El Nino 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 ElNino ti si faca ob tvojih komentarjij se vedno nasmejim kroko kriv prisežem.... kaj tamle vidim boris, lepa dobra bogata in modra žena... ma še eno lastnost ne pozna ostalih treh Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zazzy 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Nino je pojem lepega moškega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 mal je še mlad ...ampak gre u pravo smer Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modrec69 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 prepozno, da bi kaj pametnega povedal, .... ups prezgodaj je še , ja kaj čem ura hiti pa naslednjič kaj več, če me bo tema pritegnila ... Citiraj Izkušnje pomenijo, da veš veliko o tistem, česar ne bi smel storiti ... :-) http://www.yatoula.com/gif/smiley_3/smiley_1041.gif http://ogledalo.blog.volja.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Chja, težko, težko. Ja lepe so te ljubljanske fufuce, ki se začnejo sprehajat tam okrog ljubljanice okrog srede aprila, in potem nimajo mira do konca septembra.Pomembna je blond, roza, svetlo-modra kombinacija barv.To pali, ziher. Mislim, to je tista prava lepota. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 monica bellucci sam to Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Eh, bodimo realni.Meni, čisto empirično, je na razred v OŠ, pa pol v SŠ, prišlo tak, da sem bil v dve ful nor. Od tod moja razdvojenost. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>monica bellucci sam to Vsem je vsec monica Ocitno imam jaz cisto poseben okus.Sicer pa kot smo ze stokrat rekl...lepa zenska je tista, ki izzareva samozavest, k je simpaticna in ki ni neskoncno zaljubljena vase ( take odbijajo...tudi tipi :xx!: )Blablabla Aja majci je se po tezi sprasvala. Skrajnosti itak ne, je pa lahko zenska se vedno ful sexy, ce ima nekaj kg prevec... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Nedolgo nazaj smo gledali v družbi film THE WEDDING PLANNER (Načrtovalka porok) in po filmu se je vnela nekajurna razprava, katera je lepša... Jeniffer Lopez ali Fran Donolly. Jenifer topla, rjavolaska in rjavooka Fran pa modrooka vitka lepotica Presenetilo me je, da je Jenifer dobila 2 moška in 1 ženski glas (moj), Fran pa 4 ženske glasove... Dokaz, da vsi vidimo "drugače" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Florijan Cvetko 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Presenetilo me je, da je Jenifer dobila 2 moška in 1 ženski glas (moj), Fran pa 4 ženske glasove... Dokaz, da vsi vidimo "drugače" To je samo dokaz, da ženske predpostavljate, kaj je moškim všeč. Moškim so po mojem ZARES všeč ženske, s katerimi bi lahko živeli in imeli otroke. In čeprav bi bilo valjanje po senu s kako plavooko plavolaso morebiti enkrat v življenju čisto blazno in, bi mnogo od nas raje živelo s kako toplo, prijazno, sprejemajočo, mamasto deklico ... Moja dva stotina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Pa ne vem. Meni je tudi od teh dveh bolj vsec una tablond. J. Lopez mi niti ni. Nasplosno mi niso latino zenske kej prevec Drugace se pa strinjam s Florijanom...velikokrat narobe predpostavljamo... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 S (skoraj) vsako žensko se da živeti, samo če je moški pravi (oz. kemija prava) in obratno. Nekoč me je nekdo vprašal, kakšni moški so mi všeč... in moj odgovor je bil - pametni in nepredvidljivi....in ki mi dišijo (dobesedno). Še zdaj mi je malce , ker poznam moža do obisti... in me redko kdaj s čim preseneti..... (reakcija, dejanje, neumnost...). Pojem lepe ženske pa je nekaj drugega; ocenjujemo fasado (vsaj tako sem dojela ) - drugače pa FC imaš prav.Valjat po senu z toplo domačo mamasto deklco... ps. No pa je razlika med Michelle in mano. Meni je v tem filmu bila JL lepotica da bi po mojem "predvidvanju" vsak moški izgubil učke in cedil sline........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stribog 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Grobo rečeno je območje tam med 50 do 70 kilogramov popolnoma sprejemljivo. Čisto odvisno od kompletnega izgleda. Najbolj važno je, da je teža po telesu lepo proporcionalno razporejena. Vedno pa obstajajo izjeme, ki so preprosto lepe pa čeprav so čisto suhe ali pa preveč okrogle. Prva stvar, ki me pritegne pri ženskah je obraz, nato pa si ogledam še ostale "atribute". Izbokline in obline so seveda ravno tako pomembne, skozi pogovor pa izveš kako se potencialna lepotica dejansko počuti v svoji koži in kakšen IQ se skriva med ušesi. Najbolj me odbijajo domišljavke, mamine punčke in zakompleksane komplikatorke. Biti z žensko brez inteligence je zame ravno tako kot nositi copate brez podplatov, nesmisel. Žal pa moram priznati, da mi sama inteligenca in notranja lepota ravno tako ne zadoščata. Telesna privlačnost mora obstajati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Sem si mislil, da ste vsaj bolj sočni, če ravno ste brez okusa. Pojem lepe ženske oziroma kakšna naj bi bila lepa ženska. Človek je v času odraščanja dostikrat prilepljen na en ali drug idealiziran subjekt ali zgolj podobo. To lastnost, ki je odraz nezrelosti, lahko opazimo pri temi "dobri tipi", kjer dekleta kar tekmujejo v tem, katera bo nekje na mreži našla kakšno slikico, in jo pripopala med komentarje. Nekaterim moškim pa je dano, da na poti zorenja pridejo do stopnje, ko se jim neke noči v sanjah razodene njihova pastirica, ki takrat ni nek daljen idealiziran odsev, ampak prelepa, ljubeča podoba, ki ti da nasvet, kako ji slediti. Takrat tvoja pot ni več jalovo iskanje na vetru in v dežju, požrešno in nevedno obiranje sadov, ampak jasna pot, in zaklet si v tem, da veš kar iščeš. Tako mislim. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cofi 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Moje mnenje je, da vsa človeška lepota prihaja od znotraj....!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 kj pa narediš potem z zunanjo lepoto˝,če je ta zavajajoča morda? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cofi 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Zunanja lepota je notranja lepota. Čudno se sliši, pa vendar velikokrat slišimo stavek: "Kaj ta vidi na njemu / njej ???" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 Tle se vsi neki fine delate! Beyba mora najprej dobr zgledat, pol bom ugotavlu kok je notranje lepote! Če jo ni, pa gremo dalje! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 Itak najprej pogledamo zunanjost,....je pa res, da nam človek postane "lep" tudi kasneje zaradi njegove energije oziroma zaradi notranje sovpadnosti z našo, ne glede na to, da nam ob prvem vizuelnem kontaktu ni bil takoj privlačen. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 Triplex, ti si itak poklicno deformiran, pa notranjo lepoto na napačnem koncu iščeš.... Sorči, mau se hecam.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 Triple x,a jaz tebe mogoče poznam? Se mi je kar zdelo,da boš tako ven vrgel. Hvala,za dodatne inštrukcije o Forumu. (Čeprav vseh funkcij še kar ne razumem.) Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 počasi in vztrajno pa boš obvladala... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Triple x,a jaz tebe mogoče poznam? Se mi je kar zdelo,da boš tako ven vrgel. Uhuhuhu,švestr,pa glih ti se oglasš, k s samimi fotomodeli okol hodš! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Triplex, ti si itak poklicno deformiran, pa notranjo lepoto na napačnem koncu iščeš.... Sorči, mau se hecam.... Doli tut to je važn! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.