Volk K.L. 21. april 2003 Prijavi Deli 21. april 2003 Volk=lovec (+ strelec?)MucaMaca (plen po izgledu, lovec po dusi) Da, da strelec. "Znaš strijelci nisu ko kljuse", mi je povedal poveljnik v slov. vojski. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Kakšne pa je Mick natvezil o idealni ženski. Je čisto smotan ali kaj Kdo bo pa prenašal tipa s takimi kriteriji? Bo kar samski p(ostal), če bo take kvasil. Pa še sveže je. Kaj si le misli njegova izvoljenka? Me prav zanima kaj bo zdaj, bo tip vse preklical, samo da mu ne odmagli. Ga že vidim kako jeclja in farba...... :!!: :.....pa saj nisem tako mislil, to je bilo tako v hecu, malo sem ženske jezil, ti si čisto prava zame, res.....Tu se vidi...moška usta so polna lepih in sladkih besed Potem pa meni nič...tebi nič...zafarbajo in ne veš več, kaj bi radi... Ponavadi kar odmaglijo... Še preden pride ura... Eh Mick...ti tud tak? Ženskam pa ob lepih besedah kar zančejo rasti ušeska...potem pa... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 nadaljuj Mick, pet pikic si dal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Lepota je UGANKA. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 O, Boris, cestitke, evo, res je, 4 strani ze imamo tegale (in ne samo Privlacnost, celo takole specificno, pa sem se sama pozabila). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Nekdo je pokomentiral.. dokler si zaljubljen je lahko tudi z preveliko kilažo...ali sama kost in koža.. Se pa včasih vprašam , kako so lahko moškim všeč take suhljate ženske... Nekateri možakarji, ki jih jaz poznamimajo radi "lepe, postavne suhice.. " :xx!: , in s takimi tudi hodijo ali so oženjeni... v domišljiji si pa predstavljajo žensko z bujnim oprsjem, bujno ritko... da imajo vsaj kaj za prijet... tako pravijo.. Tudi jaz raje pogledam lepo zalito žensko kot kakšno, ki ji zija med nogami.. Moj komentar bazira izključno na fizičnem izgledu.. drugače so pa "debeluške" veliko bolj simpaticus Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiana 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Po moje zato, ker debelost vedno kaže, da ima osebe neke psihične težave in je zakompleksana. To pa nobenega ne privlači preveč. S tem, ko skrbimo za telo, se ne prenajedamo in se ukvarjamo športom kažemo, da se imamo radi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiana 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Sem ravno z Mcdonaldsa prišla, ha, ha... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Po moje zato, ker debelost vedno kaže, da ima osebe neke psihične težave in je zakompleksana. To pa nobenega ne privlači preveč. S tem, ko skrbimo za telo, se ne prenajedamo in se ukvarjamo športom kažemo, da se imamo radi. Uf, motiš se.. debelost pa res ni vedno pogojena s travmami, ali da so tisti, ki so "debeli" vsi zafrustrirani Enim enostavno paše jesti, se ne obremenjujejo z viškom kil in niso zaradi tega vedno pod stresom.. "joj, preveč sem danes pojedla.. hitro na švic.". Sem sigurna, da tiste ženske , ki so obsedene s kilažo, s štetjem kalorij, maščob, sladkorja .. veliko težje živijo, kot tiste, ki imajo nekaj viška.. Debelost je relativna zadeva.. 10 kil preveč po nekakšnih "standardih" .. je to že debelost ? Ali se debelost začne z viškom 20,30 .. in več kil ?? No, ta presežek je že zaskrbljujoč.. Ne rečem, da ni dobrodošel.. prav paše.