Marsa 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 :xx!: Pa kam se vam tolk mudi! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 He, pa res, spet si vmes postnil, brzina je tvoja vrlina?Upam, da v pravih trenutkih in na pravih... hm, podrocjih? Brzina....evo, se ta vic pa direkt v posteljo John Brzic, najhitrejsi je*ac v mestu.Pride do zenske v baru in jo vprasa ce "bi".Ona:"Ne, ne bi, sem se devica."John: "Vidis da ni nic bolelo..." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 No, da se razume, glede njenega ustvarjanja ne bi dajal opazk, je unikat v najboljšem pomenu besede. Kar se pa videza tiče, eh, kaj ne bi bla ona, ne ga srat , ona je njen GLAS, pol pa vse ostalo. In tisto ostalo je samo navlaka, sama ne ve več kaj bi... Me zanima kako zgleda ko vstane iz postelje zjutraj... hehvstaja ob 3 popoldne, zjutraj vedno spi..... nora je na šminke........ ima jih na stotine.............. stara je čez 50 in je res nekaj posebnega ala njen frend Hranitelj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 eni grejo spat....jst grem pa malo do mesta pogledat, kva dogaja............ lahko pa da srečam kakšno ornk miško...... sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Ziher ful dobrih bejb, same dvajsetletnice, temnolaske in temnokozhke, z divjim in izrazitim svojim stilom in sarmom in IQ-jem in EQ-jem in vsem. Obvladaj, Sokrat! (aja, a si bil ali nisi bil ti tist muki vceraj ali kdaj v Z3? ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Linda Fiorentinohttp://www.filmrecensiepagina.nl/celebs-fiorentino.htmhttp://www.fashiondish.com/issues/images/oct0600images/Linda%20Fiorentino%20150.jpg je ženska, ki se rada kosa z moško energijo, tudi njen nastop je tak, elegantno aroganten http://www.billpullman.org/LeadingLadies/p...tseduction1.jpgThe Last Seduction Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Aha, sem pomesala nekaj potem (ali pa je bil v drugem filmu v igri William Hurt) - tole sem mislila, ja, dbest film, Bill Pulman, seveda. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Npr. kar se tice postave, je meni najpopolnejsa Naomi Campbell (ki mi je tudi v faco lepa, bolj kot Tyra, ki ju primerjajo), vendar ima tudi nadut obraz in mi ni simpaticna sicer.Zadnjic sem na TV slucajno ujela neko oddajo o Naomi.. Joj! Kako je punca uspela s temi krivimi nogami? Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Elegantno, arogantna, hja, to mi je pa všeč! hmm... nobenih polemik proti grdi babi x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 .....jaz še vseeno mislim, da grdih enostavno ni, so le manj simpatične, imajo pa zato verjetno druge kvalitete ....lepo nedeljo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 so grde, pa še kako grde... prave vešče... tko pač je life sucks sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 ....saj se ti pa sploh ne čudim, če jih kdaj dobiš z metlo , memi so pa vešče kot živalce všeč, poglej lepoto barv Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. april 2004 Avtor Prijavi Deli 25. april 2004 so grde, pa še kako grde... prave vešče... tko pač je life sucks sokrat...and then you die... borism ...meni tudi...živalice so mi pri ... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 ok, ok, potem pa grde kot smrt....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. april 2004 Avtor Prijavi Deli 25. april 2004 tut moški so kdaj...Narava je ustvarila najlepšo in najgršo stvar na svetu v eni obliki...To je lahko moški... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 tut moški so kdaj...Narava je ustvarila najlepšo in najgršo stvar na svetu v eni obliki...To je lahko moški... pajade.. nakladas!to si zihr kje prebrala borism:..predvsem pa zanimive mah, ogni rabmo velik zraka, pa nas kaksni zrakci vlecejo nase.. poko:kwa pa je tist za 1 bagr :o|o: spa ze ti lepsa men!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Oj, Free, pac - fotka... Dobra bejba, Linda Fiorentino... malo res zmatrana, a s karizmo.OK, vsaj meni. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Nihče ni tako lep kot ženskain nihče ni tako grd kot ženska Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Oj, Free, pac - fotka... Dobra bejba, Linda Fiorentino... malo res zmatrana, a s karizmo.OK, vsaj meni.Poko, Marsa..sej ni panike, sam tko mal uletu, vidu, reku oz. napisu po hitrem obcutku a ne zrat mene naj bo kar ce in kera ce. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Ženska je kakor senca;če bežiš ZA njo, se ti izmika, če bežiš PRED njo, teče za tabo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Ženska je kakor senca;če bežiš ZA njo, se ti izmika, če bežiš PRED njo, teče za tabo. precej res, ja. velja tudi za moške? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Ženska je kakor senca;če bežiš ZA njo, se ti izmika, če bežiš PRED njo, teče za tabo. precej res, ja. velja tudi za moške? Velja, če senco zamenjaš s soncem :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Stane, daj razvij negativ, pa bo... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Ženska je kakor senca;če bežiš ZA njo, se ti izmika, če bežiš PRED njo, teče za tabo. precej res, ja. velja tudi za moške? vsekakor velja za ženske.... pač kot tango... en gre naprej drugi nazaj, kjerkoli to vidiš obstaja ta princip, in pol ko se začneš izmikat in se izmikaš in se napazljivo preveč prebliža zamenjaš ritem in smer... pol pa hop.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 in se napazljivo preveč prebliža zamenjaš ritem in smer... pol pa hop.. obvladaš... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.