SKA - Vi 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Jaz se oblacim v minice...ampak so meje ( verjamem, da tudi pri tebi ). Namigovala sem pa na tiste...k je bojazen, da kej ven pogleda Sej je lepo, da se ti dobro pocutis v lastni kozi, ampak ce je nekaj tako oprijeto in kratko, da moras paziti kako se usesti...sorry, ne moras se v tem pocutiti udobno Eni se pocutijo udobno, ko se pokazejo, ko jim vse ven gleda, ker jim je vsec da jih folk gleda, vsec jim je, da so v srediscu... Meni je lepo, da se zenska zrihta in tudi, da na pravih mestih kaj pokaze.., ne maram pa zensk (tako imenovanih kurb), ki se okrog sprehajajo napol nage - ceprav je njim verjetno prijetno, ker jih pac ni sram... Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 (popravljeno) tud jaz sem še ajd ok oka dve leti nazaj nosila mini krilca in občutek je bistveno boljši kot sedaj... samo sem samokritična :xx!: ,sem se ful dobro počutila, lahkotno,jeans kratke hlače, mogoče celo malce preveč odrezane, pa kaj, to sem bila jaz in želim si da bi to spet enkrat bila jaz... dekolteji, zakaj pa ne, sicer je razlika če eno mikico oblečem jaz al pa recimo ena ki ima malo manjšo številko, pa kva, ne bom sedaj do vratu zapeta... ja le nosite dekleta minice včasih katero dekle izgleda seksi v kavbojkih in navadni mikici, določeno pa lahko obleče kar hoče, pa ne bo delovala tko, to je v človeku, pa nisem nekje brala da določene ženske oddajajo en vonj... če ni bilo v nanizanki Sex v mestu aja p nisem rada v središču pozornost, sicer sem sedaj bolj kot sem bila prej... tako imenovanih kurb ... Popravljeno 14. maj 2004 -> Selene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Saj ti ni treba imeti prekrižanih nog, če maš miniko. To sploh ni zdravo-krčne žile! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 sem ravno danes videla sliko v reviji...ženska ima dolge črne hlače z nizkim pasom, pa črno majčko brez rokavov a tudi brez dekolteja...viden samo ozek pas kože na trebuhu in roke........ampak blazno seksapilno ...bom nesla šivilji blago, da mi naredi isto minice :xx!: nekako so mi vulgarne..... Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 vulgarne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 ... dekolteji, zakaj pa ne, sicer je razlika če eno mikico oblečem jaz al pa recimo ena ki ima malo manjšo številko, pa kva, ne bom sedaj do vratu zapeta... Pa smo tam - v bistvu govorimo o predsodkih...Res - zakaj pa ne bi smela zenska imeti tega?A starejse zenske pa kar kikle do tal in ciao!meni je pa tolk vsec, ko vidim kaksno debelusko ali celo staresjo gospo v kratkih hlacah, ki se sploh ne pusti motit.Kaj koga briga! Kaj je pa meni potem lahko vse neokusno... Tudi tisti koscek spehca, ki kje pokuka - sem vcasih pomislila, halo, kako si upa taka kot je, zdaj pa to pozdravljam! Jaz ne furam trebusckov, ker sem malo presamokriticna, ampak sicer pa - go for it Res da je eroticno, ce je samo en pascek koze, po drugi strani pa si jaz tudi svoje mislim lahko pri 36°C, ko lepo zracno sem v izrezani oblekici, en pa zavoljo ne vem cesa je zapet do vratu... A je kozha vulgarna?Na plazi imate pa kaj? One predpotopne kopalke, ki so do gleznjev?Ali imate celo morebiti tangice..... ker to je pa na plazi, to pa je nekaj drugega... Poleti nosim zelo izrezane majice - to se mi zdi bolj 'okusno' kot svicanje pod kakimi rokavi, da ja ne bo se pokazalo prevec kozhe. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 vulgarno.... mogoče kdaj neukusno, imam znanko, ki zase trdi da je lepa in zanimivo tudi v mnogih moških očeh je lepa, zame pa neukusno oblečena... obraz izklesan, lepotica, ampak nase povleče bele oprijete hlače da se od deleč vidijo bule celolita, ... to mi je neukusno... ne pa vulgarno. Ampak ona se počuti dobro, ker ona je ona jaz pa sem jaz... Sicer pa kdo sem jaz, da bom nekoga sodila...Evo, sem danes srečala dve znanki... ej kolk si se ti zredila, a samo ješ... mislim, prec sodba kao , malce naprej stoji en fant, pa pravi, ne je prijetna, topla in seksi... znank kar naenkrat ni bilo nikjer več, men je bilo pa prijetno. Aja v nedeljo pa je teta reklai, ti si pa nekaj kg dol dala, se bolj s tem ukvarjajo kot jaz, pa se že jaz dovolj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 popolna ženska je tista k se po sexu spremeni u gajbo pira pa dva prjatla:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 popolna ženska je tista, pri kateri po seksu niti ne pomisliš na gajbo pira... