El Nino 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 se nebi mogu bolj strinjat... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Kaj se pa tako razburjas?Saj sem se samo hecala... mal se pa morm razburjat pa afnat, da ne pozabim kako to zgleda Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 pa res tale ikonca malo spominja na Airo, taka lepa punčka, ki prikriva še nekaj več v sebi, čist odlično kdo bi hotel kako boljšo ikonco, nevem kaj je folku da jim ta ikonca ni všeč... temu kar ta ikonca predstavlja bi pa jaz rekel lepa ženska..... taka lepa puncka ki prikriva še kaj več... saj pravim da obvladaš - včasih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. april 2004 Avtor Prijavi Deli 29. april 2004 No, da se še jaz vtaknem v tole majčino ikonco Na prvi pogled res malo šokantna... izžareva čisto drugo energijo... mogoče nenavadno za jezično, neposredno, zbadljivo punco brez dlake na jeziku Ampak mi je simpatična... tako minimalistično elegantna ...ja lepo si me opisala... ...ja hotla sem drugo energijo... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Jaz bi poskusila komentirati ikonco:Malo šokantna najprej - da... ampak modra, umirena lepota! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. april 2004 Avtor Prijavi Deli 29. april 2004 thanks... Alica...a je teb res tut tko ime... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Majica Meni se zdi zelo nobel ikonca,taka,prefinjena Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. april 2004 Avtor Prijavi Deli 29. april 2004 Me veseli...da sm saj enkrat nobl... ......do nedavnega sm mislna, da toaleta pomen samo "sekret"...tok sm nobl... ratala... vse "znova" gledam zviška... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 pa res tale ikonca malo spominja na Airo, taka lepa punčka, ki prikriva še nekaj več v sebi, čist odlično kdo bi hotel kako boljšo ikonco, nevem kaj je folku da jim ta ikonca ni všeč... temu kar ta ikonca predstavlja bi pa jaz rekel lepa ženska..... taka lepa puncka ki prikriva še kaj več... saj pravim da obvladaš - včasih dobr si oglej fotko.... svojo pa boš vidla podobnost v očeh.... sicer pa mrbit ti tega nisi vajena iskat v osebi, jaz pa k tolk na sco pa to..... hitro vidim kaj kar ni tam.... alp a preprosto predpostavljam da je.... če je že sam nakazano.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Najlepši cvetovi so velikokrat brez vonja. Nemški Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Najlepši cvetovi so velikokrat brez vonja. NemškiTo je že boljš kot da ti gre preveč v nos...... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 thanks... Alica...a je teb res tut tko ime... Majica,LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 si pa skromna oh tako sem skromna, da ne vem kako bi si tole razlagala recimo tako da spadaš med lepe ženske... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 razmišljam razmišljam in razmišljam pa mi ni čist jasno al lepe ženske sploh obstajajo al pa so vse več al manj lepe, obstajata samo ti dve skrajnosti...... hm mejo pa težko potegnem. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
midva 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Je pa zlo mal žensk na svetu ka so lepe (naravno), pametne (ni važen če je blond) in se ne nosjo v svoji zvišenosti in so normalno dostopne smrtnikom! Najboljš je da kar kombiniraš od Smolarja dvajset ljubic na enkrat!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 ..........hm mejo pa težko potegnem. skrajnost pr seb dosežeš; mejo layf nardi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 razmišljam razmišljam in razmišljam pa mi ni čist jasno al lepe ženske sploh obstajajo al pa so vse več al manj lepe, obstajata samo ti dve skrajnosti...... hm mejo pa težko potegnem.El Nino.., samo vprasam, ker vem da je lepota stvar okusa... Ti je Serbi lepa? Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 razočaran nad dvajsetletnicami............... AGAIN!! točno to se mi je zgodilo v preteklih dneh na morju. S frendi (samo moška družba) na jadrnici, pivo, zgodbice itd, zvečer malo v marino - tam smo srečal kar nekaj mladih deklet. Sploh več ne vem, ali je z mojim okusom kaj narobe........... namreč večina punc nosi zelo nizke kavbojke, ven pa štrlijo tangice oziroma kvazi tangice............ skratka poceni spodnje perilo... fuj navgražno, poleg tega mi ni jasno, ali te punce doma nimajo špegla, da bi se malo vanj pogledale, namreč vsaka ima po dve "mišelinki" okoli pasu. Ena miškica, ki sem ji bil všeč (jasno, ne?? ) je imela tako kosmat trebuh, da se moja KURCPOTKA lahko skrije...... bljak..... včasih se mi res zdi, da bi babnice vse nase navlekle, samo da bi bile "moderne", ne glede na to, da so potem totalen disaster........... meni je čisto kul, če je kdo modni frik - jaz dam recimo dosti na to, ampak vendarle........ ene so za na Luno deportirat - ONE WAY TICKET... sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Lahko ti povem, da verjetno nisi naletel na 20-letnice, ampak na 16-letnice, ki se ze nekaj casa oblacijo kot, da imajo 5 ali 10 let vec, kot v resnici. Vse deklice bi rade izgledale bolj odrasle in zato nase navlecejo toliko make up-a in vseh dodatkov, saj menijo, da jih bo to naredilo modernejse, starejse, privlacnejse...Ce res zelis dobiti dvajset letnico raje "izberi" kaksno manj nacickano, ki morda na prvi pogled ne bode v oci.., ampak kasneje bos videl, da je dosti boljsa, zrelejsa in primernejsa za zmenek.., kot tiste "mlade frcafele", ki se jim mudi odrasti.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Ce res zelis dobiti dvajset letnico raje "izberi" kaksno manj nacickano, ki morda na prvi pogled ne bode v oci.., ampak kasneje bos videl, da je dosti boljsa, zrelejsa in primernejsa za zmenek.., kot tiste "mlade frcafele", ki se jim mudi odrasti.. hah, Skavi..aktualno direktna in besedno pojoča Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Reci ženski, da je lepa, pa bo hitro ob pamet. Angleški Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 LEPE NAVADE SO POTREBNE SAMO GRDIM. LEPIM SE VSE OPROSTI... ... ne vem cigav Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Kako lep je oleandrov cvet, kako grenak je oleander. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Reci ženski, da je lepa, pa bo hitro ob pamet. Angleškini res ji boš samo še bolj všeč... ampak to moraš reči samozavestno in se ne sliniti zraven... kot: lepa si... ampak jaz sem še bolj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.