Skoči na vsebino

Pojem lepe ženske

majica

Recommended Posts

...kakor komu drago...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

kljub vsemu pa... bi bila vsaka debeluška, pa če je še tako simpatična, lepša brez kg. ker res- debelost (kot še en kup stvari) je izraz notranje nepoštimanosti....

x:px

čeprav jaz sem bila enako "nepoštimana" ko sem bila debela x:Dx ... ampak zdaj se to manj opazi... torej poštimat kilce in hkrati način kako sebe vidimo v ogledalu.

kljub vsemu pa... bi bila vsaka debeluška, pa če je še tako simpatična, lepša brez kg. ker res- debelost (kot še en kup stvari) je izraz notranje nepoštimanosti....

:palec:

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

x:px

čeprav jaz sem bila enako "nepoštimana" ko sem bila debela x:Dx ... ampak zdaj se to manj opazi... torej poštimat kilce in hkrati način kako sebe vidimo v ogledalu.

si kdaj pomislila da bolezni?

hehe govorim kot bi imela 100 kg, pa ajd recimo da jih imam nekaj preveč in tega se zavedam, ampak sigurno ni to izraz notranje nepoštimanosti temveč drugih dejavnikov... mislim, da sem kr našla notranje ravnovesje, da se zavedam, kakšna sem, da se vidim objektivno v ogledalu, se oblečem temu primerno... in vem, da sem v določenih očeh lepa...

sigurno nisem zadovoljna s svojim stanjem, ampak dokler se borim z zdravjem, s tem, da se pričnejo določene stvari obnavljat, se hočem nočem moram s tem sprijazniti... začasno, na tem je poudarek. Nekje je ena zapisala, da se je po tabletkah zredila za 10 kg, no jaz imam dvojno dozo, zaradi hormonov... moram mal eno temo pregledat. Ni vse samo nezdravo življenje, prehrana, pa da se zapustiš. Tisit, ki me poznajo, to že vedo x;)x

Lepo se imej, pa veliko uspeha pri izgubljanju kg (sem opazila da si se odločila). Držim pesti... zase pa tud x:o)x

Selene... :palec:

sama sem imela tut 80kg...pa OK mal zarad notranje nepoštimanosti...velik pa zarad nosečnosti...no sej sm skinla... x:)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

si kdaj pomislila da bolezni?

ampak sigurno ni to izraz notranje nepoštimanosti temveč drugih dejavnikov...

Bolezni so vendar znak notranje nepoštimanosti......ni nobenih drugih dejavnikov kot zgolj človek sam in njegov način razmišljanja, delovanja, življenja.......

Vendar pa je name naredil vtis en stavek, ki sem ga slišala v petem razredu pri verouku, ko nam je rekel župnik: pomislite kako bi se vi počutili v koži tistega, ki se mu posmehujete, ga ponižujete.....

pa tudi doma sem bila tako vzgojena, zato se jaz nikoli ne posmehujem človeku, ki je npr. neokusno oblečen ali kakor koli drugače izstopa iz množice......

.....vsak človek bije svojo bitko.....

.....kljub temu pa imam izoblikovan okus kaj je meni všečno, privlačno in kaj ne.....debela ženska v belih hlačah ali minici mi ni okusna, ne bom pa se ozirala za njo ali se ji posmehovala in iz nje črpala lastno večvrednost...

...pa odpravi bolezen :palec:

Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo

no ajd sicer smo tam govorili no naj tle zaključim debelost in lepota pač ne gresta skupaj... prek kontra... bi pa lahko rekli da zdravje in lepota pa gre skupaj... večinoma so zdravi ljudje lepi... seveda ženske tudi :D... zdej pa kak predlog kam naprej črnolaske me mal počas že dolgočasijo...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

O, mater, kakšno razmišljanje.... :inocent:

1. Treba je najprej dojet, kdo je debel: al ženska, kjer se ocvirki vlečejo za njo, al že ženska, ki ma malo bolj zaobljene boke.

2. Kdo ali kaj je lepo?

3. Črnolaske dolgočasne- tipična moška izjava.

Moj odgovor na to je: da se nas moški bojite, ker izžarevamo eno avtonomnost, neodvisnost, moč, strast ,medtem, ko blondinke izžarevajo krhkost, odvisnost, nemoč (angelčki) in oblastni moški raje padate na njih- od tod tud vici o blondinkah, pa da blondinka ne more bit pametna. Tu govorim o izžarevanju, o nekem vtisu, ne pa o dejanskem stanju.

4. Zdravi ljudje lepi? Men se pa prou lepo svetijo oči, kadar mam vročino...

5. Ženske smo TUDI ljudje xrolleyesx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Seveda - kaj sploh pomeni biti debel?

