pokowc 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 ...najlepša zate je pa tista, ki jo izbereš. ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 .izbere pa Volk eno Volkuljo... Ali pa kozo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 .izbere pa Volk eno Volkuljo... Ali pa kozo a zato, k koze na sol padajo 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 Zato, ker jih ljubi do smrti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 Nikjer nisem dejal, da si srna izbere enega srnjaka za večno. A misliš, da je pri ljudeh kaj drugače. Dva, ki pa ostaneta skupaj za večno, tega gotovo ne storita zaradi predstave o večni lepoti, začetek pa je vendarle v tem.Tako, da ostajam pri svojem, vsaka ženska je lepa.ja verjetno je v vecini tako. sem te napak razumel. ceprav pa so ljudje, ki izberejo neglede na to ali jim je partner lep.oz. so jim lepse druge osebe, pa so kljub temu z tistim partnerjem, ki jim je 'manj' lep. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 Tudi zlato je lahko za koga lepo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 Zato, ker jih ljubi do smrti samo vprashanje, v kolikem chasu jo pozhenesh v bridko smrt 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 Ljubezen gre skozi želodec. Aja Poki, raje si izberem volkuljo, koza je bolj usput v primeru če si zelo lačen oz. ostale potrebe... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 .sej vemitak, koza je vedno trmasto pr meru ,kjer se postavi tam je(ampak tut v realnosti volk izbere sam eno volkuljo in z njo ždi do konca) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 mam rajsi tistih mojih 5 kg prevec, thankyouverymuch! hehe, ja, jst sem zadnje čase čist na to temo, pogruntal, da sme grozno vizualen tip, ajd, stvar poteka pa tkole, ni lepa privlačna že na videz, ne bo nič, tko al drgač, izjema je internet kje mi povsem dol visi za to plat...., v živo pa je to zelo pomembno, res, redko se najdem v družbi neprivlačnih ljudi, pa če so to osebe moškega al ženskega spola, zmeraj pada selekcija, nevem, pač pridem na faks 120 novih ljudi, človek more naredit nove prjatle.. ajd, ene par tipov se je prpopalo name čist tko, k sm mal nenavaden, jaz mam pa sicer rajš prjatlce.. in jasno najlepša ni dolgo ma kaj veze z mano, druge pa itak mi je skor vseen, razen za eno k se poznava že tko 13 let,... tko da ta vizualnost je blazno pomembna, karkoli maš v sebi, je neverjetno težko da sploh pride do izraza oziroma da dobi priliko, če ni ostalga, zlo preprosto, saj včasih sem si domišljal da nisem plitek in tko, ampak, bebja more bit dobra če hoče met karkoli z mano, če pa hoče pri tem ostat more bit pa še notranje vredu, čene tud nimam kaj delat.... ni mi všeč, da je tko, rad bi zase rekel, ja zdej pa notranje lepi ljudje so mi pa bolj pomembni al kaj, sam če mal potegnem statistiko, vse ženske v katere sem bil zaljubljen, so bile lepe, brez izjeme, dolžina zaljubljenosti je bila sorazmerna z lepoto... (opa) čist zunanje gledano pr tem sem še lahko objektiven, ajd, enkrat pa se mi je zgodilo, da je blo mal drgač in je bila bejba bolj notranje lepa, pa ni blo nič s tega, sem bil podzavestno proti, in zavest ni mogla nič, povsem nič, da bi blo akkorkoli drgač...... tko da se sprašujem če sem sam jaz tak, al pa smo ljudje taka bitja..., "look good, are good" ? