El Nino 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 hm................ Salma Hayek, Verona Feldbusch,Ma, saj imaš kar okus, moram priznat! Kera je to ... sem že mislil da poznam več al manj vse.. ahja lepih žensk je kot listja in trave to je res... pa še vedno ne vem točno kako naj bi to zgledala... lepa ženska namreč mam občutek da je tukaj zadnje čase dobila tale tema zelo fizičen podton... to mi ni čist všeč.... Tačas sem na netu pogledal omenjeni bejbi... hm ja, v bistvu maš res kar dober okus... ja tako nekak naj bi vredu zgledala bejba.. rojena tam konc aprila 30.4 recimo kot Verona... tako lepo ime jasno... pol smo pa že tam če je še kaj drugega lepega... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 ... hm ja, v bistvu maš res kar dober okus... ja tako nekak naj bi vredu zgledala bejba..Haloo?Sem sla koncno tudi jaz pogledat tole bejbo (VF).Grozna bejba, ne stekam, da ob dveh imenih ki se poda za dobre bejbe, je tale ( ) ena od DVEH!Halo al kaj. :o|o: Sla pogledat fotke ( http://kickme.to/verona4all ) - koledar 2001 - 10 - ogabno. Bljak, pikice, grda koza s porami, pikcasta vsa, starikav in pretkan obraz, tudi pod razno se mi ne zdi dobra bejba in tudi slucajno ne stekam, da kar model zdaj, koledarji... halo? Cisto mimo... Mogoce je pred kamero boljsa, a ni mi vsec tak tip...Mal neapetitlih celo, za moj okus.Tudi 2001 - 1 je out, sploh ne stekam, odbijajoca bejba z neprijetno energijo. 2001 - 7? 'Cudna brada' pa to... Ej jej jej... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Hja pač čist nič ti ni podobna, naravno ti ni všeč, obrambni mehanizem... čeprav priznam da sem zdaj pogledal fotke bolj tko in ja res nima tistega v nasmehu al karkoli... ampak še zmeraj vidim poteze okusa, ki ga ima in mi je okus še vedno všeč.... in ime je še vedno kul... tko da lepa ženska pa pika.... vsaj z mojega stališča.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Hja pač čist nič ti ni podobna, naravno ti ni všeč, obrambni mehanizem... Kot si opazil, se nisem nic spotikala ob salmo Hayek (ceprav mi tudi ona ni vsec, samo je pa dobra bejba).Ali se mi ne sme zdeti off?Ce gledam koledar s fotkami, imam pravico si ustvariti mnenje.Kaj se pa nastavlja.Grda bejba - prej kot lepa. Res, ej, v bistvu - prav bljak bejba. Taka zgazena. Brez notranjega zara. Prav zabavam se, ko tole pisem, ker ste res nasli prav tole, super v bistvu!!! Da se res lahko prav naslajam! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 ..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Ej, sploh se nisem, niti malo, saj pravim, da se prav zabavam - prav z veseljem tole povem.Prej sem bila tiho (ko se je ze omenjala tale bejba), ker me niti ni zanimalo, zdaj ste pa taksno zganjali, da sem sla prav pogledat - in sem si ustvarila pac svoje mnenje.A zgleda, kot da sem pa zdaj pa cisto razkachena? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Pojem lepe zenske. Zame je pa tole:http://www.cinema-stars.com/kidman/GalleryOne.htm Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 saj tale verona res ni nič posebnega... meni tudi Nicole všeč od ta mrtvih pa Marilyn Monroe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 O, Aira.. Zdaj razmisljam pri sebi, hocem najti (za 'protiutez') se eno temnejso... Ker Nicole je izrazito svetel tip, jaz pa se hocem spomnit kaksne res dobre temnolaske, ce sem ze ono tako skritizirala, da 'ponudim' potem res kaj boljsega. Ko pa ravno omenjam temnolaske - spomnila sem se, da imamo takorekoc doma, v Sloveniji, kaksne prav cedne punce in zame je pojem lepe temne zenske manekenka Mojca Mladenovic. Polna usta, lep obraz, cuten, temni gosti lasje - to je pa lepa bejba res.Da ne boste mislili, da sem fous eni starikavi bejbi, ker je kao lepa, jaz pa ne. Jaz znam videti in ceniti lepoto, tudi zensk, prav tako kot tipi. Sicer tudi risem itd., zanimajo me obrazi, izrazi, tako si pac ustvarim mnenje. Ce bi mi rekli, tale Verona je pa zelo OK zenska, super oddajo vodi, tam bi bila ena fotka majhna, kako sedi z ocali, se smeji, kaj jaz vem, pa bi morda rekla, cisto ok.A ce pa zdaj model, fotke, lepota, koledarji cez cele strani, kot zdaj nekaj... pa je cisto popolnoma off.Sploh ne pride jasno v nikakrsno konkurenco.. Da ne bi kdo kaj ponoreval zaradi takihle brezveznarij - samo povem.Sokrat rece - pojem lepe zenske je Verona F.Jaz recem - pojem lepe zenske ni verona F. Oboje je samo mnenje. On si je ustvaril takega in jaz pa takega kot sem si. Kaj jaz morem, 'ponudite' potem kaj lepsega. