sokrates 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Kaj pa ovnice in strelke? z njimi mam samo športna druženja (kolesarimo skupaj), hitre, dinamične in polne humorja..... super scena............. ljubil se pa z njimi (še) nisem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 hehe tnx jaz prisegam za enkrat na asc levinje Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 El NINO, jst prisegam na levinje ter škorpijonke. dober sex, so divje a hkrati diskretne.... ne gobezdajo naokoli. kar mi ustreza sokratesNino, le poslusaj starega macka... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Kaj pa ovnice in strelke? z njimi mam samo športna druženja (kolesarimo skupaj), hitre, dinamične in polne humorja..... super scena............. ljubil se pa z njimi (še) nisem Diskretnosti, tako cenjene pri prej omenjenih, pa tule morda ne pricakuj prevec... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 torej škorpijonko z asc v levu.... ni slabo, čak mal saj tako sem pa ah ne ne tista je mela asc v devici huhu poznal... tsk tsk tsk...... kaj pa vodnarke? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 uuuuu brihtne, poznam take, katere ful fascinira kozmologija... nasploh fizika matematike. dobre bejbe, z njimi maš lah res kul debate. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 El Nino..... tale bejbika te ma kur Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 v glavi??????????? stric sokrates Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 jst????......................... jst nič....... ah kje,,,,, zakaj,,,,,, kdo............kaj......... kje smo, za kaj gre.......... aja............... ne vem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Zdi se mi, da Tashyki dopade El Nino.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Tiha Tashyka (voda) bregove dere Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Zdi se mi, da Tashyki dopade El Nino.. Ja, sem jima ze predlagala, da se prestavita v Chat raje, pa sem izbrisala, ker se mi ne da tezit in pokvarit jima filinga... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 khm.... :xx!: na,na opij... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Saj ne tezis.. Lepo jima poves, da je chat za tak pogovor bolj primren pa je... Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Ja, saj, samo to bi morala ze prej, zdaj je itak naravni ritem tak, da tegale ne moreta kar v nedogled nategovati, ker je kar nekaj, pa je ze pase', prej pa je bilo prezgodaj, pa sem mislila, saj dam sanso, da clovek sam posteka, da je iz kontexta. Torej - tele osebne debate, dialogi v vec strani teme, ki se ticejo zgolj dveh (in so natanko tema dvema zanimive), sfurajte prek OS-ev ali v Chatu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 saj dam sanso, da clovek sam posteka, da je iz kontexta. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Ja, saj, samo to bi morala ze prej, zdaj je itak naravni ritem tak, da tegale ne moreta kar v nedogled nategovati, ker je kar nekaj, pa je ze pase', prej pa je bilo prezgodaj, pa sem mislila, saj dam sanso, da clovek sam posteka, da je iz kontexta. Torej - tele osebne debate, dialogi v vec strani teme, ki se ticejo zgolj dveh (in so natanko tema dvema zanimive), sfurajte prek OS-ev ali v Chatu. ja ajd prec pobrisem.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Ni potrebno. Ampak zdaj pac vesta.Saj je tudi kaj drugega off... saj smo ze 100x ugotovili...Vendar res - prav v cele strani dialogov... pa spare us... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 Verjetno pri svojih 40. mi je blizji humor ali kakrsnokoli verbalno izvajanje 30-letnikov, kot pa 15 ali 20.V bistvu je LNF forum za odrasle ljudi, ne za otroke ali mladostnike. Ni namenjen zmenkarijam, ce pa ze, se zmenis po OS-ih - tja se ne bom vtikala.Tudi Kristalko in Nord sem opozarjala, ko sta se menili brezveznarije svoje v par strani tem, pa se ni nihce oglasal pa nobenega sokrata naprej metal (onidve pa sta vzeli na znanje in sta se tega drzali tudi v bodoce).Tudi koga drugega sem ze opozarjala, mdr. tudi Staneta v kaki temi...Seveda pa ne zatezim prec in vedno.Vcasih pa sploh ne opazim - tole pa se je razvleklo v nekaj tem.Tashyka je uletela in ima cez 200 objav v dveh dneh - 3/4 objav so zmenkarije z el ninom. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 2. maj 2004 uuu ...k ena gajstna tršica... PS...sej sem že jez tut opozorila na pereč problem x!x ...upam, da šibata prek OS...sam zdej nimam pregleda nad tem... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 :xx!: grem rajš jaz kitaro špilat ne bom motil luninega ritma... zadnje čase res nič pametnega in v kontekstu ne napišem.... bom kaj napisal v vedeževalnico če me kdo rabi... drgač pa en krajši odmor... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 2. maj 2004 UUU ne ne... na...zdej je pa užaljen... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 A zdej bos pa uzaljen, Nino, ce recem bobu bob, zakaj se prej ne misli na zadeve..... Ponavljam - nisem opomnila takoj, ker vaju je pac zaneslo, saj se zgodi, da je taksen tok debate, pa se res lahko razvlece v par strani... Ampak ene teme...Vendar da imamo v kakih 3 ali 4 temah cele strani tegale osebnega dopisovanja, pa je malo odvec.. oz. sem jaz pac tako presodila. Ce ne bi opomnila, bi morda bilo v 6 temah in po 3 strani v vsaki od teh sestih, tako je bilo torej potrebno - tole zdaj pa ni - da jaz utemeljujem, se opravicujem in vse tole. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 ne nisem užaljen mal sem razočaran nad sabo, ker nisem tega prej zapazil in sam ukrepal in sem rabil tako "spodbudo"... pač razmislil sem o stvari da je najboljš da mal razmislim preden furam naprej.... ladji brez smeri vsak veter škodi... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 Ah, daj no... brez veze...saj je kul, smo pac opazili in rekli.... nekaj drugega je tudi, ce se vsaj priblizno drzimo teme, v kateri smo... saj imamo veckrat dialoge v vec strani, a navadno je kao povezano s temo ali vsaj z razvojem teme...Tole pa je bilo kakih 30 ali vec komentarjev, ki so vsebovali po en stavek, kot se dva recimo pogovarjata v Chatu.A: ali ti je vsec to?B: v bistvu ja.A: O, a res?B: ja, res... Ali tak pogovor res mora zavzeti mesta za 4 komentarje? (ki jih je sicer 25 na stran).Oz. ali nas res vse zanima cela stran (torej 25) ali vec takih komentarjev? Takelega dialoga?Potem tema zvodeni - kot tudi dobi drugacne vibre, ce se vmesam - tudi zato se vmesavanju in tezenju praviloma izogibam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.