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 Ninos, tut privlak daje lekcije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 Lepota je zakon, seveda pa ima vsak malar svoje oči, zato je tudi univerzalna in zato je tudi vsako bitje, vsaka rožca, vsak kamen, vsaka zvezda, lepa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 sam če mal potegnem statistiko, vse ženske v katere sem bil zaljubljen, so bile lepe, brez izjeme, dolžina zaljubljenosti je bila sorazmerna z lepoto... (opa) čist zunanje gledano pr tem sem še lahko objektiven, ajd, enkrat pa se mi je zgodilo, da je blo mal drgač in je bila bejba bolj notranje lepa, pa ni blo nič s tega, sem bil podzavestno proti, in zavest ni mogla nič, povsem nič, da bi blo akkorkoli drgač...... tko da se sprašujem če sem sam jaz tak, al pa smo ljudje taka bitja..., "look good, are good" ?hm...ma ne vem. ce te takole berem, se tole zdi zelo povrsinsko...bi lahko rekla: ma si se mlad, pa so ti druge stvari pomembnejse kot meni, mas druge prioritete.... pa ne mislim , da si tak, nimam takega vtisa, ker sem te ze prej brala drugje...imas pa zelo crno-belo in izklesano predstavo o tem, kaj hoces. zanimivo. jaz sem jo tudi imela, pa se je vedno koncalo zelo drugace pri sebi sem ugotovila, da mi 'lepi' ljudje nikoli niso privlacni, da mi ljudje, ki so mi zanimivi velikokrat postanejo privlacni, posledicno lepi...ne vem, ne bi zdaj o stereotipih, kao: moski bolj vizualni, zenske bolj gledajo na druge stvari....sploh ni res, poznam dosti punc, ki totalno padajo na zunanjost...(mislim, da vecina nas, prvi vtisi...itd itd)samo kar pri sebi opazam je pac to, da me skoraj nikoli nekdo ne zanima, dokler se z njim ne pogovarjam...in ce nima kaj za povedat, me se naprej ne zanima...pa ja lahko se tako cednega izgleda... ce mi je pa vsec, me pa v bistvu zelo malo briga, kako zgleda (vazno, da me privlaci )ne vem, meni so vedno privlacni ljudje, ki izzarevajo neko doloceno energijo, imam rada aktivne ljudi, pa predvsem ljudi, ki dobro komunicirajo ( ni nujna kolicina, ceprav je visoka frekvenca informacij meni osebno ljubsa, bistveno je, da je dobro!). mogoce so to neke strelcevske finte, vse kar poznam strelk, padajo/mo vendo na iste stvari: zabavne/inteligentne pogovore, pa sport in naravo z dodatkom kulture in kulinarike.... anyway...mislim, da tale 'look good, are good' zelo siroko laho zastavis...poznam dosti ljudi, ki baje 'look good' pa niso kaj dosti good. (moja nona je rekla, da so vsi mladi in zdravi ljudje itak v bistvu lepi... ) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 Nino, počakaj, da Nono postaneš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Do takrat je še čas. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Se strinjam, vsak po svojem okusu, ki pa se z leti morda komu spreminja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Lepa ženska je hitro oblečena. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 zabavne/inteligentne pogovore, pa sport in naravo z dodatkom kulture in kulinarike.... Pol te pa osvojim kadar češ... hehe, no sej, to je itak bistvo, ja, ampak, čist tko padam na vredu stvari in to, pač ja vredu pogovor zanimivo nekaj za možgane, tud arabsko točko za čisto seksualno privlačnost mam v dvojčkih, kar je blazno intelektualna pozicija za tako točko, itak, če bejba ni pametna me ne vzburja, sam tko jst se nisem mel za površinskega, pol pa potegnem statistiko... ajd saj to nič ne pomeni, mrbit je to da sem mlad in "moja nona je rekla, da so vsi mladi in zdravi ljudje itak v bistvu lepi... "najbrž je to tud pomembno dejstvo pa to, k itak nikol ne iščem kake lepote al kaj, ampak štos je v tem da jo najdem, povezava pa vsaj za znanstveno oko (me treniraj v tej smeri tam gor na fiziki) zelo obstoječa...., čist tko, se zgodi, da zdaj ko je pa zdrava in mlada in pametna, je pa še lepa...., saj, tipično, najbrž je to vse povezano z dobrimi geni..., lepim uravnoteženim horoskopom in ljubeznivi družini iz katere oseba izhaja, čeprav to ful ni nujno...., Nino, počakaj, da Nono postaneš Kaj zdaj el Nine, pol bom pa el None..., razlike ni dost, sam v