Skoči na vsebino

Pojem lepe ženske

majica

Recommended Posts

Ruth Elizabeth(Bette) Davis was born April 5, 1908 in Lowell, Massachusetts, USA. She passed away from cancer October 6, 1989 in France. ma pa res oči...mau je marsi podobna.... :8):

http://www.meredy.com/bettedavis/indexneilcol04.jpg

http://www.meredy.com/bettedavis/indexneilcol03.jpg

http://www.meredy.com/bettedavis/indexneilcol02.jpg

http://www.meredy.com/bettedavis/indexneilcol01.jpg

http://www.movieactors.com/photos-40/bette2.jpeg

Deli na socialnih omrežjih

men je bla pa faca katrinca hepburnova, zdej pa w.goldberg ...ja okusi so različni :inocent: x:Ix x^x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Hm, darkerk, sem poznala kar nekaj x:Dx pa so bile vse zelo hot :onfire: ali pa je bil slučaj, da je bila taka družba! x:Dx  :fiju:

mogoče------- hotel sem povedati le to, da Manson style me ne pritegne preveč....... x^x

.tale tip bi lahko imel malo manjši mobitel....... ali je fora nekje drugje, mali lulček, veliki telefon......... x:o)x  x:Dx  x;)x

..ti ze ves.. x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x;)x x;)x x;)x

... al pa rajs Micka vprasmo.. x;)x

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

Mick ma mickenega.......gsm.  :vragec:  x:o)x  x:Dx

moj gsm je majhen......... mam pa velik avto................ samo ne se bat, to ni nobena kompenzacija........ ampak lažje sedim.... ker sem velik v vseh pogledih........... x;)x x:Dx

Mick ma mickenega.......gsm.  :vragec:  x:o)x  x:Dx

moj gsm je majhen......... mam pa velik avto................ samo ne se bat, to ni nobena kompenzacija........ ampak lažje sedim.... ker sem velik v vseh pogledih........... x;)x x:Dx

Haha kaj ima pa to veze s popolno žensko?

sicer pa hm kaj smo že rekli o velikih avtih..... (jaz bi pa en majhn avto za dve osebi...)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Hm videz a... jebemu že dolgo nisem videl kake res lepe fotke (če ne štejemo lunatk)... hm hm hm ah nč ne bo brezveze tle poste limat.... torej popolna bejba more bit tako kot popolna kitara malo bela malo črna in nič vmes...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Kako ste moški čudni. Če se ženska oblači bolj alter, rečete, da nič ne da nase, če pa je v miniki in petah pa vas spet vse moti. Sploh pa smo ženske, ki se oblačimo bolj alter bolj preproste in ne gledamo za vsak kurčev noht, če se je zlomil. In niti slučajno ni res, da  "alter ženske" nič ne damo nase!!

Se strinjam :palec: . Se spomnim vsaj dveh svojih alter bejb......k si bi človek prste polizal.......no, še raje pa njima kaj. x:px :vragec: x:o)x

ej, ženska z umazanimi lasmi, pobarvanimi na črno barvo. z zlomljenimi nohti, s too much suficita.... s preozkimi kavbojkami, z napisi na majicah ala NIRVANA ipd....... z bulerji , s ketnami, mi pač ne potegnejo. nikakor. stvar ukusa......... enostavno ne bi šla skupaj............ ker sam pač tko ne zgledam.................

potem bi rabu vsaj dva.... ali je tip tak model, da ma vse funkcije na enemu????????  x;)x

Ja, saj že deluje tako! x:Dx

ah Contesa...... taletip rab pet daljincov da kaj popedena......... sej se mu vid, da ma dve leve roke...... pa še čudne prste.............. a si predstavljaš, da ti prsti šarjo po teb.??????? :xx!: bljak.

sokrates x;)x postni gor kako svojo fotko da vidimo tvojo presunljivo lepoto... pa kako tvojo 20 letnico ;) zadnje čase mi sicer te ne dišijo ampak ... kaj pa veš....

El Nino.... ma sej ni problema..... sam eno zavoro mam pa res............ malo zasebnosti mam res še lahko..... čeprav vse bolj vidim, da se bo enkrat res treba razkriti.

Res pa je, da si ženske tukaj močno želijo mojega telesa, mojega mesa x!x x!x x!x ..... sem kr malo razočaran nad njimi veš. x!x ......... kaj pa moja nežna dušica, pa moje veliko srce........ ????????? :V: :V: :V: :V: To so enostavno vrgle na tla in hodjo po njem... samo telo jih zanima, moje telo.........cccccccccc x;)x

sokrates

Ja, koliko se pa tukaj vidi njegovih prstov, lepo te prosim! :eek:  A te kaj drugega muči,saj sem rekla, da je čisto vredu, ni pa za dol past x:Dx bi moral zgledati pa malo drugače! x:px  :vragec:  x:Xx  x:Dx

ljubosumen sem........... :vragec: :vragec: :vragec:

AH, Contesica...... poglej kaj ti počneš z mano x!x ... uničuješ me, samo še tavam po Ljubljani brez cilja.... navadna cota sem. :V: ............... samo teptaš me...... edini ki da še kaj name je moja zverina.............

srce mi krvavi.............. srce mi krvavi........... :C:

sokratek

ej, ženska z umazanimi lasmi, pobarvanimi na črno barvo. z zlomljenimi nohti, s too much suficita.... s preozkimi kavbojkami, z napisi na majicah ala NIRVANA ipd....... z bulerji , s ketnami, mi pač ne potegnejo. nikakor. stvar ukusa......... enostavno ne bi šla skupaj............ ker sam pač tko ne zgledam.................

Ti.. Ce bi bla tip, se tudi sama ne bi ozrla za tako..

To ni moj stil.. Rada sem urejena, lepo oblecena, seksi in zrihtana.. x:)x Ce se mi pa en noht zlomi, mi pa je vseeno.. x:)x

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...