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiana 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Saj ne gre za to, da bi se moral čemur odrekat in obsedeno pazit na težo. Mislim, da ko imaš v glavi pošlihtano in se imaš rad, tudi lažje "poslušaš svoje telo". Saj po tem ti enostavno ne paše več jesti preveč, telo že ve kaj in koliko rabi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Saj ne gre za to, da bi se moral čemur odrekat in obsedeno pazit na težo. Mislim, da ko imaš v glavi pošlihtano in se imaš rad, tudi lažje "poslušaš svoje telo". Saj po tem ti enostavno ne paše več jesti preveč, telo že ve kaj in koliko rabi.Tiana, naj ti bo, ko si glih štajerka, ti še enkrat izdam skrivnost zdrave vitkosti. Pa da ja ne boš kateri povedala VITKOST Organizem ne zna šteti kilogramov, zna pa šteti elektrone, ki jih na jeziku sprošča biokoda in gredo takoj v možgane. Občutek sitosti nastopi takrat, ko to ugotovijo možgani preko jezika, ne pa prepoln želodec. Toda če kode ni, je to za telo tudi edina rešitev. Debelost je tako direktna posledica uživanja nekodirane in zato premalo slane hrane, kajti telo se hoče, ne glede na to, kaj si o soli misliš ti, oskrbeti s potrebno dnevno količino soli. In če je v obroku le polovica soli, poješ pač dva obroka. Če pa uravnotežiš vnos kalorij in zdrave soli v svoje telo, hujšaš do ravnotežne vitkosti.In ne čudi se, če boš nekoliko zrasla, kajti mišice se bodo napele in zravnale skelet, trebuh pa bo uplahnil na desko zaradi boljše prebave. DRŽI KOT PRIBITO Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 sstane, potem pa jaz vsekakor pojem dovolj zdrave soli, k sem šlank, pa to, hehja pa ful mal jem, mrbit mam pa sam receptorje tko narejene da je hitr zadost... pa ne jem kar ke nekaj za vsako hrano poskrbim da je slastna sicer sploh ne jem... čeprav to nima nič z lepo žensko.... Kako za vraga da še nisem pisal v tej temi... lepa ženska, = črnolaska, lasje vsaj do ram dolgi..., 165-175cm, 50-55kg, iq od 110-130(bolj pametne so itak pol blond), lepa vitka postava, na pravih mestih zaobljena, to pomeni popolne joškice popolna ritka, s tem se tudi omeji njena starost na nekje od 18-25, to je nekaj objektivnih trditev... zdaj pa k najlepšem delu... prijazna duhovita s smislom za duhovnost, obdarjena z kako zanimivo idejo, in preteklostjo, s polnim življenjem, po možnosti vegeterjanka, in zadnje a najpomembnejše, srečna sama od sebe, ve kaj hoče, in zna to povedat, hm.... a je še kaj takega? mrbit ne, ampak bistven del je da je zadovoljna s sabo, da se počuti dobro v svoji koži, to ji da vso potrebno samozavest, da ti je takoj všeč, pol takoj pozabiš da ma kakšen mozoljček na nosu, takoj spregledaš da ma 2 kili preveč, in vsekakor ti ni dolgčas... Zdaj pa domača naloga... naj vsak dobr dec poišče eno tako v svoji bližini... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 Zdaj pa domača naloga... naj vsak dobr dec poišče eno tako v svoji bližini... srecno, kekec! mogoce bolje: kekci! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 ne sam dejansko je takih kar precej.... glede na procent ljudi ki jih poznam, tko prbližno 3 procenti populacije... so take, bile vsaj enkrat v življenju... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 ful hecno v bistvu, ko sem bla okrog 25 sem mela pobarvane lase na crno,pa ostalo tudi priblizno (teza, visina...) zdaj pa temnoblond, malo tezja, na sreco ne nizja... pa mogoce res ni tako tezko najt tole, kar si opisal...vsaj prvi del... jaz se itak bolj ukvarjam z drugim...ma fantje so bolj vizualni, pravijo... sem pa gledala tukaj zenske okrog...je prav druga scena....vse so dosti bolj okrogle in predvsem: se ne sekirajo, oz. jim je to celo vsec. sem se spomnila, ko sem prisla v slovenijo, kako mi je padlo v oci: vse zenske, ki 'nekaj dajo nase' so totalno (pre)suhe...mislim, meni so lepi zivahni ljudje, malo misic, ne prevec spehca...ampak mojih 20 sodelavk vecino casa prezivi na sadju in jogurtu... nisem mogla verjet... pa ne, ker jim je vsec, da se razumemo...pa se nic telesne akcije zraven...pa ne vem, no...vse mislijo, da so lepe edino, ce so suhe in zivcne mam rajsi tistih mojih 5 kg prevec, thankyouverymuch! