Marsa 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 Je kaj takega možno? jaz mislim da je. je pa res, da je rozo lazje negovat v vrtu, kot pa na bojiscu (kar je zdaj pravzaprav postal lajf). pa jih tko manj zraste. 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 Res žalostno. Potem pa negujmo tiste k jih je manj, ki ostanejo na bojišču. Naj zacvetijo na polno. rose Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 ki ostanejo na bojišču. ... sam mamo tle paradox v bistvu.k za te, k se matrajo na bojiscu, se pa ni treba tok trudt, ces: ah sej ne rabjo, sej obvladajo (k jim pac rata na bojiscu cvetet). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 ah sej ne rabjo, sej obvladajo (k jim pac rata na bojiscu cvetet). Ja, sam napol cvetijo, ne na polno. Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 pogojno se strinjam. ker namrec, ce je edinstvena, se ne pomeni da je tud lepa. velik pa je lastnosti, ki pogrshajo se take lepotice.sem glih zadnjic ugotavljala.na primer pohlep je med njimi.pa pozresnost, kar pogrsa pac najbolj dobesedno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 velik pa je lastnosti, ki pogrshajo se take lepotice.sem glih zadnjic ugotavljala.na primer pohlep je med njimi.pa pozresnost, kar pogrsa pac najbolj dobesedno. Zadetek v polno. Hotela sem napisat to na dolg način, ampak tvoje kratko in jedrnato me je prehitelo. Thanks Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 malenkost, ves kok sm ponosna k lohk enkrat neky povem na kratek nacin oz. clo kratko in jedrnato! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 Ja, sam napol cvetijo, ne na polno. odvisno od vrtnarja hm in vsaka zenska je neverjetno lepa ce zivi sebe Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 hmmm ne bom komentiral na temo, bom pa nekaj kar se navezuje na temo, men osebno je smešno to, da majo nekateri tipi full visoke zahteve oz. kriterije, da mora bit ženska vsa popolna(vizuelno) lepe prsi,čvrsta ritka, boki... to zahtevajo od žensk, sami so pa zavaleni, vampasti voli! ironično, ane? brez zamere in lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 3. september 2007 Prijavi Deli 3. september 2007 nikoli nisem imela prekomerne teze, imam pa prijateljico, ki ima te tezave. vendar je to pri njej bolezensko stanje in nima povezave s kakrsnimkoli pretiravanjem pri hrani. hocem reci, da sem ekstremno alergicna na vsakrsne pripombe, ki jih imajo drugi o njej in njenem videzu. zdaj pa se nekaj o meni. 4 mesece nazaj sem rodila. to je moj prvi otrok. visoka sem 174 cm, pred nosecnostjo sem tehtala 58 kil, zdaj pa komaj 55 kil. in v cem je tezava? to, da si nisem vsec, ker sem presuha. resno. Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. september 2007 Prijavi Deli 3. september 2007 hmmm ne bom komentiral na temo, bom pa nekaj kar se navezuje na temo, men osebno je smešno to, da majo nekateri tipi full visoke zahteve oz. kriterije, da mora bit ženska vsa popolna(vizuelno) lepe prsi,čvrsta ritka, boki... to zahtevajo od žensk, sami so pa zavaleni, vampasti voli! ironično, ane? brez zamere in lp glede na tale komentar bi se dalo sklepati; ker pach nisi zavaljen; da so ti vshech zanemarjene vampaste brezzobe.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 glede na tale komentar bi se dalo sklepati; ker pach nisi zavaljen; da so ti vshech zanemarjene vampaste brezzobe.... x:Dx zlomk....tralala A ti danes še nisi šel spat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.