SKA - Vi 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Mick bi tud eno uteho rabil.......Ska-Vi...men so tud take všeč......mam mal raznolik okus.......in niso vse alterce total ekstravagantno oblečene in brez okusa.....mi lahko kar verjamete. Hm.....a se ne bi ti mal drugač z mickenim hecala? hmm, ne, najbrz ne.. Bi bla tvoja jezna, pa se men ni.. Sem zvesta in pridna.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 kaj sem vidu dones eno lepo (Devia)... že dolg ne takih... s tiste strani zodiaka... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Pacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ... ce si tok dober, jo daj med dobre tipe.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 pajade da bo pol skor vsaka lunatka sem gor med lepe ženske svojo fotko pol po mickovem vzoru flikala.... kje ti pamet...ska vi saj mamo fotke za to... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Kje tebi pamet? Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 he-he......dober tip je stvar okusa ste rekle nekje..... Tak da kolk sem dober ali ne bom raje tih.......lahko pa ti zagotovim, da sem pacek .. to pa vem.. .. in prav je tako Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 No ker smo malo zasli s teme in ceprav sem to ze vprasala... Katera sportnica vam je lepa..? So sportnice sploh lahko lepe? So vam misice na zenski vsec? Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Ne vem, nisem vidla.., je bla prehitra.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Kje tebi pamet?v gostilni pije pivo... hej mick sam teh atletin pa ni šans da jih uloviš...... so hitre k hudir.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Men pa je moja bejba všeč..... to Mick Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Pa še velik drugih tud......tud ti na primer pa kaj potem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 se strinjam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 kako sem se jaz tukaj zafrknila x:Ix joooooj ups :o|o: bemti sem res "živc" kot pravi sanjalica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 nič Micky ne razburjaj se. ni v zvezi s tabo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Alizée ta je pa res dabest ta združuje vse kar more met lepa ženska... no eno fotko vam dobim... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 ...hm, na oko je prav luštna Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 ja...ful se mi zdi znana...pa ne vem iz kje Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 21 august 1984 dobro leto... dobre levinje Tashy pevka je francoska ... v pesem počutja sva s kapico naštela par njenih komadov... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Lepe navade so potrebne samo grdim, lepim se vse oprosti. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Contesa, O.K., saj imaš tudi prav.....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 meni je lepa tista zenska, ki izzareva neko samozavest, ampak v mejah normale. Zenska, ki se ne trudi biti seksi, ki je lahko seksi tudi v kavbojkah in majcki.Glede kilogramov...suhice kot so kaksna Kate Moss me totalno odbijajo...lepe postave imajo zame manekenke, ki imajo nekaj oblin - Tyra Banks, Cindy Crawford, Iman, Elle McPherson...Lepa je meni naprimer Alicia Keys... Aja pa glede oblacenje. Vse v mejah normale... Glupe so mi tiste zenske, ki nosijo minico, da komi pokrije rit in majcko z ne vem kerim deklotejem, potem pa pravijo, da se oblacijo tako zaradi sebe, da se same pocutijo sexi No ja, mogoce se moja definicija sexi zenske razlikuje od ostalih... Punk style tudi meni ne sede najbolj...rada se oblacim priliki primerno... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 ... Glupe so mi tiste zenske, ki nosijo minico, da komi pokrije rit in majcko z ne vem kerim deklotejem, potem pa pravijo, da se oblacijo tako zaradi sebe, da se same pocutijo sexi ... Pol sem ti jaz glupa. Namrec - nosim precej kratke minice, pa se kar dekolteje... ne pravim pa, da zato, ker se pocutim sexy, pac pa ker se pocutim dobro in mi pase (npr. poleti, se raje pa imam kratke hlace, vendar tudi te so precej kratke, ne nekaksne bermuda ali kaj takega). In saj sem ze rekla - ali mislis da je npr. Pika nogavicka hotla bit sexy? (ceprav namisljena).Probaj enkrat poleti obleci minico recimo za spremembo od hlac ali dolgih kikel, plaht...Ves kot ti fajn zrak boza noge, ko je zracno in vse, meni se pa ne da bit zapeta do vratu... No, seveda... meje pa so, vseeno, nikjer mi ne bo nic ven pokukalo itd. (saj v nasprotnem se ne bi mogla dobro pocutit). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Jaz se oblacim v minice...ampak so meje ( verjamem, da tudi pri tebi ). Namigovala sem pa na tiste...k je bojazen, da kej ven pogleda Sej je lepo, da se ti dobro pocutis v lastni kozi, ampak ce je nekaj tako oprijeto in kratko, da moras paziti kako se usesti...sorry, ne moras se v tem pocutiti udobno Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 ??? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Saj se mi je zdelo, Michelle, ampak ce ze govorim, potem pac se pri sebi pomislim, da ne bom tule sinfala, ja, res, grozno, sama pa tole isto se sla... Seveda - zato pa imam raje kratke hlace... Lohk krizam, vse zivo, kar hocem... Ampak imam eno tole svojo dolzinico, ki je 3/4 mi jih 'predolgih' ...Recimo nekako do sredine stegen ali malo visje morda... Vcasih nisem nosila drugega kot minice, mini oblekice in to (sem bila pevka in pac, sem odkrila ta stil, da mi pase in to), potem pa sem presaltala na bas (to je se slo) pa na bobne (to pa ze ne vec ) in avtomaticno povsem nehala nosit minice... Jih dolga leta nisem nosila... razen poleti, pa se to ne toliko kot hlace...Potem pa sem ubodla ene par minic dobrih, zdaj pa poleti samo se to nosim...Vcasih mi mora kdo kaksno malo skrajsati, ker so predolge...Pol pa frendica pri njej na terasi, ko se preoblecem recimo v kopalke ali v vroce hlacke, ces da bom soncila noge, pravi, kaj pa je tole, tale flikca? A? Tvoja kikla? In ko recem, mi je nekoliko predolga, a jo skrajsas, se ful rezi ko zagleda, a to je 'predolgo' ali kaj? Res je, Macona - mene je pa se instruktor prestrasil (aja, tedaj tudi nisem nosila minice, v urah tehle, ceprav je bilo poleti in sem se v kavbojkah tam potila... gadno svicala pravzaprav, joj me je namucil), da ce bom skoz sklopko tiscala, da bom dobila krcne... :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.