Tudi so brezvezne tiste cifre, saj je nekdo veliko bolj suh kot jaz in ima precej vec kil ob recimo nizji visini....

Imamo pac drugacne ustroje...

Torej se vedno stojim za svojo ugotovitvijo in mislijo:

Lepota (zenske v tem primeru - *gl. temo) - je njena skladnost same s sabo.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sstane
Torej se vedno stojim za svojo ugotovitvijo in mislijo:

Lepota (zenske v tem primeru - *gl. temo) - je njena skladnost same s sabo.

Če pa ni, pa eno biodieto dol vdari x:Dx x;)x x:px

v določenem dnevu se zdim sama sebi ok, ker sem zadovoljna, srečna... v določenem bi se skrila pred vsemi, neravnovesje prej pa sem mislila,da pač ne hodim v hladilnik iskat uteho in srečo... sem pa recimo po pejšnji definiciji ženska, ki ne vleče ničesar za seboj, razen včasih predolgega jezika x:Dx

Guest sstane
ima ženska že po naturi sposobnost opisovanja, za kar moškemu se ne zdi toliko primerno o tem´govort..

Ti, Buda, pa glih veš, saj nisi baba x:Dx :palec:

x:Dx x:Dx Tipi! x:Dx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

• 1 month later...
Bolezni so vendar znak notranje nepoštimanosti......ni nobenih drugih dejavnikov kot zgolj človek sam in njegov način razmišljanja, delovanja, življenja.......

.....vsak človek bije svojo bitko.....

Še enkrat razmisli kaj si napisala?

A da ni drugih dejavnikov, ma ne me hecat?

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Raje ti ne bodi tako prenagljena.

Za človeka, ki ni pripravljen prevzeti odgovornosti za svoje življenje, je dejavnikov še najmanj miljon x^x

Ja pa pojdi pogledat ljudi, preproste kmete, ki živijo v okolici Žirovskega vrha (radioaktivnost), pa boš videla koliko jih je šlo na drugi svet....

Pa otroci z rakom....niso prevzeli odgovornosti za svoje življenje....

Podtalnica na Dravskem polju (PINUS -tovarna pesticidov-a mogoče veš kakšen vpliv ima na ljudi.....)

Pa fluor v zobnih pastah (šele zadnjih pet let se v javnosti ve kakšno škodo dela v možganih).

Pa stranski učinki cepljenj in določenih zdravil, ki so jih veselo predpisovali še pred desetletji....

Pa hrana,ki jo uživamo tudi če smo presnojedci niti približno ni več taka kot je bila....zaradi pretirano intenzivne pridelave (si že slišala, da gojijo zelenjavo na vati prepojeni z gnojilnimi pripravki,,,,,)

Človek še nikoli ni bil tako iztrgan iz kroga naravnih ritmov....

In preveč sem jih videla v mukah oditi......

Sorči, verjetno se motim, a ne,sem prenagljena, treba se je sam skulirat in prevzet odgovornost za svoje bolezni... :C: torej če sem bolna, grda je to moja izbira.....

Samo to ti želim povedati, da stvari sploh niso tako enostavne...Dopusti možnost, da obstaja varianta, da lahko vplivaš samo na eno tretjino vseh dejavnikov. Upam da sem bila dovolj razumljiva in da ne ne bosta spet poskočile...

Preveč dolgo sem na svetu, da bi me kdo prepričal v to, da lahko za vse sam poskrbiš.... :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :fiju: :fiju:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Pa fluor v zobnih pastah (šele zadnjih pet let se v javnosti ve kakšno škodo dela v možganih).

Človek še nikoli ni bil tako iztrgan iz kroga naravnih ritmov....

Lia, od kje si to zbirala....poudarit, JA!

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Sorči, verjetno se motim, a ne,sem prenagljena, treba se je sam skulirat in prevzet odgovornost za svoje bolezni... :C: torej če sem bolna, grda je to moja izbira.....

Samo to ti želim povedati, da stvari sploh niso tako enostavne...

Da so stvari enostavne jaz nisem napisala, mogoče si samo prehitro prebrala.

A si se kdaj vprašala, čemu nekdo zboli za rakom, nekdo drug pa ne? Čemu je nekdo bil cepljen nekdo pa ne? Čemu imamo ljudje pri istih okoliščinah drugačne izkušnje?......

Namreč: niso VSI zboleli za rakom, niso VSI imeli težav zaradi fluora, niso VSI bili cepljeni.........Če pogledaš drugače: vsak dobi svojo izkušnjo, tisto, ki mu gre.

Sem zadosti dolgo na svetu, da vem, da to drži x8Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...