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 popolna ženska je tista k se po sexu spremeni u gajbo pira pa dva prjatla:)blak.......... :xx!: :xx!: , take že ne rabm............ en lep nasmeh pa........... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 "Bljek - take ze ne rabim, ki se spremeni v pir in tipe..." Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 pa kej smisla za humor tut ni odveč....ane ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Ja ja, saj stekamo in se nam je zdelo cisto smesno in OK oz. smo steknili, a ce bi pa analizirali trditev, kot smo pac jo - pa so pac padle take asociacije... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 vsak začetnik je težak.......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 ... in vsak je kdaj v cem zacetnik... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 meni je pa tolk vsec, ko vidim kaksno debelusko ali celo staresjo gospo v kratkih hlacah, ki se sploh ne pusti motit.Kaj koga briga! Kaj je pa meni potem lahko vse neokusno... zapet do vratu...Za mene je neokusno, ce se debela zenska oblece, kot da bi imela postavo manekenke in ji speh strli ven na vseh straneh..Menim, da je lahko debela zenska lepa, a se mora znat svojim kilam primerno obleci.. To ne pomeni, da je zapeta do vratu. To pomeni, da zna pokrit oz skrit "slabe" dele in odkrit tisto, kar ima lepo.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Ja, seveda, saj stekam, saj sem estet tudi sama ... (in tudi bi potem morda pac ostala debela... ). Ampak skusam bit tolerantna in me nima to kaj motit - nekdo, ki me moti zaradi moje percepcije, kako naj bi bilo - oz. mojega videnja lepote... pac gledam, da jaz sama ne delam njegove napake, tako nekako... a nocem mu odrekati tele izkusnje... Potem mi to ni off in mimo, pac pa duhovito.Saj ima ze dovolj 'zgrazanja' - od tega se je ravno osvobodil, recimo, in zato, kul. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Res je, da sem komentirala tvojo izjavo, a sem pozabila dodat, da se pravzaprav redko obremenjujem z videzom drugih ljudi..Ce je nekdo smesen, se sicer nasmejem ali pa ce je nekdo res super zrihtan, ga/jo pogledam.., ampak drugace mi je pa cisto vseeno kaksen je folk, ker mi je pomembno, da jaz dobro izgledam oz se dobro pocutim.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Ja, saj (za)to... hehe, Ska-Vi... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Sem videl, zadnjič na troli v lj. kak se lahko res rejena ženska uštima. Sem bil kar tiho. zadek je mela širok za dva sedeža skor busa..ampak to sm preprosto spregledal, ker sem gledal kaj se da res poštimat in uredit z obleko...neverjetno...tisto sem premleval in si reku, da nikol več miselno ne bom grajal tarejenih ljudi Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2004 ...tut zarad tega...da teb zadnjica ne zrase... za kazen... ...jez sm tut alergična, da ljudje delajo tak cirkus iz kilogramov...zadnjič sem pri oddaji Oprah vidla 3 ženske, ki so zatrjevale, da so kile cool...no ena me je res prepričala, je bla polna energije, polna življenja in optimizma, da je bla zarad tega full lepa...torej, lepota resnično pride iz notranjosti...kadar ti sonce iz oči sije... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 hmmm.. debelost in zdravje ( po moje ) ne gresta skupaj.. :o|o: ..Se vedno trdim, da je debelost izraz kulture ljudi.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2004 Tut predsodek do debelih je izraz kulture... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Predsodka do debelih nimam, imam pa predsodek o tem, da je debelost ok in zdrava... Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.