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 ful hecno v bistvu, ko sem bla okrog 25 sem mela pobarvane lase na crno,pa ostalo tudi priblizno (teza, visina...) zdaj pa temnoblond, malo tezja, na sreco ne nizja... pa mogoce res ni tako tezko najt tole, kar si opisal...vsaj prvi del... jaz se itak bolj ukvarjam z drugim...ma fantje so bolj vizualni, pravijo... sem pa gledala tukaj zenske okrog...je prav druga scena....vse so dosti bolj okrogle in predvsem: se ne sekirajo, oz. jim je to celo vsec. sem se spomnila, ko sem prisla v slovenijo, kako mi je padlo v oci: vse zenske, ki 'nekaj dajo nase' so totalno (pre)suhe...mislim, meni so lepi zivahni ljudje, malo misic, ne prevec spehca...ampak mojih 20 sodelavk vecino casa prezivi na sadju in jogurtu... nisem mogla verjet... pa ne, ker jim je vsec, da se razumemo...pa se nic telesne akcije zraven...pa ne vem, no...vse mislijo, da so lepe edino, ce so suhe in zivcne mam rajsi tistih mojih 5 kg prevec, thankyouverymuch!Tinka Če jih imaš le pet "preveč" si še vedno kul!Težava je, ko jih imaš 50 preveč! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 V glavnem ženska je lepa v svojem srcu Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 Lepa zenska, moski, clovek:Harmonizirana oseba! Zivi vsklajeno jin in jang energijo oz. tisto kar je v toku potreb v povezavi z seboj in okoljem.Vse drugo pa je le nasa iluzija, ki se reflektira glede na potrebe, zelje, vsiljene ideale, pricakovanja in karmo.Sam naslov: Pojem lepe zenske, pove kar veliko. namrec -pojem-... pojmovanje, um, razmisljanje, ...ne gre tko!! gre pa tudi drugace: biti, cutiti, privlaciti, ziveti, etc...! se ne vprasas zakaj.. tako pac je tedaj v tistem momentu. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 Pa lepa mora bit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 Pa lepa mora bit saj ravno to pravim: lepa- kaj je komu lepo ne in kdaj, ali vedno, etc... morda bi bilo dosti bolj enostavno, ce bi se fsi srecali in si povedali kaj je komu vsec na drugemu!tako, preprosto, odkrito, etc... le ce bi zeleli sprejemati mnenje drugih nesamopomembno in neobremenjenov misljenju drugih. hm, mini delavnica sprejemanja sebe in odkritosti komunikacije face to face! ce sedaj sebe izzvzamem , koliko je tukaj oseb ki si zelijo partnerja-ko, ali novih poznanstev ali samo druzenja, etc..pa se ne obrnejo tako da bi ga-jo imeli in so hkrati prisotni tukaj ure in dneve... verjamem da veliko. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 Lepota je univerzalna. Ali so zate srne lepše ena od druge? Niso, za srnjaka pa, zanj je ena najlepša. Tako so tudi vse ženske lepe, najlepša zate je pa tista, ki jo izbereš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 Lepota je univerzalna. Ali so zate srne lepše ena od druge? Niso, za srnjaka pa, zanj je ena najlepša. Tako so tudi vse ženske lepe, najlepša zate je pa tista, ki jo izbereš.Uf ja sstane; najlepsa je tista, ki jo izberes redki so tisti, ki s tem prepricanjem zivijo!!pogledam okoli sebe... koliko locitev, nesprejemanja, etc... iluzija sstane, iluzija. tu je le delo na sebi, zavest... potem bodo vsi lepsi.seveda pa, nas privlacijo nekateri-e bolj in nekateri-e manj; kakor sem zgoraj ze napisal:karma, zelje, pricakovanja, vsiljeni ideali, potreba po doloceni energiji ki jo sami ne znamo ali ne upamo ziveti ali pa je je v nas premalo prisotno, etc... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 Nikjer nisem dejal, da si srna izbere enega srnjaka za večno. A misliš, da je pri ljudeh kaj drugače. Dva, ki pa ostaneta skupaj za večno, tega gotovo ne storita zaradi predstave o večni lepoti, začetek pa je vendarle v tem.Tako, da ostajam pri svojem, vsaka ženska je lepa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 .izbere pa Volk eno Volkuljo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.