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Nicole je sicer izredno lepa, samo meni deluje izredno ledeno(ni topline v njej) imam občutek, da bi zmrznila, samo , če bi stala zraven nje! A res, meni pa deluje vroce in kljubovalno - ima izraz. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Nicole je sicer izredno lepa, samo meni deluje izredno ledeno(ni topline v njej) imam občutek, da bi zmrznila, samo , če bi stala zraven nje! to je njen čar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 joj tisti film Far and away- Oddaljena obzorja (Nicole Kidman & Tom Cruise)... stokrat sem ga gledala... takooo dober. in ful mi je všeč irska folk glasba, taka mislična na začetku, ko kaže irske obale, morje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 kaj ste se vžgali ljudje!!! jst sem že nekajkrat napisal, da mi ženske svetle polti niso všeč - ne maram bledoličnih ter punc, ki imajo pege, zato, ker se mi zdi, da jim nič, ampak absolutni nič ne paše. Zanimivo je to, da je moja ženička blon, hvala bogu, da se je sonce malo prime, da ni rdeča....... bljak. nicole meni ne potegne, nikako - pač smo si različni. Rad mam strastne, nicole pa po mojem ni - contesa je dobro povedala, da je ledena. Skratka za moj okus prebleda........... glede Verone............. ma ta bejba ve, zakaj jo ima, ve kaj naj znjo dela............... in to je bistvo, porice gor ali dor......... jebozovna je do konca, res fukiš sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Vis, dobro si tole povedal Sokrat oz. zdaj se je 'razjasnilo'. ker namrec - jebozovna je najbrz res za tipe, ampak jaz tega ne morem vedeti, zato name 'ne pali'. Pac pa Nicole Kidman, kjer me zanima lepota potez, finost linij, obraza, izraz, neukrotvljivi lasje...Po drugi strani pa je res koscena - predvsem obraz je tako lep, ceprav mi je tudi kot pojava vsec, zelo je visoka, po mojem vsaj 178. Mojce Mladenovic pa nisi komentiral? Kako so res razlicni okusi... ti pravis, Sokrat, da ti niso vsec svetle bejbe, en moj znanec pa ne prenasa temnih po defoltu, kar se mi je vedno hecno zdelo in sem jih 'zagovarjala'.Pravi, da mu ni estetsko - temna polt in vse, da mora bit koza bela, sveza... Potem ti je vsec tudi Hale Berry (ki meni tudi ni)? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Ce bi morala napisat eno znano osebo, ki se mi zdi lepa, bi to tezko naredila..Problem je, da je vecina igralk, pevk,.., lepa ko jih vidimo na prireditvah, po televiziji, v revijah.. , ce pa bi jih videli zjutraj ko vstanejo iz postelje, bi nas pa kap zadela. Zame je lepa zenska tista, ki zna poskrbeti zase, ki se zna lepo naliciti, lepo urejeno obleci - ni nujno da ima dizajnerska oblacila - nekdo je lahko lep tudi v trenirki.. Lepa zenska mora skrbeti za svoje telo in najpomembnejse je da izzareva neko sreco, veselje,.. , tecna, zoprna zenska ne more biti lepa. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Lepa zenska mora skrbeti za svoje telo in najpomembnejse je da izzareva neko sreco, veselje,.. , tecna, zoprna zenska ne more biti lepa. BRAVO Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Veš Marsa, mogoče je Nicole res vse to, kar si napisala...... sploh mi je všeč to, da je visoka, ker imam visoke rad, nekako to povezujem z dolžino nog. Berry ima dobre joške, sicer ok, kr cool, čeprav zaradi nje ne bi šel peš v MB. Ker že omenjaš milino, eleganco etc - od pokojnih se mi taka zdi ga. Kennedy...... ženska s stilom. Aira omenja M.M - vidiš meni je ona mimo, pa ne zaradi las (saj pravim, moja doma je blond), ampak tako se je pačla, da je blo too much, poleg tega, ne maram širokih bokov (spominja me na mamo - to sem pa že prerastel......... ).