Skoči na vsebino

Pojem lepe ženske

majica

Recommended Posts

Ja, Contesa - kot igralko jo tezko gledam, ker ne zna igrat in me prav moti, ko tako vidim, da igra, kot bejba pa je tudi meni OK. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Evo zdajle sem se pa spomnila res ene lepe, meni je zelo lepa ta zenska, tudi njena energija elegantna mi je vsec - dama... pa nic nacickana in tko, niti malo pocukrana...

Samo se ne spomnim imena. x:Ix x:o)x xDDx

je pa zenska igrala v trumanovem showu in v filmu o Picassu - tak francoski tip, visja, temnolaska, vendar ne temnopolta...

Dbest bejba, zelo mi je vsec!! :palec:

* Mogoce se kdo spomni imena njenega?

No, mogoce se pa se jaz, samo dvomim, ker mi je bila dokaj neznana prej...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

vem katera, samo njenega imena tudi jaz ne poznam................ ni prav znana igralka, se mi zdi.

res elegantna babnica..... taka ti vzame veliko časa v smislu truda angažiranja.......... pa vsak dan se brit, pa bit pozoren itd. skratka, ni koka... oz. deluje vsaj tako....

s.

Nasla - Natascha McElhone (? cisto neznano ime)

http://www.imdb.com/name/nm0001523/photogallery-hh-0

(Oven z Luno in Venero v Vodnarju).

dabest ženska ;) obožujem tole kombinacijo vodnar pa malo ognja zraven hehe pa še ovnica ;) mm najbrž vsi arhetipi zajeti kar jih je bilo med mojimi ljubeznimi... v enem mahu edin škorpijon manjka.... :palec: :palec: pa nič devica

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Oh, Vesna Dolenc meni ni vsec.. Taka antipaticna, zdi se mi da se ful paci ko poskusa govorit "pravilno slovenscino" pa se glas mi ni vsec...

Simpaticna mi je pevka Alya, ker si upa biti drzna, ker je ne skrbi kaj si ljudje mislijo o njej pa se dober glas in lusten obraz ima.. x;)x

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

Vesna Dolenc se meni zdi 'lisicja' nekoliko. :)

Alya je tudi meni vsec, zdi se mi sexy, dosti power in sproscena, fajn sveza kri v slo glasbenih vodah ... moja pripomba pa je - (pre)kratke noge... :||

Picasso

Vesna Dolenc se meni zdi 'lisicja' nekoliko. :)

Alya je tudi meni vsec, zdi se mi sexy, dosti power in sproscena, fajn sveza kri v slo glasbenih vodah  

Ja saj.. Na nek nacin je seksi.. Dosti bolj kot npr. Pika Bozic, ki se neznansko trudi, da bi bila zapeljiva pa ji ( po moje ) ne ratuje niti malo... Vcasih je oblecena ceneno in kot kurba, drugic izgleda kot da se je ovila v kuhinjski prt, tretjic v plastiko... ma ne vem... xrolleyesx

x;)x

Dolenčuka???? katastrofa..... najprej je Ogrizka zdelala ter zmouzla.... ločila se je, "ker je še premlada za poroko" xrolleyesx , nakar pa lovila denar..... samo sponzorje je iskala ....... in to njen cel lajf.... pa še grda je.......... bljak... fuj, gnus...... :xx!: :xx!: :xx!:

Dolenčuka???? katastrofa..... najprej je Ogrizka zdelala ter zmouzla.... ločila se je, "ker je še premlada za poroko" xrolleyesx , nakar pa lovila denar..... samo sponzorje je iskala ....... in to njen cel lajf.... pa še grda je.......... bljak... fuj, gnus...... :xx!:  :xx!:  :xx!:

Po preverjenih informacijah ti povem - Vesno je svojemu sinu "nastimal" foter Jankovic. Hotel je vnuka in snaho, ki bi bila urejena in vsaj malo znana osebnost.. In je izkoristil sinovo naivnost in poslusnost ( glede na to, da je obema sinovoma kupil podjetje katerega sefa sta onadva, bi bil na njunem mestu vsak poslusen x;)x ),.. in ga ( na SPEKTAKULAREN NACIN - KI JE SEVEDA KORISTIL ZORANU in Merkatorju ) porocil!

Vidis, meni pa je vsec Pika Bozic in menim, da je tudi moskim (ko pravis, da dvomis, jaz pa ne)...

V bistvu sploh nimam pripomb, OK, nekoliko 'mopsast' obraz morda, preokroglo celo, vendar je s tem pa tudi posebna. Kul bejba, dobra postava ful, pa energicna, samo skoda, ko nikakvo muzko dela, oni en komad z onim tipckom je bil kar dober.