letih, hehe, ko bom jaz tvojih let bom preganjal 35 letnice..., Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Takih ne bo treba preganjat, bodo kar same za tabo letale Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 pomisli kako jim bo to všeč, hehe, no sam takih k zdej pa res ne morem, to bi bla že pedofilija, dvajset letnice..., hja sicer pa zakaj pa ne, tam pri petdesetih si omislit kake 25 letnice gre lepo skupaj sam tko na stara leta ko bom pr 80, al pa 90, pol bodo pa tud tam okrog 40, čist vredu.... do takrat pa ; ) hehe, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Pol te pa osvojim kadar češ... ti bom povedala, kdaj bom hotela ti si ovencek, ne? v redu fantje, ovni...nekaterim jih je malo tezko sledit, ampak meni so fini, dosti akcije. je hecno, v bistvu... imam itak zgodovino z ovni, nekako vse pomembnjese zveze...nekaj najbolj naravnega. obstaja neka onovna naklonjenost in neko osnovno razumevanje, ki se nekako ponavadi pojavi... ce se s kaksnim tipom fino zadebatiram al pa nasmejim ali pa 'skregam", tako, za uzitek, brez zamere... je ponavadi oven mrbit je to da sem mlad in "moja nona je rekla, da so vsi mladi in zdravi ljudje itak v bistvu lepi... "najbrž je to tud pomembno dejstvo pa to, k itak nikol ne iščem kake lepote al kaj, ampak štos je v tem da jo najdem, potem je ze v redu...! vidim, da ti gre fino! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 mam rajsi tistih mojih 5 kg prevec, thankyouverymuch! hehe, ja, jst sem zadnje čase čist na to temo, pogruntal, da sme grozno vizualen tip, ajd, stvar poteka pa tkole, ni lepa privlačna že na videz, ne bo nič, tko al drgač, izjema je internet kje mi povsem dol visi za to plat...., v živo pa je to zelo pomembno, res, redko se najdem v družbi neprivlačnih ljudi, pa če so to osebe moškega al ženskega spola, zmeraj pada selekcija, nevem, pač pridem na faks 120 novih ljudi, človek more naredit nove prjatle.. ajd, ene par tipov se je prpopalo name čist tko, k sm mal nenavaden, jaz mam pa sicer rajš prjatlce.. in jasno najlepša ni dolgo ma kaj veze z mano, druge pa itak mi je skor vseen, razen za eno k se poznava že tko 13 let,... tko da ta vizualnost je blazno pomembna, karkoli maš v sebi, je neverjetno težko da sploh pride do izraza oziroma da dobi priliko, če ni ostalga, zlo preprosto, saj včasih sem si domišljal da nisem plitek in tko, ampak, bebja more bit dobra če hoče met karkoli z mano, če pa hoče pri tem ostat more bit pa še notranje vredu, čene tud nimam kaj delat.... ni mi všeč, da je tko, rad bi zase rekel, ja zdej pa notranje lepi ljudje so mi pa bolj pomembni al kaj, sam če mal potegnem statistiko, vse ženske v katere sem bil zaljubljen, so bile lepe, brez izjeme, dolžina zaljubljenosti je bila sorazmerna z lepoto... (opa) čist zunanje gledano pr tem sem še lahko objektiven, ajd, enkrat pa se mi je zgodilo, da je blo mal drgač in je bila bejba bolj notranje lepa, pa ni blo nič s tega, sem bil podzavestno proti, in zavest ni mogla nič, povsem nič, da bi blo akkorkoli drgač...... tko da se sprašujem če sem sam jaz tak, al pa smo ljudje taka bitja..., "look good, are good" ? ce povezem z sstanetovim postom:sstane pravi da imajo vsake oci svojega malarja..verjetno res! torej, ce gledas iz morda pozicije venere (da se ne bos obremenjeval z lastnim nacinom dojemanja, etc.. )so tebi pac vsec 'lepe' zenske. toda, ker ce imas okus ki je statisticno nekako podoben vecini imas torej merilo, ki ti pove da imas pac taksen okus, ce se tako izrazim. tvoje oci imajo malarja in mnogo oci ima podobnega. preprosto.hkrati pa zelis morda pri zenskah poudarjen kaksen planet, recimo venero... plutona, ogenj, moc trdnost in zemljo ali aspekt, ce gledam iz astro. stalisca.morda 