sokrates 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 res je .............. nisem ga hotu omenjat...... sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Ruth Elizabeth(Bette) Davis was born April 5, 1908 in Lowell, Massachusetts, USA. She passed away from cancer October 6, 1989 in France. ma pa res oči...mau je marsi podobna.... http://www.meredy.com/bettedavis/indexneilcol04.jpghttp://www.meredy.com/bettedavis/indexneilcol03.jpghttp://www.meredy.com/bettedavis/indexneilcol02.jpghttp://www.meredy.com/bettedavis/indexneilcol01.jpghttp://www.movieactors.com/photos-40/bette2.jpeg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 men je bla pa faca katrinca hepburnova, zdej pa w.goldberg ...ja okusi so različni Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Hm, darkerk, sem poznala kar nekaj pa so bile vse zelo hot ali pa je bil slučaj, da je bila taka družba! mogoče------- hotel sem povedati le to, da Manson style me ne pritegne preveč....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Katera vam je pa (dobra) lepa od sportnic? Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 .tale tip bi lahko imel malo manjši mobitel....... ali je fora nekje drugje, mali lulček, veliki telefon......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 .tale tip bi lahko imel malo manjši mobitel....... ali je fora nekje drugje, mali lulček, veliki telefon......... ..ti ze ves.. ... al pa rajs Micka vprasmo.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Mick ma mickenega.......gsm. moj gsm je majhen......... mam pa velik avto................ samo ne se bat, to ni nobena kompenzacija........ ampak lažje sedim.... ker sem velik v vseh pogledih........... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 potem bi rabu vsaj dva.... ali je tip tak model, da ma vse funkcije na enemu???????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Mick ma mickenega.......gsm. moj gsm je majhen......... mam pa velik avto................ samo ne se bat, to ni nobena kompenzacija........ ampak lažje sedim.... ker sem velik v vseh pogledih........... Haha kaj ima pa to veze s popolno žensko? sicer pa hm kaj smo že rekli o velikih avtih..... (jaz bi pa en majhn avto za dve osebi...) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Hm videz a... jebemu že dolgo nisem videl kake res lepe fotke (če ne štejemo lunatk)... hm hm hm ah nč ne bo brezveze tle poste limat.... torej popolna bejba more bit tako kot popolna kitara malo bela malo črna in nič vmes... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Kako ste moški čudni. Če se ženska oblači bolj alter, rečete, da nič ne da nase, če pa je v miniki in petah pa vas spet vse moti. Sploh pa smo ženske, ki se oblačimo bolj alter bolj preproste in ne gledamo za vsak kurčev noht, če se je zlomil. In niti slučajno ni res, da "alter ženske" nič ne damo nase!!Se strinjam . Se spomnim vsaj dveh svojih alter bejb......k si bi človek prste polizal.......no, še raje pa njima kaj. ej, ženska z umazanimi lasmi, pobarvanimi na črno barvo. z zlomljenimi nohti, s too much suficita.... s preozkimi kavbojkami, z napisi na majicah ala NIRVANA ipd....... z bulerji , s ketnami, mi pač ne potegnejo. nikakor. stvar ukusa......... enostavno ne bi šla skupaj............ ker sam pač tko ne zgledam................. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 potem bi rabu vsaj dva.... ali je tip tak model, da ma vse funkcije na enemu???????? Ja, saj že deluje tako! ah Contesa...... taletip rab pet daljincov da kaj popedena......... sej se mu vid, da ma dve leve roke...... pa še čudne prste.............. a si predstavljaš, da ti prsti šarjo po teb.??????? :xx!: bljak. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 sokrates postni gor kako svojo fotko da vidimo tvojo presunljivo lepoto... pa kako tvojo 20 letnico zadnje čase mi sicer te ne dišijo ampak ... kaj pa veš.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 El Nino.... ma sej ni problema..... sam eno zavoro mam pa res............ malo zasebnosti mam res še lahko..... čeprav vse bolj vidim, da se bo enkrat res treba razkriti. Res pa je, da si ženske tukaj močno želijo mojega telesa, mojega mesa x!x x!x x!x ..... sem kr malo razočaran nad njimi veš. x!x ......... kaj pa moja nežna dušica, pa moje veliko srce........ ????????? To so enostavno vrgle na tla in hodjo po njem... samo telo jih zanima, moje telo.........cccccccccc sokrates Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Ja, koliko se pa tukaj vidi njegovih prstov, lepo te prosim! A te kaj drugega muči,saj sem rekla, da je čisto vredu, ni pa za dol past bi moral zgledati pa malo drugače! ljubosumen sem........... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 http://www.users.bigpond.com/nationaluniforms/Manson style http://www.users.bigpond.com/nationaluniforms/mansonD.jpgTale slikca v temi "pojem lepe ženske?" Poki, tale je glih tolk bejba, kot ti tip. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Contesica.............. ljubica , zakaj si ti tako kruta do nežnega Sokrata, on pa tako ljubeč do tebe?????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Mick ma mickenega.......gsm. Mick, nisem hotla nc grdga rect, ves.. Sam hecam se.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 AH, Contesica...... poglej kaj ti počneš z mano x!x ... uničuješ me, samo še tavam po Ljubljani brez cilja.... navadna cota sem. ............... samo teptaš me...... edini ki da še kaj name je moja zverina............. srce mi krvavi.............. srce mi krvavi........... sokratek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 ej, ženska z umazanimi lasmi, pobarvanimi na črno barvo. z zlomljenimi nohti, s too much suficita.... s preozkimi kavbojkami, z napisi na majicah ala NIRVANA ipd....... z bulerji , s ketnami, mi pač ne potegnejo. nikakor. stvar ukusa......... enostavno ne bi šla skupaj............ ker sam pač tko ne zgledam.................Ti.. Ce bi bla tip, se tudi sama ne bi ozrla za tako.. To ni moj stil.. Rada sem urejena, lepo oblecena, seksi in zrihtana.. Ce se mi pa en noht zlomi, mi pa je vseeno.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 take mam rad......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 sokrates si gre poiskat uteho............. žalosten je (Contesica ga ne mara več) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Tale slikca v temi "pojem lepe ženske?" Poki, tale je glih tolk bejba, kot ti tip. hj, ampak se je nanašala na post s tem stilom oblačenja jaja,taki so tiho nevarni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.