SKA - Vi 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 bo mož na 1. ali na 2. mestu??? Med otrokom in mozem ne bom razlikovala. Trenutno je moz ljubezen mojega zivljenja, takrat bosta pa oba.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 bo mož na 1. ali na 2. mestu??? Med otrokom in mozem ne bom razlikovala. ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Ja Marsa.., tudi na ta nacin ne.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Spomnila sem se ene missice, ki mi je bila vsec - Alenka Vindis, sploh se je nihce vec ne spomni, v bistvu ni bila zelo posebna, a meni je bila zelo lustna in cedna.Sem jo videla v zivo enkrat v Nami, ko je nekaj predstavljala (moda, obleke), pa je bila zelo fajn in tudi duhovita, ko sem tam mimo padla, ko sploh nisem stekala, pa je bila prijazna in je celo malo pomeziknila ali kaj, zelo dober vtis je name naredila, res lustna, sveza, prijazna, zelo visoka (po moje blizu 180, ce ne 180 ali celo vec). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 bo mož na 1. ali na 2. mestu??? Med otrokom in mozem ne bom razlikovala. Trenutno je moz ljubezen mojega zivljenja, takrat bosta pa oba.. uuuauuuuu.....le glej, da se mož res ne bo počutil odrinjenega..... jst k sem bolj scrkljane sorte, bi se že.... ALENKE VINDIŠ se spooooooooooomnimmmmmmmmmmm / Štajerkaaaaaaaaaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 uuuauuuuu.....le glej, da se mož res ne bo počutil odrinjenega..... jst k sem bolj scrkljane sorte, bi se že.... ..pri meni je dovolj crkljanja za vse ( meni drage ) Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Sem ravno danes videla eno fotko...pa sem se spomnila...Martina Kajfež Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Spomnila sem se ene missice, ki mi je bila vsec - Alenka Vindis, sploh se je nihce vec ne spomni, v bistvu ni bila zelo posebna, a meni je bila zelo lustna in cedna.Sem jo videla v zivo enkrat v Nami, ko je nekaj predstavljala (moda, obleke), pa je bila zelo fajn in tudi duhovita, ko sem tam mimo padla, ko sploh nisem stekala, pa je bila prijazna in je celo malo pomeziknila ali kaj, zelo dober vtis je name naredila, res lustna, sveza, prijazna, zelo visoka (po moje blizu 180, ce ne 180 ali celo vec).čedna misica ni čudno da se je nihče ne spomni... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Alenka Vindis - Bik, se mi zdi... taka prijetna topla energija...Prav lustno mi jo je bilo pogledat, me veseli, ko se je spomnite. Martina Kajfez?(Vodnar mogoce?)Astra - sem ze hotla podat, pa ker sem tolk kriticna...Ko je bila miss, vsa v belem, z dbest gestelom, macka totalna, sem rekla, ta bo zmagala (mislim, da je bila miss necesa drugega potem ali pa sem kaj zamutila)...Res dobra bejba...Vendar potem, ko so vsi ti jogurti uleteli in tko, sem pa (razocarana? ) ugotovila, da ima nekako... hm... (kako naj napisem, da ne bo zaljivo... :|||) ... prasicje?... oci... Nekak.... izraz, ki mi je bil... haloo?Ce bi oznacila in cut-nila samo predel oci, bi dobila ven... :o|o: Ne take bejbe, skratka, kot sem si jo predstavljala... Torej, oci so zelo pomembne, tole je zelo dober primer, no, pac vsaj zame, itak je subjektivno to, to je pac moje opazovanje, zal kriticno zelo in morda krivicno tudi... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Kako je ze bilo ime missici, ki je imela ful ogromne oci. Kot sova. Bila je blond pa niti ni ako dolgo od tega.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Torej Marsa ma dober okus za ženske... no saj sem reku da je naša edina pevka z jajci Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Maša Merc ima velike očke. Meni je Miša Novak všeč- pametna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Martina Kajfež pa ni niti približno lepa niti simpatična. Preveč perfektna je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Ja Masa Merc je izgledala kot da je pozrla 5 ekstazijev... Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 A mene si misli s tisto pevko? Sem namrec videla nekje tole, pa tudi pomislila nisem, da bi lahko bila ta vizha... Ker zdaj - 'pevka', glih?Na, ja, saj, ne morem reci, da ne... Ves kako je, poleg tega, da risem (pa ravno ljudi v bistvu), sem tudi aranzer, torej me zanima, opazim... skladnost, lepoto...Samo se mi zdi, da sem prevec kriticna, ga ni, ki mu cesa ne najdem takole... :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Meni je Miša Novak všeč- pametna Ja, meni se tudi zdi - poleg brihtna, tudi brhka baba...Pa ceprav z nekoliko strlecimi zobmi - pac, Misa... Kar vsec, tudi meni... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Ja Masa Merc je izgledala kot da je pozrla 5 ekstazijev... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Kaj pravite na Jamie Pressly... Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Meni je Miša Novak všeč- pametna Ja, meni se tudi zdi - poleg brihtna, tudi brhka baba...Pa ceprav z nekoliko strlecimi zobmi - pac, Misa... Kar vsec, tudi meni... Novakova - a ni trajna že mal v outu????? :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Ja, meni se tudi zdi - poleg brihtna, tudi brhka baba...Pa ceprav z nekoliko strlecimi zobmi - pac, Misa... Kar vsec, tudi meni... Novakova - a ni trajna že mal v outu????? :xx!: važno je tisto kar je pod trajno. poleg tega občudujem njeno trmastost-odločnost, da doseže svoje cilje in se izkaže Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Men je bla pa ful dobra bejba Neda Gačnik, če se jo še ker spomne. Miss je bla leta 99 al tm nekje. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Kaj pravite na Jamie Pressly..samovšečna, hoh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 kaj pa Pamela Anderson? http://www.gifs-paradies.de/smilies/00001664.gif boink, boink.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 http://www.gifs-paradies.de/smilies/00001664.gifhja ima že lepo simetrijo, morda je že prevečkrat vidna, hmmm...nevme..ima mal prevečjemau širok obraz, drgač pa kr luštna..širok obraz ... ti si pa zahteven kdo ji pa sploh gleda v obraz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.