Skoči na vsebino

Pojem lepe ženske

majica

Recommended Posts

takoj grem v Pleterje med menihe x!x  :sori:

sokrat

U, kako bi ti bilo dolgčas! x:Dx Ali pa bi obrnil samostan na glavo! :onfire: xg:Dx

pol pa dobiš take govorice o samostanih pa to... kake orgije da so tam...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

potem bi šel pa v ženski samostan, kjer bi delal kot npr. veterinar..... skrbel bi za muce!!!!!!!! x:Dx  :2src:  :2src:  :2src:

vse kosmate, ker se ne smejo brit... pa tudi z vodo varčujejo x:Dx

potem bi šel pa v ženski samostan, kjer bi delal kot npr. veterinar..... skrbel bi za muce!!!!!!!! x:Dx  :2src:  :2src:  :2src:

vse kosmate, ker se ne smejo brit... pa tudi z vodo varčujejo x:Dx

veterinar bi imel vso opremo s seboj................... bi že on vse zrihtu........ za frizurce sem pa poln domišljije................. x^x

veterinar bi imel vso opremo s seboj................... bi že on vse zrihtu........ za frizurce sem pa poln domišljije................. x^x

potem bi pa bile tako ponosne na frizurce da bi skrajšale svoje nunske kikle in hodile okrog spodaj brez... in bi ena drugi razkazovale sokratove umetnine... x:Dx

ja................... ampak ti je umetnik, izuču se je v Amsterdamu.................riše, piše, puli, depilira, barve.................... vse zna.obvlada......................po mojem ti ponudi še kakšno storitev x;)x

Contesa :palec: Tudi meni je Beyonce všeč, ker je ženstvena in ima mišičaste noge.

???????????????? :eek: :eek: mišičaste noge........??? noro..... ja saj ne rabim fuzbalerko ali pa wrestling fajtrco............. mišičaste noge mam jst x;)x ....... ona je pa le ženska, naj ima lepe, tanke, dolge z ozkimi gležnji........hm, res imamo različne okuse.......... :inocent:

polne lune - bljak - ne maram napihnjenih bab :xx!:

sokrates x^x

:palec: x:Dx :palec: :palec:

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

Angelina ja včasih sem totalno :2src: nanjo tako posrečena kombinacija dvojčka pa vodnarja.... zdaj zadnje čase pa mi ni več tolk lepa nevem preveč nabita pa preveč potetovirana in darkerska... so mi bolj všeč pridne punce....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

http://celebguru.com/gallery-LaurenBacall-1.htm

Majca, laurenbacall, ki si jo omenla?je devica v znamenju,pa zihr ima kaj škorpijonskega,hmm.....16.09.1924

http://www.metrodreams.co.uk/images/bacall.jpg

Uau...res lepa ženska... skrivnostnost me tako privlači...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

http://celebguru.com/gallery-LaurenBacall-1.htm

Majca, laurenbacall, ki si jo omenla?je devica v znamenju,pa zihr ima kaj škorpijonskega,hmm.....16.09.1924

http://www.metrodreams.co.uk/images/bacall.jpg

Uau...res lepa ženska... skrivnostnost me tako privlači...

x;)x .. mani pa ni vsec.. Se bojim, da me bo z nosom ubila.. Ima tak, "trd", velik, zastrasujoc nos... xDDx

... ja vem, zdaj boste zaceli skakat odkod mi taki opisi.. Pac, tako se mi zdi, ko zagledam tole sliko,.. x;)x

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

Meni je Norah Jones najlepša ženska v vseh pogledih... če bi imela na izbiro bi bila ravno takšna kot ona. samo potem bi se znalo zgoditi da si ne bi bila všeč... x:Dx čudne smo nekatere xcivx

Tudi najgrsi clovek se mora sprijaznit s svojo podobo, saj bo tako avtomatsko lepsi...

:palec:

najgrši hmm... to je relativno. koga imaš v mislih notredamskega grbavca? mogoče bi njega večina ljudi ocenila za grdega... prepričana pa sem, da bi se marsikateri čisti duši zdel lep. dojenčki, otroci, živali... vidijo v dušo in niso obremenjeni z družbenimi merili.

Raquel Welch mi je cisto mimo bejba, ji je pa treba priznat, da dobro zgleda ze skoz. :palec:

Lauren Bacall je pac poseben tip, ne mores gledati samo obraza, ceprav je tudi ta privlacen, ima posebno gibanje, neko eleganco, zelo privlacen (globok) glas.

Meni pa je bila od 'tastare garde' vedno blazno vsec Ava Gardner (Kozorog z Luno v ribi, fajn kombinacija).

Kar pa se tice igre in karizme, pa definitivno Bette Davis (Oven/asc sco/Luna v Dvojckih) - film All about Eve - zimzelena zgodba! - zakon! :palec:

Ce bi pa dala tule fotko Bette Davis, bi pa zolcna debata se razvila, kako ima izbuljene oci in vse mogoce - a meni pa je (bila) carica! :palec: x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Meni je Norah Jones najlepša ženska v vseh pogledih... če bi imela na izbiro bi bila ravno takšna kot ona. samo potem bi se znalo zgoditi da si ne bi bila všeč... x:Dx čudne smo nekatere xcivx

Norah je zanimiva, vendar preveč otroška faca .... zelo lep glas, čuten .... vendar me moti njen stil oblačenja v stil "I don't give a damn" - rad mam, če da ženska mal nase............sicer je pa kul x^x

sokrat

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...