alica 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Ženska je kakor senca;če bežiš ZA njo, se ti izmika, če bežiš PRED njo, teče za tabo. precej res, ja. velja tudi za moške? Velja, če senco zamenjaš s soncem :xx!: Sstane, zakaj tako? Ali ti misliš:moški = sonceženske = senca !!!Može mogoče nasprotno... ??? Za tebe ne??:xx!: :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Vsi vemo, da je ženska sonce, moški pa njena senca!!! Stane to tudi dobro ve Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 27. april 2004 Avtor Prijavi Deli 27. april 2004 Že po pravilu....smo sončki... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 .....ampak potem si ti skuštrana Majica Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Seveda imate prav, kakšna bi pa bila drugače poezija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 QUOTE (El Nino @ 26. Apr 2004 ob 23:00) in se napazljivo preveč prebliža zamenjaš ritem in smer... pol pa hop.. obvladaš... Ni tako preprosto kot se zdi... včasih ona prej zamenja ritem.... sicer pa ženske so lune, ne pa sence, in tipi smo jasno sončki.... tako da se lahko luna svet v naši "pozornosti".... to je pa že bolj prav ne tisto sonce pa sence... sence dajejo karakter.... vendar pa mora biti nekaj da nosi naokrog tak karakter in to je lepa ženska.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 sicer pa ženske so lune, ne pa sence, in tipi smo jasno sončki.... tako da se lahko luna svet v naši "pozornosti".... to je pa že bolj prav ne tisto sonce pa sence... sence dajejo karakter.... vendar pa mora biti nekaj da nosi naokrog tak karakter in to je lepa ženska....Nino če mi ne bi bil tako simpatičen... bi ti dokazala... da je tvoja simbolika za lase privlečena KER ženska je VSE kar je na tem svetu... moški pa le "oplojevalec" hecam se,... malo sem stroga. res pa je da ne moreš primerjati majhne lune z žensko in velikega sonca z moškim. NAMREČ- ženska je središče okoli katerega se vrti moški in nikakor ne obratno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 veš, gospa Aira, ne vem kaj maš proti moškim, ampak dejstvo je da smo večji... ampak če pogledaš takole subjektivno na uč, kaj je večje luna al sonce? kaj bolj vpliva nate? no taka je simbolika naprej glede žensk, ja manjše in vse, a zgledajo in delujejo večje..., upam da si pokapirala.... sicer pa hvala za kompliment. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 jej... (kljub vsemu si mi simpatičen, imam rada otroke ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Nič nenavadnega ni, da najlepše jabolko greni. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Nič nenavadnega ni, da najlepše jabolko greni.lahko pa jabolku podaljšamo čas zorenja˝ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DAN 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 ..Ja, ko bi usaj zorelo!!,..da nebi- na koncu- dobili -Gnilo oz.sploh ga nebi :o|o: :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Ženska je predvsem dolgoročni kredit. S spremenljivo obrestno mero. tisti oderuške vrste... že na začetku ni nič keša, pol ga pa začne še jemat... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 27. april 2004 Avtor Prijavi Deli 27. april 2004 Moški že kar v štartu obdolži žensko, da je požiralka denarja...brez dokazov in argumentov...zdi se mi, da je tukaj nekdo precej ogrožen in raje v naprej grize...za vsak slučaj... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 27. april 2004 Avtor Prijavi Deli 27. april 2004 Grizla bi vse, kar je sočnega... mogoče pa tut za denar... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Nič nenavadnega ni, da najlepše jabolko greni.lahko pa jabolku podaljšamo čas zorenja˝ Pokowc, nujno sporočilo za tvoje zorjenje, preberi http://www.salesalute.com/forum/forum_Show...ge2.asp?ID=1824 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 jaz pa mislim, da nekdo tukej bere kakor njemu paše in ne tako kot piše in grize vnaprej za vsak slučaj nič je treba z deci držat..., saj ne rečem, ampak večinoma je tku da so lepe ženske kot lepe ladje...... drage za vzdrževat... in če si lahko privoščiš eno si lohk tud drugo..., Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 27. april 2004 Avtor Prijavi Deli 27. april 2004 Nino...nakladaš... Primerjaš ženske z ladjami...kot bi me primerjale vas s svinjami, ki letite v koruzo...navdušenje veliko... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 27. april 2004 Avtor Prijavi Deli 27. april 2004 Kaj Sstane...brez komentarja...al se ne spomniš nič... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Kaj Sstane...brez komentarja...al se ne spomniš nič... Spomnim, spomnim, pol smo jo pa pekli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 27. april 2004 Avtor Prijavi Deli 27. april 2004 Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Mlečno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Nino...nakladaš... Primerjaš ženske z ladjami...kot bi me primerjale vas s svinjami, ki letite v koruzo...navdušenje veliko... nič ni bolj mogočnega in veličastnega kot kaka lepa ladja, in taka stvar vedno nosi žensko ime, razen recimo titanic, ampak saj vsi vemo kako se je to končalo.... zdaj pa jaz nakladam... kaj pa "ženske" veste o lepih ženskah? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 28. april 2004 Avtor Prijavi Deli 28. april 2004 Nino....lepe ženske so v glavnem puhoglave...zato ne maram o njih vedet nič...(hm...drage moje LNF-jke...vi ste mi pa res izjema!!...lepe in pametne )O ladjah pa neki vem....sem preživela na "ladji" več kot en mesec Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.