'lepe' zenske (ce izpustim svojega malarja) so obdarovane z doloceno energijo?hkrati je lahko 'lepota' minljiva in neke oci zamenjajo malarja, oz. malar zamenja oci, ker tiste hocejo vedno videi isti odsev venere... ha ha ha ... tinka pa ti je tudi povedala, da jo zanimajo tudi druge zadeve in ne samo zunanjost, ipd... torej ce imas poudarek na zunanjosti imas morda potrebo po 'siju venere', ha ha ha bla bla bla , ali ce ti primanjuke ali pa imas 'prefinjen' cut za razumevanje venerine oz. dolocene energije ja.. zakaj pa ne. ne bi rekel, ce ne bi razmisljal v smeri kakor si napisal. ... ampak je tukaj se nekaj vprasanj, ki jih tudi sam ne razumem!?nekateri pravijo, da te zivljenjske okoliscine pripravijo do tega, da zacnes gledati drugace, kao bolj zrelo in nehas najprej iskati predvsem zunanjo lepoto; morda res??, kajti drugi pravijo da je 'kemija' pogoj!?tretje pa je lahko nas notranji otrok, ki morda deluje tako oz. na podlagi nasih predstav; torej, ce imas imamo v umu predstavo, da je taka in taka oseba lepa in postane n. otrok do neke mere zadovoljen, saj si mu omogocil taksno osebo v zivljenje in postanes 'na-videzno srecnejsi' tudi sam; hkrati pa, ce izberes partnerko, ki tvoji predstavi ni povsem idealna, postane nezadovoljen tudi tvoj notranji otrok in 'na-videzno manj srecen tudi ti' ?torej ali ti govoris o tem, da selekcionira ego? ali pa se za tem skriva kaj vec? kdo razume kaj o tem? mateeeeeeeeeeeeeeeeeeeejaaaaaaaaaaaa!!? no, kaj pa je tukaj torej preprostega Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 ne vem, ------------------------------meni so vedno privlacni ljudje, ki izzarevajo neko doloceno energijo, ------------------------------imam rada aktivne ljudi, pa predvsem ljudi, ki dobro ...a aa a ... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 ... ampak je tukaj se nekaj vprasanj, ki jih tudi sam ne razumem!?nekateri pravijo, da te zivljenjske okoliscine pripravijo do tega, da zacnes gledati drugace, kao bolj zrelo in nehas najprej iskati predvsem zunanjo lepoto; morda res??, kajti drugi pravijo da je 'kemija' pogoj!?tretje pa je lahko nas notranji otrok, ki morda deluje tako oz. na podlagi nasih predstav; torej, ce imas imamo v umu predstavo, da je taka in taka oseba lepa in postane n. otrok do neke mere zadovoljen, saj si mu omogocil taksno osebo v zivljenje in postanes 'na-videzno srecnejsi' tudi sam; hkrati pa, ce izberes partnerko, ki tvoji predstavi ni povsem idealna, postane nezadovoljen tudi tvoj notranji otrok in 'na-videzno manj srecen tudi ti' ?torej ali ti govoris o tem, da selekcionira ego? ali pa se za tem skriva kaj vec? kdo razume kaj o tem? mateeeeeeeeeeeeeeeeeeeejaaaaaaaaaaaa!!? no, kaj pa je tukaj torej preprostega ker se spreminjajo okoliscnine, se tudi ti z njimi/zaradi njih, se tudi tvoje potrebe, tvoji impulzi, ti, tvoja kemija, tudi kaj ti je notranje vsec. nekatere lastnosit, ki some vasih motile, me ne vec, nekatere stvari, ki so me vcasih privlacile, me ne vec...itd tako tudi za druge.predstava v umu...saj je vse v umu, ne? tudi kemija, tudi predstava o notranji lepoti? v cem je razlika? podobe so pac podobe. nikakor ne mores na svojega partnerja krivit za to, da nisi srecen ( sploh pa, ker naj ne bi ustrezal tvoji predstavi....! ) tukaj je vse preprosto. ali ti je nekdo vsec, ali ne. na tebi je, da sproti razcistis, zakaj vacnih pravil ni, odgovori pa so vedno pri tebi(sebi) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 ne vem, ------------------------------meni so vedno privlacni ljudje, ki izzarevajo neko doloceno energijo, ------------------------------imam rada aktivne ljudi, pa predvsem ljudi, ki dobro ...a aa a ... jaaaaa.....? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.