alica 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Cao vsima!!! Nič hudoga nisam mislila z mojim postom :xx!: ampak - raznovrsnosti ne bi škodilo... malo sonce, malo senca, hm?!? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 28. april 2004 Avtor Prijavi Deli 28. april 2004 Uf...a sem napisala mesec...hotla rečt let...en let... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Meni pa gre primerjava zensk in moskih na bruhanje. Razlike so vedno manjse, moski postajajo vedno bolj pomehkuzeni. Jaz sem za enakopravnost. Ne maram takih debat, kdo je mocnejsi in to. Danes je itak vseeno, ali si z, m ali sr spol. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 najprej majica, ... hm eno leto, ajd jaz sem bil sam en teden.... hm pa se je lastnik pritoževal da je ful draga pa to.... Mačona, ker ime pove vse....... sicer pa res, ja, kaj se zdaj tle kregamo o tem kdo je kaj kdo ni, mene sam zanimajo lepe ženske, kaj me briga al so enakopravne moškim al ne......... pol pa še en ugovor, lepe ženske niso neumne..... prej obratno neumne ženske niso lepe..... še nisem videl primera da bi mi bila ženska lepa in ob enem ne bila pametna.... res se mi to še ni zgodilo. in dvomim da se bo kdaj zgodilo. vsaj dokler so mi všeč dvojčice pa to Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Majica, eno vprasanje. Zakaj imas tako zastrasujoco ikonco? Tista rumena je bila lepsa in bolj vesela.. ... tale crna ni lepa zenska, ampak strasna zenska.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 pišuka no, kaj se zdej vsi ob majičino ikonco obregate .........kaj pa različnost pa to :o|o: ...nobenega razumevanja .........šit, kdo pa si bo upal še kaj napisat, če bo normirano kakšen mora bit al pa ga bodo vzeli sam z enega zornega kota :xx!: strašna ženska? bolš da sem tiho, ker sem včasih strašna tud jst, pa nežna, pa nemogoča, pa povprečna, skratka kar si lahko zmislim je v meni.....a morm zdej sam eno faco kazat Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 ....a morm zdej sam eno faco kazat Meni je pa vsec Majicina ikona, le da je res 'premalo' navihana 'po Majicino'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 vse razumem...........sam če sebe pogledam sem včasih (čisto pošteno) dolgočasna da bi kipi zehali od hudega........včasih pa je madmax mala šala nasproti mojim idejam :o|o: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Majica daj sebe na avatar pa bodo vsi tiho. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 28. april 2004 Avtor Prijavi Deli 28. april 2004 he he...se mi zdi, da tok o men pojete na tej temi... Ne ikonca je bla lušna...sam men je zdej še bl lušna ta...Je pa res, da sem s tisto ikonco bl pasala na text...hja mogoče si pa želim, da bi me imel za bl resno... vsaj ta novi... Pa sej prov lepo gledam s te ikonce...a ne no... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 ikonca je super!!! (malo me spominja name ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 28. april 2004 Avtor Prijavi Deli 28. april 2004 evo...Aira je takoj skledo zraven dala... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 pišuka no, kaj se zdej vsi ob majičino ikonco obregate .........kaj pa različnost pa to :o|o: ...nobenega razumevanja .........šit, kdo pa si bo upal še kaj napisat, če bo normirano kakšen mora bit al pa ga bodo vzeli sam z enega zornega kota :xx!: strašna ženska? bolš da sem tiho, ker sem včasih strašna tud jst, pa nežna, pa nemogoča, pa povprečna, skratka kar si lahko zmislim je v meni.....a morm zdej sam eno faco kazat Kaj se pa tako razburjas?Saj sem se samo hecala... Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Kdor z lepimi ženskami pije, ne ve za tiktakanje ure. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Lepe zenske ne pijejo.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 ..ejej, tale je pa lovska, kar znajo, če druga ne, vsaj mleko Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 ..ejej, tale je pa lovska, kar znajo, če druga ne, vsaj mleko ok, lovska gor al pa dol.. mislila sem na alkohol... .. ceprav ja, vem da pijejo. , ampak NAJ NE BI.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 ...saj ja, kakor katero žeja , le poglej si le filmske dive :xx!: , škoda je tega, ampak, če se ne morejo kontrolirati , pa lahko midva le malo urediva Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 se mi je zdelo da nekako ne spadam v tole kategorijo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 ....kaj lepotic Aira , si pa skromna Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 ...saj ja, kakor katero žeja , le poglej si le filmske dive :xx!: , škoda je tega, ampak, če se ne morejo kontrolirati , pa lahko midva le malo urediva Saj ne podpiram takega pocetja.., pitja, drog,...,samo kaj pa mi vemo.. Morda bi se pa tudi nam obrnilo od vsega tega denarja. Morda so pa tudi oni prej govorili, da se njim to ne more zgodit in, da jih denar ne more pokvarit..Samo jaz mislim, da ogromno denarja (ne normalna kolicina, ampak toliko kot ga imajo filmske zvezde) ljudi kmalu spremeni v posasti.. Ko ne ves vec kaj bi si kupil in kako bi zapravljal, pac das za drogo in alkohol.. in se pocasi iz LEPE zenske spreminjas v posast... Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 si pa skromna oh tako sem skromna, da ne vem kako bi si tole razlagala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 pa res tale ikonca malo spominja na Airo, taka lepa punčka, ki prikriva še nekaj več v sebi, čist odlično kdo bi hotel kako boljšo ikonco, nevem kaj je folku da jim ta ikonca ni všeč... temu kar ta ikonca predstavlja bi pa jaz rekel lepa ženska... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 No, da se še jaz vtaknem v tole majčino ikonco Na prvi pogled res malo šokantna... izžareva čisto drugo energijo... mogoče nenavadno za jezično, neposredno, zbadljivo punco brez dlake na jeziku Ampak mi je simpatična... tako minimalistično elegantna Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.