Skoči na vsebino

Pojem lepe ženske

majica

Recommended Posts

MARSA!!!!!! x!x

pa ti si nora in imam te dost - zato  ker misliš isto kot jaz x:Dx  x:Dx  :palec:  x;)x

jaaaaaaaaaa, Gwen Stefani!!!!!!!!!!! super primer si dala.......... the best bejba.............

sline, sline, sline, sline, sline, sline, sline, sline, sline slineeeeeeeeeeeeeeeeeee

norost - kot kompliment x;)x

dost te mam - ker mi lezeš v mojo glavo

sokrates x;)x

Deli na socialnih omrežjih

Kakor se kdo spedena, ne samo neguje...

Npr. Linda Evangelista? V bistvu ne klasicno lepa, pravzaprav nekako sploh ne lepa, a v bistvu pa zelo posebne lepote in za mnoge med najlepsimi zenskami na svetu.

Npr. kar se tice postave, je meni najpopolnejsa Naomi Campbell (ki mi je tudi v faco lepa, bolj kot Tyra, ki ju primerjajo), vendar ima tudi nadut obraz in mi ni simpaticna sicer.

Vsec so mi svetle bejbe se mi zdi bolj, a recimo Laetitia Casta, ki je res prava lepotica v bistvu, mi pa ni vsec, v bistvu mi je odbijajoca, taka soft, nic cvrstega in trdnega, taka mona se mi zdi...

Tako da - lepota kot taka (zame) se zdalec ni vse.

Kot JL - meni je grozna, ker mi pri njej vse odtehta njen izraz - ceprav je v bistvu pravzaprav lepotica (a ritast stos in osabna, sodim, da morda tudi ni med najbolj inteligentnimi in to se pri nekaterih oz. kar vecini vidi ze na obrazu in pojavi, kako se giba in vse).

Nestetim, prakticno vsem, je vsec Angelina Jolie, ki pa je meni kot polna Luna, kar skoraj groteskna... mi je pa recimo sicer bolj simpaticna in menim, da je inteligentna - in ima dobro postavo.

Ali Uma Thurman? Se hecate? lahko bi bila malo 'kravja' celo, ce bi bili grdi in nesramni, bolscece oci...

A meni je recimo dbest bejba...

Zelo mi je vsec recimo tudi Geena Davis. :palec:

Tako v Thelmi&Louise kot tudi v Nakljucnem popotniku (pa ceprav sem si tole bejbo -ta lik- predstavljala drugace).

Aha, Sokrat - kaj pa pravis kaj na Lindo Fiorentino? x;)x

Ta mi je tudi vsec, pa ceprav je malo zgazena, taka 'izkusena zgleda, malo zmatrana, ampak bolj navelicano kao...

Ta bi se lahko tudi tipom zdela 'jebozovna'... x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

O Sokrat, saj tako sem tudi vzela. xcivx :2src:

Ceprav sem najprej res pogledala malo - kao dost te mam!!! :D

... je bil pa tocno takle tudi prvi kompliment tak poseben, ki mi ga je kdo dal in tedaj (15 let) sem zamerila!!! x:o)x x:Dx x:px x:Ix :8):

Ko mi je tip rekel - ti si cist nora.

Sem jaz kar: :eek: :O: :xx!: x:Ix

x;)x

p.s. Aja, nic bat - stara sem 40 in imam svetlo kozo. x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ko smo ze pri lepoti...samo vic je...da ne bo replik name x;)x

Se srecata po 20 letih stara sosolca...

Miha: "O, Janez, vidim po prstanu da si porocen...kaksna je pa tvoja zena ? "

Janez: "Duhovita, odprtega duha, iskrena, preudarna...pa tvoja ?

Miha : "Grda, tako kot tvoja...."

x:Dx x:Dx x:Dx

Kakor se kdo spedena, ne samo neguje...

Npr. Linda Evangelista? V bistvu ne klasicno lepa, pravzaprav nekako sploh ne lepa, a v bistvu pa zelo posebne lepote in za mnoge med najlepsimi zenskami na svetu.

Npr. kar se tice postave, je meni najpopolnejsa Naomi Campbell (ki mi je tudi v faco lepa, bolj kot Tyra, ki ju primerjajo), vendar ima tudi nadut obraz in mi ni simpaticna sicer.

Vsec so mi svetle bejbe se mi zdi bolj, a recimo Laetitia Casta, ki je res prava lepotica v bistvu, mi pa ni vsec, v bistvu mi je odbijajoca, taka soft, nic cvrstega in trdnega, taka mona se mi zdi...

