borism 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Reci ženski, da je lepa, pa bo hitro ob pamet. Angleški ni res ji boš samo še bolj všeč.. ampak to moraš reči samozavestno in se ne sliniti zraven...kot: lepa si... ampak jaz sem še bolj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 aira Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Reci ženski, da je lepa, pa bo hitro ob pamet. Angleškini res ji boš samo še bolj všeč... ampak to moraš reči samozavestno in se ne sliniti zraven... kot: lepa si... ampak jaz sem še bolj. hja in pol te bo še dolgo spravljala ob pamet...... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 ne, ti boš njo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 no jaz mam pač ta poseben talent..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 30. april 2004 Avtor Prijavi Deli 30. april 2004 Sokrates...če se vse tvoje življenje vrti okoli tiča...kaj pa lahko pričakuješ... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Sokrates...če se vse tvoje življenje vrti okoli tiča...kaj pa lahko pričakuješ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 razočaran nad dvajsetletnicami............... AGAIN!!Kar razocaran?Ja, kaj si pa pricakoval?Hecno, da padas na tole, Sokrates.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Sokrates...če se vse tvoje življenje vrti okoli tiča...kaj pa lahko pričakuješ... ja res je, moje življenje se res vrti okoli tiča .... in ravno zato ga ne vtaknem v vsako, estetika mi je važna.. govorim o tem, da kakšne so današnje najstnice................ predvidevam, da se tvojemu možu, fantu, simpatiji pa ne ................. kako naivno!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 razočaran nad dvajsetletnicami............... AGAIN!!Kar razocaran?Ja, kaj si pa pricakoval?Hecno, da padas na tole, Sokrates.... ma ne padam ............ ampak tudi če si človek zaželi mlado meso, ti gre na bruhanje...... namreč ponudba je slaba, cenena...... :xx!: sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Contesa lepotička, prav maš..... ampak vse starejše so poročene, imajo otroke....... torej avtomatično slabo vest..... tako da se mi ne da jih prepričevat, da sem boljši , energije je škoda, potem se pa plazm okoli teh ta mladih ..... ah, bomo že..... :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Bo ze, :o|o: , a ne, Sokrat! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2004 Sokrates...če se vse tvoje življenje vrti okoli tiča...kaj pa lahko pričakuješ... ja res je, moje življenje se res vrti okoli tiča .... in ravno zato ga ne vtaknem v vsako, estetika mi je važna.. govorim o tem, da kakšne so današnje najstnice................ predvidevam, da se tvojemu možu, fantu, simpatiji pa ne ................. kako naivno!! Hja...eni vidijo žensko s tičem, drugi z očmi...tretji pa s pametjo....hvala bogu, da se prvih izogibam... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 super punca, le da ni obratno..... Freud pravi, da ženske s slabim seksom majo travme v življenju!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2004 ne bi vedla... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2004 "....torej se zadovolji s tistim kar dobiš(glede na to kar ponujaš) in ne stokaj...... ua...hladen tuš... Me zanima, kaj bo rekel... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 ..kar naj zarjavijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 super punca, le da ni obratno..... Freud pravi, da ženske s slabim seksom majo travme v življenju!!!! O, Sokrat, če Freuda bereš si pa še sam sebe malo razloži....izbira starejše partnerke, ki očitno nima pripomb na to, da gre Sokratek vsake toliko časa ven na lov, ampak ga lepo doma čaka in skrbi zanj, kot mamica za otročička bi lahko rekli, se ti ne zdi Vsekakor pa te je Contesa zadela v nulo, kaj jamraš nad ponudbo najstnic, če so pa te edine, ki jim pristopaš, saj jih na izi fasciniraš z lučkami in si pol car! To je pa zate tudi glavni namen, da se potrdiš, je pa to pri najstnicah najlažje doseči! Kar iščeš to najdeš! Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Ej, ej, ne žali mladine, tako ejnfoh pa spet ni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Ej, ej, ne žali mladine, tako ejnfoh pa spet ni Zanj že................................................................... vsaj tako pravi Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Contesa, Pesha! Stane! Sicer pa najbrz - kakor pri kom in kakor za koga. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Sokrat, sem ti ze povedala, da si imel opravka z mladoletnimi frklami, ti pa se kar naprej "trobis", da si razocaran nad 20-letnicami.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2004 SKA-vi...ne si h gnat... sej ni tko napačen...po moje mu hormončki še ne dajo miru... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Ah ne, saj ne pravim da je s Sokratom kaj narobe.. Morda le ne zna precenit starosti in je malce naiven, da naseda takim "zenskam".. Drugace pa ne sodim ljudi - sploh ne tukaj na forumu, ker nikdar ne ves, ali je oseba res taksna za kakrsno se predstavlja, ali se morda le sali, ali pa se enostavno ne zna pisno izrazat in zato dobimo o njej napacno mnenje.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.