El Nino 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 takoj grem v Pleterje med menihe x!x sokratU, kako bi ti bilo dolgčas! Ali pa bi obrnil samostan na glavo! pol pa dobiš take govorice o samostanih pa to... kake orgije da so tam... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 potem bi šel pa v ženski samostan, kjer bi delal kot npr. veterinar..... skrbel bi za muce!!!!!!!! vse kosmate, ker se ne smejo brit... pa tudi z vodo varčujejo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 potem bi šel pa v ženski samostan, kjer bi delal kot npr. veterinar..... skrbel bi za muce!!!!!!!! vse kosmate, ker se ne smejo brit... pa tudi z vodo varčujejo veterinar bi imel vso opremo s seboj................... bi že on vse zrihtu........ za frizurce sem pa poln domišljije................. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 veterinar bi imel vso opremo s seboj................... bi že on vse zrihtu........ za frizurce sem pa poln domišljije................. potem bi pa bile tako ponosne na frizurce da bi skrajšale svoje nunske kikle in hodile okrog spodaj brez... in bi ena drugi razkazovale sokratove umetnine... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 res je................. in prepeval bi si pesem prijatelja Janija K. - Moja punca ima črno muco............ sokrates Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 ej, poznam modela v Lj. ki te zrihta za 100 EVROV... tip ma ful dela............ pride na dom............. kul ne??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 ja................... ampak ti je umetnik, izuču se je v Amsterdamu.................riše, piše, puli, depilira, barve.................... vse zna.obvlada......................po mojem ti ponudi še kakšno storitev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 . lepo.... vglavnem da hodiš po svetu nasmejana................ pošiljam ti lupčka na mezinec na desni nogi............. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 kaj je to spet zmenkarije tokrat pa malo starejši parček... hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 pošiljam ti lupčka na mezinec na desni nogi............. to je tako srčkano tega ne dobiš od dvajsetletnika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Contesa Tudi meni je Beyonce všeč, ker je ženstvena in ima mišičaste noge.???????????????? mišičaste noge........??? noro..... ja saj ne rabim fuzbalerko ali pa wrestling fajtrco............. mišičaste noge mam jst ....... ona je pa le ženska, naj ima lepe, tanke, dolge z ozkimi gležnji........hm, res imamo različne okuse.......... polne lune - bljak - ne maram napihnjenih bab :xx!: sokrates Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Kaj pa Angelina Jolie? Meni ni vsec, ampak tipi padajo na njo... Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Angelina ja včasih sem totalno nanjo tako posrečena kombinacija dvojčka pa vodnarja.... zdaj zadnje čase pa mi ni več tolk lepa nevem preveč nabita pa preveč potetovirana in darkerska... so mi bolj všeč pridne punce.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 to je Lucy Liu ali kaj že... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 materinski tip, plodna ženska ....Venera..... ni .... .ja tele Venere Nore, so sexipilne, take kt Zeta J. skavi: Ja Masa Merc je izgledala kot da je pozrla 5 ekstazijev... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 5. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2004 http://celebguru.com/gallery-LaurenBacall-1.htm Majca, laurenbacall, ki si jo omenla?je devica v znamenju,pa zihr ima kaj škorpijonskega,hmm.....16.09.1924http://www.metrodreams.co.uk/images/bacall.jpgUau...res lepa ženska... skrivnostnost me tako privlači... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 http://celebguru.com/gallery-LaurenBacall-1.htm Majca, laurenbacall, ki si jo omenla?je devica v znamenju,pa zihr ima kaj škorpijonskega,hmm.....16.09.1924http://www.metrodreams.co.uk/images/bacall.jpgUau...res lepa ženska... skrivnostnost me tako privlači... .. mani pa ni vsec.. Se bojim, da me bo z nosom ubila.. Ima tak, "trd", velik, zastrasujoc nos... ... ja vem, zdaj boste zaceli skakat odkod mi taki opisi.. Pac, tako se mi zdi, ko zagledam tole sliko,.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Meni je Norah Jones najlepša ženska v vseh pogledih... če bi imela na izbiro bi bila ravno takšna kot ona. samo potem bi se znalo zgoditi da si ne bi bila všeč... čudne smo nekatere Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Najpomembnejse je, da si vsec sam sebi.. Tudi najgrsi clovek se mora sprijaznit s svojo podobo, saj bo tako avtomatsko lepsi... ( ne lep!! , ampak lepsi.. ) Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 ....pa saj grdih ljudi NI, so le manj simpatični , mislim, da ni fer sploh teh besed pisati , ker se lahko kdo sam spotakne in pade in dobi neprijetno brazgotino... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Tudi najgrsi clovek se mora sprijaznit s svojo podobo, saj bo tako avtomatsko lepsi... najgrši hmm... to je relativno. koga imaš v mislih notredamskega grbavca? mogoče bi njega večina ljudi ocenila za grdega... prepričana pa sem, da bi se marsikateri čisti duši zdel lep. dojenčki, otroci, živali... vidijo v dušo in niso obremenjeni z družbenimi merili. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Raquel Welch mi je cisto mimo bejba, ji je pa treba priznat, da dobro zgleda ze skoz. Lauren Bacall je pac poseben tip, ne mores gledati samo obraza, ceprav je tudi ta privlacen, ima posebno gibanje, neko eleganco, zelo privlacen (globok) glas. Meni pa je bila od 'tastare garde' vedno blazno vsec Ava Gardner (Kozorog z Luno v ribi, fajn kombinacija). Kar pa se tice igre in karizme, pa definitivno Bette Davis (Oven/asc sco/Luna v Dvojckih) - film All about Eve - zimzelena zgodba! - zakon! Ce bi pa dala tule fotko Bette Davis, bi pa zolcna debata se razvila, kako ima izbuljene oci in vse mogoce - a meni pa je (bila) carica! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Meni je Norah Jones najlepša ženska v vseh pogledih... če bi imela na izbiro bi bila ravno takšna kot ona. samo potem bi se znalo zgoditi da si ne bi bila všeč... čudne smo nekatere Norah je zanimiva, vendar preveč otroška faca .... zelo lep glas, čuten .... vendar me moti njen stil oblačenja v stil "I don't give a damn" - rad mam, če da ženska mal nase............sicer je pa kul sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 ti itak............... , a vendarle, hipi scena pa alter scena mi ne odgovarja.Moj frend je enkrat izjavu: "Alter scena so grde pičke, pa tipi brez keša........." sokrates Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.