Skoči na vsebino

Pojem lepe ženske

majica

Recommended Posts

Kaj se pa tako razburjas?

Saj sem se samo hecala...  :sori:  :sori:

mal se pa morm razburjat pa afnat, da ne pozabim kako to zgleda x^x x:Dx x:o)x :palec: x:)x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

pa res tale ikonca malo spominja na Airo, taka lepa punčka, ki prikriva še nekaj več v sebi, čist odlično kdo bi hotel kako boljšo ikonco, nevem kaj je folku da jim ta ikonca ni všeč... temu kar ta ikonca predstavlja bi pa jaz rekel lepa ženska...

.. taka lepa puncka ki prikriva še kaj več... x:Ix saj pravim da obvladaš x:Dx - včasih x:Dx

No, da se še jaz vtaknem v tole majčino ikonco xrolleyesx

Na prvi pogled res malo šokantna... izžareva čisto drugo energijo... mogoče nenavadno za jezično, neposredno, zbadljivo punco brez dlake na jeziku x8Dx

Ampak mi je simpatična... tako minimalistično elegantna :palec:  x:)x

...ja lepo si me opisala... x:)x

...ja hotla sem drugo energijo... x:)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

x:Dx thanks... x:Dx

Alica...a je teb res tut tko ime... :inocent:

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Me veseli...da sm saj enkrat nobl... x:Dx ...

...do nedavnega sm mislna, da toaleta pomen samo "sekret"...tok sm nobl... x:Dx ratala... x^x vse "znova" gledam zviška... x^x

x:Dx x:Dx x:Dx

pa res tale ikonca malo spominja na Airo, taka lepa punčka, ki prikriva še nekaj več v sebi, čist odlično kdo bi hotel kako boljšo ikonco, nevem kaj je folku da jim ta ikonca ni všeč... temu kar ta ikonca predstavlja bi pa jaz rekel lepa ženska...

.. taka lepa puncka ki prikriva še kaj več... x:Ix saj pravim da obvladaš x:Dx - včasih x:Dx

dobr si oglej fotko.... svojo pa boš vidla podobnost v očeh.... sicer pa mrbit ti tega nisi vajena iskat v osebi, jaz pa k tolk na sco pa to..... hitro vidim kaj kar ni tam.... alp a preprosto predpostavljam da je.... če je že sam nakazano....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Najlepši cvetovi so velikokrat brez vonja. x:Ix

Nemški

To je že boljš kot da ti gre preveč v nos......

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

si pa skromna x:Ix  x;)x

oh x:Ix tako sem skromna, da ne vem kako bi si tole razlagala x:Ix

recimo tako da spadaš med lepe ženske... x;)x

razmišljam razmišljam in razmišljam pa mi ni čist jasno al lepe ženske sploh obstajajo al pa so vse več al manj lepe, obstajata samo ti dve skrajnosti...... hm mejo pa težko potegnem.

Je pa zlo mal žensk na svetu ka so lepe (naravno), pametne (ni važen če je blond) in se ne nosjo v svoji zvišenosti in so normalno dostopne smrtnikom!

Najboljš je da kar kombiniraš od Smolarja dvajset ljubic na enkrat!! x:Dx xDDx xsrcx

razmišljam razmišljam in razmišljam pa mi ni čist jasno al lepe ženske sploh obstajajo al pa so vse več al manj lepe, obstajata samo ti dve skrajnosti...... hm mejo pa težko potegnem.

El Nino.., samo vprasam, ker vem da je lepota stvar okusa...

Ti je Serbi lepa? x;)x

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

razočaran nad dvajsetletnicami............... AGAIN!!

točno to se mi je zgodilo v preteklih dneh na morju. S frendi (samo moška družba) na jadrnici, pivo, zgodbice itd, zvečer malo v marino - tam smo srečal kar nekaj mladih deklet. Sploh več ne vem, ali je z mojim okusom kaj narobe........... namreč večina punc nosi zelo nizke kavbojke, ven pa štrlijo tangice oziroma kvazi tangice............ skratka poceni spodnje perilo... fuj navgražno, poleg tega mi ni jasno, ali te punce doma nimajo špegla, da bi se malo vanj pogledale, namreč vsaka ima po dve "mišelinki" okoli pasu.

Ena miškica, ki sem ji bil všeč (jasno, ne?? x;)x ) je imela tako kosmat trebuh, da se moja KURCPOTKA lahko skrije...... bljak.....

včasih se mi res zdi, da bi babnice vse nase navlekle, samo da bi bile "moderne", ne glede na to, da so potem totalen disaster........... meni je čisto kul, če je kdo modni frik - jaz dam recimo dosti na to, ampak vendarle........ ene so za na Luno deportirat - ONE WAY TICKET...

sokrat

Lahko ti povem, da verjetno nisi naletel na 20-letnice, ampak na 16-letnice, ki se ze nekaj casa oblacijo kot, da imajo 5 ali 10 let vec, kot v resnici. Vse deklice bi rade izgledale bolj odrasle in zato nase navlecejo toliko make up-a in vseh dodatkov, saj menijo, da jih bo to naredilo modernejse, starejse, privlacnejse...

Ce res zelis dobiti dvajset letnico raje "izberi" kaksno manj nacickano, ki morda na prvi pogled ne bode v oci.., ampak kasneje bos videl, da je dosti boljsa, zrelejsa in primernejsa za zmenek.., kot tiste "mlade frcafele", ki se jim mudi odrasti.. x;)x x:Dx

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

Ce res zelis dobiti dvajset letnico raje "izberi" kaksno manj nacickano, ki morda na prvi pogled ne bode v oci.., ampak kasneje bos videl, da je dosti boljsa, zrelejsa in primernejsa za zmenek.., kot tiste "mlade frcafele", ki se jim mudi odrasti..
hah, Skavi..aktualno direktna in besedno pojoča x:Dx :palec:

Reci ženski, da je lepa, pa bo hitro ob pamet. :eek:  x;)x

Angleški

ni res x:Dx ji boš samo še bolj všeč... ampak to moraš reči samozavestno in se ne sliniti zraven...

kot: lepa si... ampak jaz sem še bolj. x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...