deli 2. april 2003 Mene ne motijo debele ženske, niti ne odrekam nikomur prijateljstva zaradi tega Mislim pa, da je srečen človek, ki je zadovoljen sam s sabo in ljudje s preveč kilami s sabo NISO zadovoljni, pa če še tako trdijo v nasprotno! Če hoče bit kdo debel naj bo, ampak jaz ne mislim poslušat jamranja "joj kolk sem debel(a)". Vsak se mora potruditi zase Ej Tjazy, šport je zakon, krepi duha in telo in še marsikaj drugega Tudi jaz imam zelooo rada ljudi, ki se ukvarjajo s športom (vsaj sprehod na Šmarno goro) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. april 2003 Prijavi Deli 2. april 2003 .....Če hoče bit kdo debel naj bo, ampak jaz ne mislim poslušat jamranja "joj kolk sem debel(a)". Vsak se mora potruditi zase ja to! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 2. april 2003 Prijavi Deli 2. april 2003 .....Če hoče bit kdo debel naj bo, ampak jaz ne mislim poslušat jamranja "joj kolk sem debel(a)". Vsak se mora potruditi zase ja to! Ja...ja...Kot da bi bilo v moči vseh ljudeh da si sami oblikujemo zunanjost...Postava nam je bolj ali manj dana...lahko si izoblikujemo mišično maso...nikoli pa ne bom imela močnih nog, velike lepe rite... in malih prsi...Pa ne jamram, pa bi lahko...Sem kakšna sem. In takšno se imam rada. Ko se pogledam v špegel, si še kdaj namignem, si zažvižgam (ok..saj ne bo samo ekonom lonec žvižgal za mano) in si rečem; dobra si še... Se vidjamo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. april 2003 Prijavi Deli 4. april 2003 Mediji in peščica kreatorjev, ki so ponavadi geji - je tistih, ki določajo modne smernice. Videz žensk...Ker je zanje pomemben obešalnik, ga seveda temu primerno našemijo... Sama mislim tako - lepota se pričene s telesno konstrukcijo in se kaže skozi oči. Ženska naj izžareva nekaj....bilo kaj. Smeh, dobro voljo, voljo do življenja....ta ženska potem vse to projecira navzven. In ga ni pogleda, ki bi jo zgrešil. Pa čeprav ne bo obešalnik. Ali pa tudi če bo... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 4. april 2003 Prijavi Deli 4. april 2003 Ej, res me zanima, zakaj je toliko modnih kreatorjev gejev? Se jim je omamna bližina "idealnih" žensk zagnusila? Kaj porečete? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. april 2003 Prijavi Deli 4. april 2003 verjeten, de je tko kt s plesalcishljivish anoreksijo ma vas rad Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. april 2003 Prijavi Deli 4. april 2003 Najbrž se ne da usekat 2x po riti, tiste suhice, k'jih polom'š pa se potem deci začnejo medsebojno sekat po riti . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. april 2003 Prijavi Deli 4. april 2003 Ne, nič sekat po riti ... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. april 2003 Prijavi Deli 5. april 2003 Ma Nataly . Tebe bom pa namesto 2x, kar 3x usekal po ritki, ma boš vidla kako bo to počilo . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. april 2003 Prijavi Deli 6. april 2003 Je ze tko, da najprej pogledamo zunanjost... ma ne verjamem ne zenskam, ne moskim, da gledajo samo na notranjost, karakter in dobro srce in inteligenco in kaj vem kaj se... Ja, itak... saj gledas tud na to... POTEM, ko pogledas, kako tip ali zenska zgleda...Saj ne da bi zbirala partnerje po dolocenem videzu... sem ravno zadnjic ugotavljala, da sem imela ze vse mesano, velike, majhne, suhe, debele.... ja, in vsem je bilo skupno to, da sva se ful stekala in se imela kaj za pogovarjat in sva se privlacla... Ampak na zacetku je bila fizicna privlacnost... pa ceprav samo lustkan nosek al pa dolgi laski , da me je sploh zanimal.... Kar se pa debelih zensk tice se pa cist in popolnoma strinjam s Pupiko. Nic proti, sam ne mi skoz tezit kako si debela in kako bi shujsala... Rada se mej, pa bo... Aja, cist tko, btw...zadnjic sem v pogovoru z enim tipom prisla do ene ugotovitve... da moske ful privlacijo samozavestne zenske... Potem tud zunanjost mal pozabjo... (A se strinjate, fantje?) Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 6. april 2003 Prijavi Deli 6. april 2003 Vsak ima svoj okus. Osebno mam rad mal bol polne. Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. april 2003 Prijavi Deli 6. april 2003 che she ni polna....se jo pa napolne ma vas rad Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 Drage ženske...karkoli naredimo, kakršne koli smo, vedno moramo dati moškemu občutek, da je on lovec. Ne marajo "lovač" :-)Tudi če malce "zblefiramo" naivnost, imajo le radi malce naivne ženske, ne pa močnih in samozavestnih... iz zgodovine izhaja, da so oni Voditelji, pa kakorkoli se tolažimo, da to ni res... Emancipacije nikoli ne bo. Čiste, odkrite... Še vedno sem jaz ženska - in on Moški (hvala bogu!). In tudi če kdaj osvajam (sem kdaj...v zgoooodooovini)...sem na koncu "pustila" občutek njemu, da je "on osvojil mene" (volk sit in koza cela). Se vidjamo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 chlovek bi pomislu, de smo na koncu pojahani pa chetudi je spodaj....malce spominja na cirkus ma vas rad Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 Ringa,ringa raja.le kdo komu nagaja Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 wassermann se ne da kr tko prec Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.