majica 1. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2004 vsi se le šalimo... čeprav je vsakem postu kanček resnice...žal pa "papir" nikoli ne more prenesti melodije oziroma tona sporočila, ki ga človek napiše, zato se ga po nesreči včasih tolmači napačno... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Zato so pa tukaj smeskoti.. Ampak meni se jih vcasih sploh ne da uporabljat. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2004 ... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Drugace pa...: lepa zenska naj bi izgledala nekako tako: po razpolozenju seveda.... Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2004 Ja po razpoloženju...sama sem tudi tega mnenja... našpičeni ljudje...brez volje do smeha se mi zdijo neprivlačni in dolgočasni...čeprav...ja itak ne moreš bit vedno Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 super punca, le da ni obratno..... Freud pravi, da ženske s slabim seksom majo travme v življenju!!!! O, Sokrat, če Freuda bereš si pa še sam sebe malo razloži....izbira starejše partnerke, ki očitno nima pripomb na to, da gre Sokratek vsake toliko časa ven na lov, ampak ga lepo doma čaka in skrbi zanj, kot mamica za otročička bi lahko rekli, se ti ne zdi Vsekakor pa te je Contesa zadela v nulo, kaj jamraš nad ponudbo najstnic, če so pa te edine, ki jim pristopaš, saj jih na izi fasciniraš z lučkami in si pol car! To je pa zate tudi glavni namen, da se potrdiš, je pa to pri najstnicah najlažje doseči! Kar iščeš to najdeš! o svoji partnerki ne bi pisal .................... ni fer do nje........... jst priznam svoje napake, al karkoli že..... pa kaj, če me crklja starejša ......... nikoli nisem trdil, da sem popoln - res pa je, da od absoluta nisem daleč (po Heglu) zakaj se ne potrjujem pri "tastarih"????????? - večina jih je zagrenjenih...... s. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2004 Zagrenjenih??? Ne bi rekla...po moje te spregledajo in zato odpadeš... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 pogovori o kilah, o položnicah, o otrocih, o šefih, o kreditih........... to ni zame..... veš jst mam zelo naporen šiht (intelektualno), rad se sprostim, zato mi te teme ne ležijo. lupčka s Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2004 ja..če maš intelektualno naporen šiht...je treba pred življenjem bežat... ...otroci...položnice...to se vse samo uredi... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 o svoji partnerki ne bi pisal .................... ni fer do nje........... jst priznam svoje napake, al karkoli že..... pa kaj, če me crklja starejša ......... nikoli nisem trdil, da sem popoln - res pa je, da od absoluta nisem daleč (po Heglu) zakaj se ne potrjujem pri "tastarih"????????? - večina jih je zagrenjenih...... s. Kako si sploh upas pisat o drugih, ko ze imas eno doma? Tega nisem vedela, ampak zdaj ko vem, si se mi pa zagabil.. Oprosti. :o|o: Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 hja ma prav sokrates, je precej na easy bejbe dost mlajše zapeljevat, k si kao frajer pa to ni problema k tipčki njenih let so čist zanič, v primerjavi s tabo, sam kar pol dobiš je nižji razred.... razumem kako je to fer do njegove o svoji partnerki ne bi pisal .................... ni fer do nje........... sicer pa to dobi vsak ki bi rad bil frajer mora se spravljat na mlajše enakim itak ne moreš bit kos v velikem številu.... ne gre, hočejo dost pozornosti pa to.... ni šans. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 o svoji partnerki ne bi pisal .................... ni fer do nje........... jst priznam svoje napake, al karkoli že..... pa kaj, če me crklja starejša ......... nikoli nisem trdil, da sem popoln - res pa je, da od absoluta nisem daleč (po Heglu) zakaj se ne potrjujem pri "tastarih"????????? - večina jih je zagrenjenih...... s. Kako si sploh upas pisat o drugih, ko ze imas eno doma? Tega nisem vedela, ampak zdaj ko vem, si se mi pa zagabil.. Oprosti. :o|o: oh. srce me boli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Kako si sploh upas pisat o drugih, ko ze imas eno doma? Tega nisem vedela, ampak zdaj ko vem, si se mi pa zagabil.. Oprosti. :o|o: oh. srce me boli Tebe najbrz ne, tvojo "drago" pa bi, ce bi vedela... Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Kadar človek ne more z lepote jesti, se rad vanjo obriše. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Kako si sploh upas pisat o drugih, ko ze imas eno doma? Tega nisem vedela, ampak zdaj ko vem, si se mi pa zagabil.. Oprosti. :o|o: oh. srce me boli Tebe najbrz ne, tvojo "drago" pa bi, ce bi vedela... kwa pa ti veš, kako sva se midva zmenila.... sicer pa ne maram, da me kdo obtožuje nečesa in sploh sodi o meni........... bodi lepa, sokrates Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 ja..če maš intelektualno naporen šiht...je treba pred življenjem bežat... ...otroci...položnice...to se vse samo uredi... ne ne, to ureja žena, a ne veš? haha if you have one...... zdaj sem pogruntal da morem preiskusit še naslednja znamenja ribice, levinje, bikice, kozoroginje, tehtnice in device.... (last and least) pa razmišljam kje naj se lotim.... ajd večina jih je mela asc v levu tako da lahko te spustim, hm ribice..... bom moral sokrata prašat kake so tele? sokrat a maš kake komentarje o teh znamenjih ki sem jih naštel? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 kwa pa ti veš, kako sva se midva zmenila.... sicer pa ne maram, da me kdo obtožuje nečesa in sploh sodi o meni........... bodi lepa, sokrates Jaz te pa res ne obtozujem.. .. kakor si bos postlal, tako bos spal.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 točno tako............... in zaenkrat je mehko misli name ............ sokrates Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 točno tako............... in zaenkrat je mehko misli name ............ sokratessokrat sokrat, kako je tvoje mnenje oribice, levinje, bikice, kozoroginje, tehtnice in device... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 misli name ............ sokratesLjudje si morajo zasluzit, da mislim na njih.. Ti si (se) nisi... Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Ne ne ne Just take it or leave it.. it's just my life.... bi reku Mick Jagger.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 ribice prehitro dajo, rečeš jim vsedi se, se kar uležejo, levinje rulajo.... všeč so mi zato, ker se znajo nosit, kazat, rade majo blišč scene - the best, kozoroginje- ne vem bikice - velke joške, sicer pa tud velka usta - the best stari Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 misli name ............ sokratesLjudje si morajo zasluzit, da mislim na njih.. Ti si (se) nisi... ti se z mano igračkala??? jst meti rad igrice............. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 El NINO, jst prisegam na levinje ter škorpijonke. dober sex, so divje a hkrati diskretne.... ne gobezdajo naokoli. kar mi ustreza sokrates Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Kaj pa ovnice in strelke? Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.