Picasso

Vidis, meni pa je vsec Pika Bozic in menim, da je tudi moskim (ko pravis, da dvomis, jaz pa ne)...

V bistvu sploh nimam pripomb, OK, nekoliko 'mopsast' obraz morda, prokroglo celo, vendar je s tem pa tudi posebna. Kul bejba, dobra postava ful, pa energicna, samo skoda, ko nikakvo muzko dela, oni en komad z onim tipckom je bil kar dober.

mogoce je krivo to, da jo poznam osebno... Vem, da ima zelo slab karakter - misli samo nase. V javnosti se kaze kot vzorna mama, v resnici pa ji je malo mar ali je puncka LIU sama doma, z varusko ali pa ne vem kje... Moti jo, da si je ( tako ona razmislja ) unicila zivljenje z otrokom in ne more izzivet vse svoje energije, ki jo kot mlada punca ( mamica ) ima.

Jaz take ljudi preziram. Ce imas otroka, si sam kriv in tvoja dolznost je da za njega skrbis in se mu posvecas.. Kdo ji je kriv, da je tako hitro rodila? xrolleyesx

Ves kaj, delas ji krivico morda...

jaz sem imela kdaj tudi bejbija pri mami in sem se zabavala vso noc (v minici in vse tole), pa je morda tudi kaksna vihala nos - glej jo, pa otroka ima doma...

A mislis, da ko clovek rodi, je pa konec?

kar predpasnik pa za lonce pa sam pamze pedenat! :xx!: xrolleyesx

Tole je obcutljivo, takole soditi.

Ja, ko bos sama mama, ko tvoj bejbi eno leto niti eno noc ne bo spal, bos sla reva da se malo sprostis v disko, prec te bo kaksen picajzel vidu in -hop!- glej jo, pa taka mama... :|||

Picasso

Alya ima lep obraz, niso mi pa všeč uničeni lasje-bljak. Moje merilo lepote numero uno so dolgi, gosti, negovani lasje.

alya nima lih unicenih las! kr je roza so lasni vlozki... kr je pa blond, je pa tko kt pr skoraj vecini zensk peroksid... aja no uniceni jap x:)x

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Ne govorim o zuranju in temu, da kdaj pa kdaj das otroka k babici... S tem pa res ni nic narobe..

Govorim o njenem razmisljanju.. tako lahko pisem, le ker jo osebno poznam - nisva v najboljsih odnosih - deloma tudi zaradi njenega obnasanja in razmisljanja.. Premlada je rodila in ni izzivela svojega divjega karakterja.. Nekateri so na materinstvo oz starsevstvo pripravljeni prej, drugi pozneje.. Ampak na to je treba mislit preden se otrok rodi..

Dobro, saj je res brez veze, saj je ne poznam, a sem alergicna kar na eno hitro neko sklepanje in presojanje...

Pa se potem postavim v bran, ce se pa prevec olepsava, pa v kontro. :)

Picasso

Glede Dolenčuke..... kot sem že reku.... totalno mim....... no comment. :xx!:

Pika Božič - men je čist kul, res se mi zdi mal neumna s svojimi izjavami, malo me na Rebeko Dremelj spominja............. sicer pa za moške kot sem jaz ........ sprostim si oči, pa še kaj......... x;)x

kaj dela s svojim otrokom, me kratko malo ne zanima.......... sebična gor ali dol.... mi je vseeno. Ženska je za ponucat.... čeprav bi se je verjetno hitro naveličal............ po mojem ni kak biser v pojstli. x;)x x:Dx

sokrates

Premlada je rodila in ni izzivela svojega divjega karakterja..  Nekateri so na materinstvo oz starsevstvo pripravljeni prej, drugi pozneje.. Ampak na to je treba mislit preden se otrok rodi..

lahko pa da se je Kontrec malo zakalkuliru....ups, sori Pika, mi je ušlo........... x:Dx x:Dx

Se to bi dodala...

Vsec mi je, ce se zenska, ki je rodila, se naprej lepo oblaci, rihta in je privlacna in zapeljiva.. To me ne moti. Tudi sama se bom rihtala po porodu.. Ampak , ko bom rodila bo moj otrocicek glavna stvar v mojem zivljenju - poleg moza seveda..

Kariera bo malce pocakala.., saj imam za to se dovolj casa.. x;)x x:)x

Dobro, saj je res brez veze, saj je ne poznam, a sem alergicna kar na eno hitro neko sklepanje in presojanje...

hehe, a res al kwa! :wOOt: x:o)x

Meg ryan je pa problematicna - just like that! x:o)x x:Dx :8):

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...