SKA - Vi 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Mah saj je res..Ce je naslov pojem lepe zenske, s tem mislimo na zunanjost. Ce bi hoteli ocenjevat duso in ne vem kaj, bi dali naslov: Pojem zenske notranje lepote.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 MARSA!!!!!! x!x pa ti si nora in imam te dost - zato ker misliš isto kot jaz jaaaaaaaaaa, Gwen Stefani!!!!!!!!!!! super primer si dala.......... the best bejba............. sline, sline, sline, sline, sline, sline, sline, sline, sline slineeeeeeeeeeeeeeeeeeenorost - kot kompliment dost te mam - ker mi lezeš v mojo glavo sokrates Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Kakor se kdo spedena, ne samo neguje... Npr. Linda Evangelista? V bistvu ne klasicno lepa, pravzaprav nekako sploh ne lepa, a v bistvu pa zelo posebne lepote in za mnoge med najlepsimi zenskami na svetu. Npr. kar se tice postave, je meni najpopolnejsa Naomi Campbell (ki mi je tudi v faco lepa, bolj kot Tyra, ki ju primerjajo), vendar ima tudi nadut obraz in mi ni simpaticna sicer. Vsec so mi svetle bejbe se mi zdi bolj, a recimo Laetitia Casta, ki je res prava lepotica v bistvu, mi pa ni vsec, v bistvu mi je odbijajoca, taka soft, nic cvrstega in trdnega, taka mona se mi zdi... Tako da - lepota kot taka (zame) se zdalec ni vse.Kot JL - meni je grozna, ker mi pri njej vse odtehta njen izraz - ceprav je v bistvu pravzaprav lepotica (a ritast stos in osabna, sodim, da morda tudi ni med najbolj inteligentnimi in to se pri nekaterih oz. kar vecini vidi ze na obrazu in pojavi, kako se giba in vse). Nestetim, prakticno vsem, je vsec Angelina Jolie, ki pa je meni kot polna Luna, kar skoraj groteskna... mi je pa recimo sicer bolj simpaticna in menim, da je inteligentna - in ima dobro postavo. Ali Uma Thurman? Se hecate? lahko bi bila malo 'kravja' celo, ce bi bili grdi in nesramni, bolscece oci...A meni je recimo dbest bejba... Zelo mi je vsec recimo tudi Geena Davis. Tako v Thelmi&Louise kot tudi v Nakljucnem popotniku (pa ceprav sem si tole bejbo -ta lik- predstavljala drugace). Aha, Sokrat - kaj pa pravis kaj na Lindo Fiorentino? Ta mi je tudi vsec, pa ceprav je malo zgazena, taka 'izkusena zgleda, malo zmatrana, ampak bolj navelicano kao...Ta bi se lahko tudi tipom zdela 'jebozovna'... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 O Sokrat, saj tako sem tudi vzela. Ceprav sem najprej res pogledala malo - kao dost te mam!!! ... je bil pa tocno takle tudi prvi kompliment tak poseben, ki mi ga je kdo dal in tedaj (15 let) sem zamerila!!! Ko mi je tip rekel - ti si cist nora. Sem jaz kar: :xx!: p.s. Aja, nic bat - stara sem 40 in imam svetlo kozo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Ko smo ze pri lepoti...samo vic je...da ne bo replik name Se srecata po 20 letih stara sosolca...Miha: "O, Janez, vidim po prstanu da si porocen...kaksna je pa tvoja zena ? "Janez: "Duhovita, odprtega duha, iskrena, preudarna...pa tvoja ?Miha : "Grda, tako kot tvoja...." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Aligatorske priče :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Kakor se kdo spedena, ne samo neguje... Npr. Linda Evangelista? V bistvu ne klasicno lepa, pravzaprav nekako sploh ne lepa, a v bistvu pa zelo posebne lepote in za mnoge med najlepsimi zenskami na svetu. Npr. kar se tice postave, je meni najpopolnejsa Naomi Campbell (ki mi je tudi v faco lepa, bolj kot Tyra, ki ju primerjajo), vendar ima tudi nadut obraz in mi ni simpaticna sicer. Vsec so mi svetle bejbe se mi zdi bolj, a recimo Laetitia Casta, ki je res prava lepotica v bistvu, mi pa ni vsec, v bistvu mi je odbijajoca, taka soft, nic cvrstega in trdnega, taka mona se mi zdi... Tako da - lepota kot taka (zame) se zdalec ni vse.Kot JL - meni je grozna, ker mi pri njej vse odtehta njen izraz - ceprav je v bistvu pravzaprav lepotica (a ritast stos in osabna, sodim, da morda tudi ni med najbolj inteligentnimi in to se pri nekaterih oz. kar vecini vidi ze na obrazu in pojavi, kako se giba in vse). Nestetim, prakticno vsem, je vsec Angelina Jolie, ki pa je meni kot polna Luna, kar skoraj groteskna... mi je pa recimo sicer bolj simpaticna in menim, da je inteligentna - in ima dobro postavo. Ali Uma Thurman? Se hecate? lahko bi bila malo 'kravja' celo, ce bi bili grdi in nesramni, bolscece oci...A meni je recimo dbest bejba... Zelo mi je vsec recimo tudi Geena Davis. Tako v Thelmi&Louise kot tudi v Nakljucnem popotniku (pa ceprav sem si tole bejbo -ta lik- predstavljala drugace). Aha, Sokrat - kaj pa pravis kaj na Lindo Fiorentino? Ta mi je tudi vsec, pa ceprav je