Tako da - lepota kot taka (zame) se zdalec ni vse.

Kot JL - meni je grozna, ker mi pri njej vse odtehta njen izraz - ceprav je v bistvu pravzaprav lepotica (a ritast stos in osabna, sodim, da morda tudi ni med najbolj inteligentnimi in to se pri nekaterih oz. kar vecini vidi ze na obrazu in pojavi, kako se giba in vse).

Nestetim, prakticno vsem, je vsec Angelina Jolie, ki pa je meni kot polna Luna, kar skoraj groteskna... mi je pa recimo sicer bolj simpaticna in menim, da je inteligentna - in ima dobro postavo.

Ali Uma Thurman? Se hecate? lahko bi bila malo 'kravja' celo, ce bi bili grdi in nesramni, bolscece oci...

A meni je recimo dbest bejba...

Zelo mi je vsec recimo tudi Geena Davis. :palec:

Tako v Thelmi&Louise kot tudi v Nakljucnem popotniku (pa ceprav sem si tole bejbo -ta lik- predstavljala drugace).

Aha, Sokrat - kaj pa pravis kaj na Lindo Fiorentino? x;)x

Ta mi je tudi vsec, pa ceprav je malo zgazena, taka 'izkusena zgleda, malo zmatrana, ampak bolj navelicano kao...

Ta bi se lahko tudi tipom zdela 'jebozovna'...  x:Dx

Linda - the best, ker je drugačna, že frizurca pa to (sicer ne vem, kako zdej zgleda)

Naomi - jebozovna, vendar zdi se mi, da glupa

J LO - grda, ritasta, neumna

Linda L. - tko kot si rekla, za poseksat, sicer pa mal zmatrana...........

Uma - katastrofa , nikakva

Casta - nikakva

Angelina - nič posebnega, razen ustnic , po mojem da dobr potegne x:Dx

sokrates

..... sm pa jst zato bolj latino polti x:px  x:px  x8Dx

Se mi zdi, ja... Poznam par moskih rib z asc sco. x;)x

Kr fajn tipcki. x;)x x:)x

Boris - tale je pa res mal ceski. :D

Kako to mislijo - jeca za duso - sploh ne stekam? x:o)x

Picasso

Nikol - umetna, res nervozno statična, kričeča in skurjena˝

Linda - nesimetrična, pa ima nek zlobni stil pogleda

Naomi - neuravnovešena narcizoida˝,ampak jo rad pogledam

J LO - puhlica, čeprav sm jo tut občudoval,

Linda L. - ne poznam, se ne spomnim trenutno kera

Uma - nek poetični sleng prispodobne pohote

Casta - nikakva, seveda, ima bujne

Angelina - mlada dama, ampak ima svoj naturalni šarm, kar je men zlo ušeč

sokrates - še neznan moški

Poki - xDDx :palec:

Tvoji opisi! :palec:

nekaj zlobice? kar dobro opazujes ksihte... ;)

Linda Fiorentino - Riba, ki pa zgleda nekako sco. Taka fatalka v bistvu, predstavljas si jo s chikom. Vcasih igra zenske, ki totalno zj***** tipe, jim potem poberejo cash in kaj takega (ne spomnim se naslova filma, se je pa spomnim iz neke povezave z Williamom Hurtom).

Josipa Lisac?

Carica.

Ce kdo rece, da astrologija ne drzi, mu samo v ksiht vrzte - Josipa Lisac je Vodnar.

Ali bi lahko bila kaj drugega? xDDx x:px x;)x

Picasso

He, ste hitri, vmes se ze Sokrat predstavlja, pa Boris ugotavlja tocno to kot jaz...

p.s. ... pa vmes se Sokrat, pa Bobnar...

hehe, zdaj me pa ne boste (ce bo se kaksen nov tamle hitel postat, samo da bo mene zafrknil x:o)x), ker sem dala v p.s. x:px

Picasso

A res? Meni se pa zdi, da ji vse pase in da ze 30 let zgleda enako stara.

In ze tedaj je imela, kar si je zmislila, meni je pa to vsec....

Odstekana je pa res cisto, ampak na fajn, ne na ono odbito, weird, govori zelo stvarno in vse, je videti zelo pri sebi zenska...

Picasso

He, pa res, spet si vmes postnil, brzina je tvoja vrlina?

Upam, da v pravih trenutkih in na pravih... hm, podrocjih? x:Dx x:o)x

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...