Skoči na vsebino

Pojem lepe ženske

majica

Recommended Posts

ne glede na spol, vidm Jest naravno privlačnost, potem slika lahko nardi še boljše umentiško videnje...tu ni zahteva, tuki je moj nagon˝,ki vidi lepoto narave, predmetov, oseb...kar iztopa ,vedno si človek prikriva ali z obleko al pa z poraščenostjo(lasmi.).

Jest vidim včasih privlačnost... kjer je ni. x:Dx ......vedno je neka globina, nek smisel... ki se ne pokaže navzven... :inocent:

Deli na socialnih omrežjih

kaj pa Pamela Anderson? x:Dx

http://www.gifs-paradies.de/smilies/00001664.gif boink, boink.... x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx Pamela...vreča silikona in peroksida... :xx!: Ni mi lepo, če ženska

skriva osebnost za plastično lutkico...

Loren Bacall (ne vem, če sem prav napisala) Ona mi je bila od stare garde...uf uf... xsrcx pri xsrcx zelo, močna in odločna...jeklena princesa... :palec:

Lucy mi je pa tut všeč, zaradi tega, ker si je upala biti "neumna" na filmu...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Loren Bacall (ne vem, če sem prav napisala) Ona mi je bila od stare garde...uf uf... xsrcx  pri  xsrcx  zelo, močna in odločna...jeklena princesa... :palec:

:palec: meni tudi,sem že hotela zadnjič enkrat napisat xsrcx x8Dx

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

Pamela je res grozna s tistimi ogromnimi joski in svojim (ne) stilom za oblacenje.. Ampak to, da je bond me pa ne moti.. Zakaj bi me? In zakaj vas nekatere moti?

Barva las nikoli ni imela veze z lepoto in tudi Misa Novak, ki jo tukaj omenjate kot pametno, je bila blond x;)x x:)x

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

Men je bla pa ful dobra bejba Neda Gačnik, če se jo še ker spomne. Miss je bla leta 99 al tm nekje. :palec:  :palec:  :palec:

Nisem pa nisem si mogla priklicati face tele...

Zdajle pa sem se spomnila - blond bejba, sirokega nasmeha...

Kar lustna, ja. :palec:

Tistele "Jamie Pressly... " - pojma nimam, kdo je to.

Pamela Anderson - ja, brez veze si je dala povecat, silikon je mimo (ali nisi nekje napisala, Ska-Vi, da upostevas moznost lepotne operacije pri sebi? *sory, ce sem te s kom zamenjala)..

Ampak da je grozna?

Meni se zdi pa pravzaprav kar lustna, malo majhna, pa nesorazmernih oblin, ampak cisto lustna.

Ja, pa na blond je pofarbana. In? Ocitno si je tako najbolj vsec.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja seveda. Odprta sem do operacij in popravkov, ampak ne do vstavljanja lubenic x;)x :eek: , ali podobnih GROMOZANSKIH posegov.. Samo, ko gre za stvar, ki je res potrebna popravka, ali pa povecanje prsi v normalnih mejah... Po pravici povedano - meni povecane prsi niso grde, se vsec so mi, ce so povecane malo in z okusom - da se na prvi pogled niti ne ve ali so prave ali ne.. x;)x x:)x
Ni vse slabo, kar se ne sveti.

Ni mi vsec, podoben tip bejbe kot jenifer lopez....

Ja, tak ploden, prvinski tip...

Bolj mi je vsec sloka postava.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Macona - tebi pa je vsec tocno en dolocen tip zensk (morda si sama nekoliko takega videza?)...

Shakira meni izgleda dosti podobno kot tale, ceprav je ta kao bolj elegantna.

Picasso

Contesa :palec: Tudi meni je Beyonce všeč, ker je ženstvena in ima mišičaste noge.

???????????????? :eek: :eek: mišičaste noge........??? noro..... ja saj ne rabim fuzbalerko ali pa wrestling fajtrco............. mišičaste noge mam jst x;)x ....... ona je pa le ženska, naj ima lepe, tanke, dolge z ozkimi gležnji........hm, res imamo različne okuse.......... :inocent:

polne lune - bljak - ne maram napihnjenih bab :xx!:

sokrates x^x

Očitno so meni všeč same venere in "polne lune".

xDDx :palec:

Potem ti je pa tudi Angelina vsec. x;)x :palec:

Picasso

... naj ima lepe, tanke, dolge noge z ozkimi gležnji........hm, res imamo različne okuse.......... :inocent: ...

:palec: x8Dx

Picasso

Guest sstane
Meni se je kar cela dopadla x:Ix  :inocent:

Pa kaj čvekate, jaz sem na Conteso mislil, ne na ono Bijonco, ki je sploh ne poznam :xx!:

Ja, OK, jaz pa na Beyonce, ki je res ne poznam, a zelo nazorno lahko vidim, kako zgleda.

Meni se ne zdi, da bi ji bila Contesa podobna.

Picasso

Beyonce - luštkan obraz, a ful široki boki in debela stegna......... materinski tip, plodna ženska ....Venera..... ni zame.

se morem strinjat z sokratesom pa marso vidim tudi spodaj.... definitivno pretemna.. saj na teh fotkah je lepa sam drgač pa... ehja... nekaj manjka... recimo če je že huda zvezda pa to zakaj pozanm osebno lepše ženske... pol že ne more bit nevem kaj tale...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Meni se je kar cela dopadla x:Ix  :inocent:

Pa kaj čvekate, jaz sem na Conteso mislil, ne na ono Bijonco, ki je sploh ne poznam :xx!:

haha čist pozabu kako zgleda contes... xrolleyesx sploh nisem bil pozorn na to... ampak mislim da ni kake bistvene podobnosti... s Byonce.. eh američanke mi apriori niso lepe...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Vidiš, kako je to fino, da je vsakemu všeč nekaj drugega! x:Dx Sokrates!

Jaz pa ne prenesem suhih, koščenih nog, pri katerih imaš občutek, da bodo rožljale med hojo! x:Dx Tudi meni so všeč dolge noge, samo je pa izredno lepo, če so nekoliko izrazitejše mišice(ne zdaj body-building style) ampak tako, da je še vedno estetsko! :palec:

Na plaži se tipi bolj obračajo ze eno, ki ima bolj športno postavo, kot pa za eno, pri kateri imaš feeling, da se bo prelomila, če jo malo trdneje zagrabiš!(pripomba frendov x:Dx )

nisem mislil na Twigy. presuhe niso nikomur všeč..... samo debelih šunk pa res ne gledam.....

enkrat sem na morju sedel z eno bejbo (na kavi), ki je imela obilna stegna ..... med stegni je tako švicala. bolj kot jaz po dolgem in norem sexu......... x;)x

po mojem je imela kar kožo vneto med nogami....... sicer je res to extrem, a vendarle. debele, močne noge oziroma noge smučark mi pa res ne potegnejo. Joj, samo da se Kostelićke spomnem...... fuj. :eek: :xx!: :xx!: :eek: :V: :V: ...... takoj grem v Pleterje med menihe x!x :sori:

sokrat

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...