malo zgazena, taka 'izkusena zgleda, malo zmatrana, ampak bolj navelicano kao...Ta bi se lahko tudi tipom zdela 'jebozovna'... Linda - the best, ker je drugačna, že frizurca pa to (sicer ne vem, kako zdej zgleda) Naomi - jebozovna, vendar zdi se mi, da glupa J LO - grda, ritasta, neumna Linda L. - tko kot si rekla, za poseksat, sicer pa mal zmatrana........... Uma - katastrofa , nikakva Casta - nikakva Angelina - nič posebnega, razen ustnic , po mojem da dobr potegne sokrates Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Marsa, nč za to, če si strara 40 pa svetla moja ženička je 36 pa svetla....... sm pa jst zato bolj latino polti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Lepota - paša za oči in ječa za dušo. Češki Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 ..... sm pa jst zato bolj latino polti Se mi zdi, ja... Poznam par moskih rib z asc sco. Kr fajn tipcki. Boris - tale je pa res mal ceski. Kako to mislijo - jeca za duso - sploh ne stekam? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Marsa, to je to, da si globje ujet, tam pri ribicah, pa še dobro, da nisem med njimi ....lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 zdele sem se spomnu še ene zanimive ženske - Josipe Lisac od nekdaj mi je bla všeč............. čeprav je marsikomu čudna sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Nikol - umetna, res nervozno statična, kričeča in skurjena˝ Linda - nesimetrična, pa ima nek zlobni stil pogleda Naomi - neuravnovešena narcizoida˝,ampak jo rad pogledam J LO - puhlica, čeprav sm jo tut občudoval, Linda L. - ne poznam, se ne spomnim trenutno kera Uma - nek poetični sleng prispodobne pohote Casta - nikakva, seveda, ima bujne Angelina - mlada dama, ampak ima svoj naturalni šarm, kar je men zlo ušeč sokrates - še neznan moški Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 o.k.Contess contes- ženska, ki ji ni nikoli dovolj bit sveža´ in v navideznem pomanjkanju gracioze dinamike Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Neznan??? Sploh ne...... Ime: Jure........... lase: temne........... višina.... 187.......... teža: konstantna ....80 kg........................ zobje: ...... svi na broju! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 sokrates, zlo se mi dopadeš, k si tak hitro direkten, pa vzporedno nahraniš vsako besedno počutje, 0.k. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 zdele sem se spomnu še ene zanimive ženske - Josipe Lisac od nekdaj mi je bla všeč............. čeprav je marsikomu čudna sokratNič ni čudna, ko zveš, da je tipični predstavnik vodnark, ona je nekaj posebnega, zmeraj nekako pred časom ...lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Poki - Tvoji opisi! nekaj zlobice? kar dobro opazujes ksihte... Linda Fiorentino - Riba, ki pa zgleda nekako sco. Taka fatalka v bistvu, predstavljas si jo s chikom. Vcasih igra zenske, ki totalno zj***** tipe, jim potem poberejo cash in kaj takega (ne spomnim se naslova filma, se je pa spomnim iz neke povezave z Williamom Hurtom). Josipa Lisac?Carica.Ce kdo rece, da astrologija ne drzi, mu samo v ksiht vrzte - Josipa Lisac je Vodnar.Ali bi lahko bila kaj drugega? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 res je dobra............. in zelo zanimivo življenjsko filozofijo ima Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 He, ste hitri, vmes se ze Sokrat predstavlja, pa Boris ugotavlja tocno to kot jaz... p.s. ... pa vmes se Sokrat, pa Bobnar...hehe, zdaj me pa ne boste (ce bo se kaksen nov tamle hitel postat, samo da bo mene zafrknil ), ker sem dala v p.s. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 evo Marsa........... hitrost je moja vrlina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 A res? Meni se pa zdi, da ji vse pase in da ze 30 let zgleda enako stara.In ze tedaj je imela, kar si je zmislila, meni je pa to vsec....Odstekana je pa res cisto, ampak na fajn, ne na ono odbito, weird, govori zelo stvarno in vse, je videti zelo pri sebi zenska... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Bobnar drugačna Josipa ne bi bila zanimina, temveč kr neki............ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Meni gre Josipa na živce.V bistvu nase navleče vse kar je možno, in nič od tega ji ne pristoji... krneki skoz... Poslusat jo moras, ne gledat. Oci lahko vsak zapre, usesa pa malo tezje.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 He, pa res, spet si vmes postnil, brzina je tvoja vrlina?Upam, da v pravih trenutkih in na pravih... hm, podrocjih? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.