Skoči na vsebino

Pojem lepe ženske

majica

Recommended Posts

Uf...a sem napisala mesec...hotla rečt let...en let... x^x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

Meni pa gre primerjava zensk in moskih na bruhanje. Razlike so vedno manjse, moski postajajo vedno bolj pomehkuzeni. Jaz sem za enakopravnost. Ne maram takih debat, kdo je mocnejsi in to. Danes je itak vseeno, ali si z, m ali sr spol.
x:Dx :palec:

najprej majica, ... hm eno leto, ajd jaz sem bil sam en teden.... hm pa se je lastnik pritoževal da je ful draga pa to....

Mačona, ker ime pove vse....... sicer pa res, ja, kaj se zdaj tle kregamo o tem kdo je kaj kdo ni, mene sam zanimajo lepe ženske, kaj me briga al so enakopravne moškim al ne.........

pol pa še en ugovor, lepe ženske niso neumne..... prej obratno neumne ženske niso lepe..... še nisem videl primera da bi mi bila ženska lepa in ob enem ne bila pametna.... res se mi to še ni zgodilo. in dvomim da se bo kdaj zgodilo. vsaj dokler so mi všeč dvojčice pa to ;)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

pišuka no, kaj se zdej vsi ob majičino ikonco obregate :eek: :vragec: xcivx .........kaj pa različnost pa to :o|o: ...nobenega razumevanja x^x .........šit, kdo pa si bo upal še kaj napisat, če bo normirano kakšen mora bit al pa ga bodo vzeli sam z enega zornega kota :xx!: x:o)x

strašna ženska? x:Dx x:Dx x:Dx bolš da sem tiho, ker sem včasih strašna tud jst, pa nežna, pa nemogoča, pa povprečna, skratka kar si lahko zmislim je v meni.....a morm zdej sam eno faco kazat :inocent: x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

....a morm zdej sam eno faco kazat  :inocent:  x;)x

xDDx :palec:

Meni je pa vsec Majicina ikona, le da je res 'premalo' navihana 'po Majicino'. :) ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

vse razumem...........sam če sebe pogledam sem včasih (čisto pošteno) dolgočasna da bi kipi zehali od hudega........včasih pa je madmax mala šala nasproti mojim idejam x^x x:Dx x:o)x x:Ix xrolleyesx :inocent: :o|o: :V: x:px :vragec: x:)x x;)x x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

he he...se mi zdi, da tok o men pojete na tej temi... x:Dx x:Dx

Ne ikonca je bla lušna...sam men je zdej še bl lušna ta...

Je pa res, da sem s tisto ikonco bl pasala na text...hja mogoče si pa želim, da bi me imel za bl resno... vsaj ta novi... x:Dx x:Dx

Pa sej prov lepo gledam s te ikonce...a ne no... :eek:

x:Dx x:Dx

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

:eek: :eek: :eek: evo...Aira je takoj skledo zraven dala...

x:Dx x:Dx x;)x

pišuka no, kaj se zdej vsi ob majičino ikonco obregate  :eek:  :vragec:  xcivx .........kaj pa različnost pa to  :o|o: ...nobenega razumevanja  x^x .........šit, kdo pa si bo upal še kaj napisat, če bo normirano kakšen mora bit al pa ga bodo vzeli sam z enega zornega kota  :xx!:  x:o)x

strašna ženska?   x:Dx  x:Dx  x:Dx  bolš da sem tiho, ker sem včasih strašna tud jst, pa nežna, pa nemogoča, pa povprečna, skratka kar si lahko zmislim je v meni.....a morm zdej sam eno faco kazat  :inocent:  x;)x

Kaj se pa tako razburjas?

Saj sem se samo hecala... :sori: :sori:

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

...saj ja, kakor katero žeja :eek: , le poglej si le filmske dive :eek:  :xx!: , škoda je tega, ampak, če se ne morejo kontrolirati :sori: , pa lahko midva le malo urediva x;)x

Saj ne podpiram takega pocetja.., pitja, drog,...,

samo kaj pa mi vemo.. Morda bi se pa tudi nam obrnilo od vsega tega denarja. Morda so pa tudi oni prej govorili, da se njim to ne more zgodit in, da jih denar ne more pokvarit..

Samo jaz mislim, da ogromno denarja (ne normalna kolicina, ampak toliko kot ga imajo filmske zvezde) ljudi kmalu spremeni v posasti.. Ko ne ves vec kaj bi si kupil in kako bi zapravljal, pac das za drogo in alkohol.. :sori: in se pocasi iz LEPE zenske spreminjas v posast...

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

pa res tale ikonca malo spominja na Airo, taka lepa punčka, ki prikriva še nekaj več v sebi, čist odlično kdo bi hotel kako boljšo ikonco, nevem kaj je folku da jim ta ikonca ni všeč... temu kar ta ikonca predstavlja bi pa jaz rekel lepa ženska...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...