Aira 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 ne glede na spol, vidm Jest naravno privlačnost, potem slika lahko nardi še boljše umentiško videnje...tu ni zahteva, tuki je moj nagon˝,ki vidi lepoto narave, predmetov, oseb...kar iztopa ,vedno si človek prikriva ali z obleko al pa z poraščenostjo(lasmi.).Jest vidim včasih privlačnost... kjer je ni. ......vedno je neka globina, nek smisel... ki se ne pokaže navzven... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 aja..thx za bradavičko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 bolj gledam poze, kot pa same naravne dodatke ..tut bradavičke so vseh vrst Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2004 kaj pa Pamela Anderson? http://www.gifs-paradies.de/smilies/00001664.gif boink, boink.... Pamela...vreča silikona in peroksida... :xx!: Ni mi lepo, če ženskaskriva osebnost za plastično lutkico... Loren Bacall (ne vem, če sem prav napisala) Ona mi je bila od stare garde...uf uf... pri zelo, močna in odločna...jeklena princesa... Lucy mi je pa tut všeč, zaradi tega, ker si je upala biti "neumna" na filmu... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Uhhh, Poky dobra fotka Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Loren Bacall (ne vem, če sem prav napisala) Ona mi je bila od stare garde...uf uf... pri zelo, močna in odločna...jeklena princesa... meni tudi,sem že hotela zadnjič enkrat napisat Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Pamela je res grozna s tistimi ogromnimi joski in svojim (ne) stilom za oblacenje.. Ampak to, da je bond me pa ne moti.. Zakaj bi me? In zakaj vas nekatere moti?Barva las nikoli ni imela veze z lepoto in tudi Misa Novak, ki jo tukaj omenjate kot pametno, je bila blond Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Men je bla pa ful dobra bejba Neda Gačnik, če se jo še ker spomne. Miss je bla leta 99 al tm nekje. Nisem pa nisem si mogla priklicati face tele...Zdajle pa sem se spomnila - blond bejba, sirokega nasmeha...Kar lustna, ja. Tistele "Jamie Pressly... " - pojma nimam, kdo je to. Pamela Anderson - ja, brez veze si je dala povecat, silikon je mimo (ali nisi nekje napisala, Ska-Vi, da upostevas moznost lepotne operacije pri sebi? *sory, ce sem te s kom zamenjala)..Ampak da je grozna?Meni se zdi pa pravzaprav kar lustna, malo majhna, pa nesorazmernih oblin, ampak cisto lustna.Ja, pa na blond je pofarbana. In? Ocitno si je tako najbolj vsec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Ja seveda. Odprta sem do operacij in popravkov, ampak ne do vstavljanja lubenic , ali podobnih GROMOZANSKIH posegov.. Samo, ko gre za stvar, ki je res potrebna popravka, ali pa povecanje prsi v normalnih mejah... Po pravici povedano - meni povecane prsi niso grde, se vsec so mi, ce so povecane malo in z okusom - da se na prvi pogled niti ne ve ali so prave ali ne.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Ta ženska pa je meni izredno lepa Beyonce!Ni čudno, saj ti je podobna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Lepa je od pasu navzgor.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Meni se je kar cela dopadla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Beyonce - luštkan obraz, a ful široki boki in debela stegna......... materinski tip, plodna ženska ....Venera..... ni zame. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Ni mi vsec, podoben tip bejbe kot jenifer lopez....Ja, tak ploden, prvinski tip...Bolj mi je vsec sloka postava. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Macona - tebi pa je vsec tocno en dolocen tip zensk (morda si sama nekoliko takega videza?)...Shakira meni izgleda dosti podobno kot tale, ceprav je ta kao bolj elegantna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Contesa Tudi meni je Beyonce všeč, ker je ženstvena in ima mišičaste noge.???????????????? mišičaste noge........??? noro..... ja saj ne rabim fuzbalerko ali pa wrestling fajtrco............. mišičaste noge mam jst ....... ona je pa le ženska, naj ima lepe, tanke, dolge z ozkimi gležnji........hm, res imamo različne okuse.......... polne lune - bljak - ne maram napihnjenih bab :xx!: sokrates Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Očitno so meni všeč same venere in "polne lune". Potem ti je pa tudi Angelina vsec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 ... naj ima lepe, tanke, dolge noge z ozkimi gležnji........hm, res imamo različne okuse.......... ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Meni se je kar cela dopadla Pa kaj čvekate, jaz sem na Conteso mislil, ne na ono Bijonco, ki je sploh ne poznam :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Ja, OK, jaz pa na Beyonce, ki je res ne poznam, a zelo nazorno lahko vidim, kako zgleda.Meni se ne zdi, da bi ji bila Contesa podobna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Beyonce - luštkan obraz, a ful široki boki in debela stegna......... materinski tip, plodna ženska ....Venera..... ni zame.se morem strinjat z sokratesom pa marso vidim tudi spodaj.... definitivno pretemna.. saj na teh fotkah je lepa sam drgač pa... ehja... nekaj manjka... recimo če je že huda zvezda pa to zakaj pozanm osebno lepše ženske... pol že ne more bit nevem kaj tale... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Meni se je kar cela dopadla Pa kaj čvekate, jaz sem na Conteso mislil, ne na ono Bijonco, ki je sploh ne poznam :xx!: haha čist pozabu kako zgleda contes... sploh nisem bil pozorn na to... ampak mislim da ni kake bistvene podobnosti... s Byonce.. eh američanke mi apriori niso lepe... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Vidiš, kako je to fino, da je vsakemu všeč nekaj drugega! Sokrates!Jaz pa ne prenesem suhih, koščenih nog, pri katerih imaš občutek, da bodo rožljale med hojo! Tudi meni so všeč dolge noge, samo je pa izredno lepo, če so nekoliko izrazitejše mišice(ne zdaj body-building style) ampak tako, da je še vedno estetsko! Na plaži se tipi bolj obračajo ze eno, ki ima bolj športno postavo, kot pa za eno, pri kateri imaš feeling, da se bo prelomila, če jo malo trdneje zagrabiš!(pripomba frendov )nisem mislil na Twigy. presuhe niso nikomur všeč..... samo debelih šunk pa res ne gledam.....enkrat sem na morju sedel z eno bejbo (na kavi), ki je imela obilna stegna ..... med stegni je tako švicala. bolj kot jaz po dolgem in norem sexu......... po mojem je imela kar kožo vneto med nogami....... sicer je res to extrem, a vendarle. debele, močne noge oziroma noge smučark mi pa res ne potegnejo. Joj, samo da se Kostelićke spomnem...... fuj. :xx!: :xx!: ...... takoj grem v Pleterje med menihe x!x sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 sej majo kuharce................... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 potem bi šel pa v ženski samostan, kjer bi delal kot npr. veterinar..... skrbel bi za muce!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.