Ženska z milino, katero bi le gledal oz. se z njo sprehajal po RIMU je recimo AUDREY HEpBURN, res elegantna ženska, vprašanje pa je, če bi s tako bil - verjetno ne, ker rabim tako, da zna udart po miz, znoret, vriskat, itd. Ravno zdele sem na MTV vidu the best video od N.E.R.O. - She wants to move..... notri nastopa ena bejba.....NORO!!!!!!!! Opažam pa, da punce dosti povezujem z glasbo oziroma, če ne mara muske, ne mara muvat in je vsa lesena.......... to ni zame, rad mam take, ki jim lahko že ob muzki pride!! sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 (saj pravim, moja doma je blond), ampak tako se je pačla, da je blo too much, poleg tega, ne maram širokih bokov (spominja me na mamo - to sem pa že prerastel......... ).Ženska z milino, katero bi le gledal oz. se z njo sprehajal po RIMU je recimo AUDREY HEpBURN, res elegantna ženska, vprašanje pa je, če bi s tako bil - verjetno ne, ker rabim tako, da zna udart po miz, znoret, vriskat, itd.mah, zate je pojem lepe ženske tvoja ženska maš prav. si čustven, romantičen, občutljiv... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 24. april 2004 Avtor Prijavi Deli 24. april 2004 Sokrates...ne mi zamerit...res nočem nič hudega...ampak te "perfect" ženske si pa malo hudo zastavil... Jaz sem mnenja, da so lepi ljudje tisti, ki nate s svojo zunanjostjo ne naredijo vtisa, naredijo ga pa s pogovorom, dejanji...zame je tak človek lep tudi, ko se postara...pri tebi pa se mora ženska očitno bat gubic, kilogramov in jutranjih frizur... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Sokrates...ne mi zamerit...res nočem nič hudega...ampak te "perfect" ženske si pa malo hudo zastavil... Jaz sem mnenja, da so lepi ljudje tisti, ki nate s svojo zunanjostjo ne naredijo vtisa, naredijo ga pa s pogovorom, dejanji...zame je tak človek lep tudi, ko se postara...pri tebi pa se mora ženska očitno bat gubic, kilogramov in jutranjih frizur... ALO!!!!!!!!!! I AM A MAN!!!!!!!!!!!!!!!! Moje delo zgleda tako, da sem od jutra do sutra med knjigam, to je moj job.............. torej iz tega sledi, da rabim razvedrila in sori, ampak to razmišljanje je žensko....... vtisi, duše, notranjost in bla bla...... jst mam rad konkretne ženske za konkretne stvari!!!!! sokrates Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 MARSA!!! Mojca M. - visoka, kar mi je fuuuuuuul lepo, lepe laske in vse cool, nekoč zelo rada hodila v TURISTA mel z njo bližnje srečanje, ostalo je skrivnost sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Sokrat, meni tudi vsec eleganca ali se bolje milina Audrey hepburn, super primer si dal. Vidis, ce bi pa jaz bila tip (ce kao ) - bi mi bila pa vsec Gwen Stefani. Stekam, ja, kaj mislis,, zato so ti tudi vsec 'temnejse', ker nekako sklepas, da so temperamentnejse... Po mojem pa je Salma npr. hladnejsa od Kylie... Devicka pa to... ona pa tigrica, 'zepna venera'. A ni Salma tudi ritasta in kratkih nog precej? Hehe, stekam Sokrata, ves, majica, saj gre se meni tole na zivce in itak je to pravzaprav blef - dusa, notranja lepota in bla.Vsak/a hoce dobro bejbo oz. dobrega tipa. Nikomur ni vsec 'les' - in vendar jih ima pol folka doma natancno to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Aha, koncno... Meni pravzaprav tako na splosno sploh ni prevec vsec, ce sem cisto iskrena, ker ima nekoliko preosaben izraz, samo je pa najlepsa slo manekenka zame. Res ono - lepotica, vse je lepo na njej. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 MARSA!!!!!! x!x pa ti si nora in imam te dost - zato ker misliš isto kot jaz jaaaaaaaaaa, Gwen Stefani!!!!!!!!!!! super primer si dala.......... the best bejba............. sline, sline, sline, sline, sline, sline, sline, sline, sline slineeeeeeeeeeeeeeeeeee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 sokrata smo pa čisto zrajcale Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.