Skoči na vsebino

Pojem lepe ženske

majica

Recommended Posts

vsi se le šalimo... x:)x x;)x čeprav je vsakem postu kanček resnice...žal pa "papir" nikoli ne more prenesti melodije oziroma tona sporočila, ki ga človek napiše, zato se ga po nesreči včasih tolmači napačno... x:)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

... x:)x x:Dx x;)x

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Ja po razpoloženju...sama sem tudi tega mnenja... našpičeni ljudje...brez volje do smeha se mi zdijo neprivlačni in dolgočasni...čeprav...ja itak ne moreš bit vedno x:)x

super punca, le da ni obratno..... Freud pravi, da ženske s slabim seksom majo travme v življenju!!!! x;)x  x:Dx

O, Sokrat, če Freuda bereš si pa še sam sebe malo razloži....izbira starejše partnerke, ki očitno nima pripomb na to, da gre Sokratek vsake toliko časa ven na lov, ampak ga lepo doma čaka in skrbi zanj, kot mamica za otročička bi lahko rekli, se ti ne zdi x?x

Vsekakor pa te je Contesa zadela v nulo, kaj jamraš nad ponudbo najstnic, če so pa te edine, ki jim pristopaš, saj jih na izi fasciniraš z lučkami in si pol car! To je pa zate tudi glavni namen, da se potrdiš, je pa to pri najstnicah najlažje doseči! x;)x

Kar iščeš to najdeš!

o svoji partnerki ne bi pisal .................... ni fer do nje...........

jst priznam svoje napake, al karkoli že..... pa kaj, če me crklja starejša ......... nikoli nisem trdil, da sem popoln - res pa je, da od absoluta nisem daleč (po Heglu) x;)x x:Dx

zakaj se ne potrjujem pri "tastarih"????????? - večina jih je zagrenjenih...... x;)x

s.

Zagrenjenih??? Ne bi rekla...po moje te spregledajo in zato odpadeš... x:px x:px

pogovori o kilah, o položnicah, o otrocih, o šefih, o kreditih........... to ni zame..... xrolleyesx xrolleyesx

veš jst mam zelo naporen šiht (intelektualno), rad se sprostim, zato mi te teme ne ležijo.

lupčka

s

ja..če maš intelektualno naporen šiht...je treba pred življenjem bežat... xrolleyesx

...otroci...položnice...to se vse samo uredi... xrolleyesx

jst priznam svoje napake, al karkoli že..... pa kaj, če me crklja starejša ......... nikoli nisem trdil, da sem popoln - res pa je, da od absoluta nisem daleč (po Heglu) x;)x x:Dx

zakaj se ne potrjujem pri "tastarih"????????? - večina jih je zagrenjenih...... x;)x

s.

Kako si sploh upas pisat o drugih, ko ze imas eno doma? Tega nisem vedela, ampak zdaj ko vem, si se mi pa zagabil.. Oprosti. :o|o:

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

hja ma prav sokrates, je precej na easy bejbe dost mlajše zapeljevat, k si kao frajer pa to ni problema k tipčki njenih let so čist zanič, v primerjavi s tabo, sam kar pol dobiš je nižji razred.... razumem kako je to fer do njegove
sicer pa to dobi vsak ki bi rad bil frajer mora se spravljat na mlajše enakim itak ne moreš bit kos v velikem številu.... ne gre, hočejo dost pozornosti pa to.... ni šans.
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

s.

Kako si sploh upas pisat o drugih, ko ze imas eno doma? Tega nisem vedela, ampak zdaj ko vem, si se mi pa zagabil.. Oprosti. :o|o:

oh. srce me boli xrolleyesx xrolleyesx

Tebe najbrz ne, tvojo "drago" pa bi, ce bi vedela... xrolleyesx

Tebe najbrz ne, tvojo "drago" pa bi, ce bi vedela... xrolleyesx

kwa pa ti veš, kako sva se midva zmenila.... sicer pa ne maram, da me kdo obtožuje nečesa in sploh sodi o meni........... x;)x

bodi lepa, sokrates x:Xx

ja..če maš intelektualno naporen šiht...je treba pred življenjem bežat...  xrolleyesx

...otroci...položnice...to se vse samo uredi... xrolleyesx

ne ne, to ureja žena, a ne veš? xrolleyesx x:Dx

haha if you have one......

zdaj sem pogruntal da morem preiskusit še naslednja znamenja ribice, levinje, bikice, kozoroginje, tehtnice in device.... (last and least) pa razmišljam kje naj se lotim.... ajd večina jih je mela asc v levu tako da lahko te spustim, hm ribice..... bom moral sokrata prašat kake so tele? sokrat a maš kake komentarje o teh znamenjih ki sem jih naštel?

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

kwa pa ti veš, kako sva se midva zmenila.... sicer pa ne maram, da me kdo obtožuje nečesa in sploh sodi o meni........... x;)x

bodi lepa, sokrates x:Xx

Jaz te pa res ne obtozujem..

.. kakor si bos postlal, tako bos spal.. x;)x x:Dx

točno tako............... in zaenkrat je mehko  x;)x  x:Dx

misli name ............

sokrates

sokrat sokrat, kako je tvoje mnenje o

ribice, levinje, bikice, kozoroginje, tehtnice in device...

Ne ne ne Just take it or leave it.. it's just my life.... bi reku Mick Jagger....

ribice prehitro dajo, rečeš jim vsedi se, se kar uležejo, levinje rulajo.... všeč so mi zato, ker se znajo nosit, kazat, rade majo blišč scene - the best, kozoroginje- ne vem

bikice - velke joške, sicer pa tud velka usta - the best stari x:px

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...