lia 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Nikogar ne poznam, ki bi mu bila vrlina ljubša kot lep obraz. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vesna8 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 V bistvu bi blo trapasto, da si izberem lep obraz, ki bo mi potem pil kri celo življenje Mick, fajn da tako razmisljas. ampak ce je lep obraz se ne pomeni, da ti zato pije kri. res da mora bit pri lepem obrazu dobra cirkulacija krvi , ampak ne na nacin, da zato zenska "unicuje" moskega . lep obraz je za nekoga, ce so nebesno modre oci, narisane obrvi in silikonske ustnice... za drugega pa morda zadostuje ze prijazen nasmeh in topel pogled Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 mmm ja nebesno modre oči, mehki blond lasje in obraz... dvojčice idealov je itak kot je ljudi ponavadi padeš na nasmešek, al pa "that look" al pa sam zato k ti astrološko paše:D vsaj men se je to že zgodilo, včasih je kak obraz lep samo zato, ker ti je dolgčas in ga opazuješ, pa ti polepša kako čakanje... heja, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 saj itak, ampak vrline se menjajo, in lepota je vsaj mal objektivna... vsaj se mi zdi... hehe zdele sem poslušal en vic blondinke k se je v avto zaklenila, pol pa z mobijem poklicala 911, in mela kluč pr sebi v avtu... haha, grem stavit da je lepo zgledala..... hehe tko da najbrž res je skrivnost v tem da najdeš stvar ki se te dotakne vsakič,... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 In kaj je teb pomembno? Da zna dobro skuhat pasulj? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Ja more znat spečt odlične palačinke , Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 seveda ob tem more bit še lepa in pametna, in po možnosti neporočena.... hehe there pa mamo seznam vseh stvari če ma vse to... pravzaprav se v teh treh stvareh skriva vse.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 ja..ce bi bli vsi tipi taki... bi blo fajn ja Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Saj so, išči v njih same dobre lastnosti Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 ne zaenkrat...ne...sem obupala Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 ne zaenkrat...ne...sem obupala Ti pa res nimaš potrpljenja, saj veš, da kdor čaka dočaka, po eni slabi izkušnji mečeš vse v isti koš Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Sej vem...Mal sem smotana glede tega zdele..sej bo bols...sej komu bom pa dala sanso..nekoc Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 bi micki, pa ne delajo vec takih kt si ti a ves Ja...sem ga...na konc je do tega prslo..se dobro.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Aha. Ne bod žalostna. S tem si na veliko odprla vrata za nekoga novga. Kar si mi mal v letih :xx!: če ni vse v total ku..u že mal težje upamo, se mi zdi. Sicer pa pri 21-ih....ah...jih bo treba še vsaj ene 3-4-5-6 menjat, da bo pršu pravi .......čist možno. In zakaj pa ne? Uživaj na velik....zdaj, takoj. Najboljši šele prihajajo.... samo ko si star 21 tega ne veš.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Mogoce res..Za bivsega sem bila tudi baje preresna ( ker me niso zanimale bedarije )...pa tak..tko da morm najprej to mal prebolet...da bi bla pa z enim par, do katerega ne cutim tisto, kar je treba..taksna pa nism ne govorim zdej o telesni privlacnosti..tist je druga Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Ma sej mas prav! Tocno to bom storila... Kandidat, k je tut men vsec, obstaja...sam...pocasi no... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vesna8 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 pocasi se dalec pride... nekoc je bil nek polz ki si je obupno zelel na hrib, pocaaaaasi je lezel na hrib, vsak dan malo, pa potem ze teden, mesec, leto,dva,tri,... ko je koncno prisel na vrh hriba se je spotaknil in padel s hriba nazaj v dolino. potem pa se pritozuje zakaj ni ostal na vrhu, ko pa je tako dolgo hodil gor in si zelel priti na vrh... pa mu recejo. zato, ker je bilo se prehitro tako da...tud tapravi fant oz. punca pride pravocasno tolk lusna mi je tale zgodbica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Ha-ha. Čist preproste stvari......poštenost, DO KOGA?POŠTENA DO SEBE? DO TEBE? DO DRUŽBE? zanesljivost,A DA PRIDE TOČNO V SLUŽBO?DA TI ZANESLJIVO SKUHA IN OPERE? prijateljstvo, zAKAJ BI TI PA MORALA BITI PRIJATELJICA?PRIJATELJI SO SAMO NAŠA OGLEDALA, KAŽEJO NAM NEKAJ V NAS SAMIH? mehko srce A DA SE RAZJOČE OB VSAKI MEHIŠKI NADALJEVANKI? , dobrota KAJ JE TO? , ženstvenost A DA NE NOSI HLAČ? , senzibilnost A POMENI DA JE OBČUTLJIVA, DA ČUTI TVOJO ŽALOST IN TE TOLAŽI? .........skuha pa odličen pasulj. TO JE EDINA KONKRETNA REČ KI KAJ VELJA? Veš kaj je pomembno Mick za ta resno vezo, da z njo lahko sodeluješ in se dopolnjuješ? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Yes, bingo!!!!!!! Občutki včasih človeka varajo? Mogoče je sam eno mickeno prizemljena. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Ne morem ti pomagat , ker nisem moški. Kakor tudi sama ne bom nikoli razumela moških,pa ne žensk, pa še sebe ne....Pa naj preberem še enkrat toliko knjig, pa debatiram v živo al pa po netu..... Te je mal minil a, na pir me pelat? Pa nč hudga. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Vse bo še dobr. Pa ga ti pelji na pir. Jaz tud mal podobno mislim kot si napisala... a greva midve na pir? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Pojem lepe ženske.... zanimivo.... sam koker sem zdej za nazaj mičken prebrala, je bl depresivna ratala ta tema... Važn je sam, da gre kdo na pir! Nč depresije zganjat na pir je treba it. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Važn je sam, da gre kdo na pir! Nč depresije zganjat na pir je treba it. Aiwa, pa ti si pametna punca! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Zakaj pa vaju včeraj ni bilo. Je teklo v potokih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Me ni blo zato, ker mi je teklo... Pa ne, da je vam tud teklo? Lep podpis maš, Sstane. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.