MUCAMACA 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Živjo Poki, ne verjamem, da hodiš naokrog z zaprtimi očmi in ušesi...saj veš kako ljudstvo ponavadi reče ...ha, tale pa res ni prav nič lepa, le kako ji je uspelo ujeti tega tipa? itd.... Te ženske izžarevajo svojo notranjo energijo, ki je tako močna in lepa, da premami ne glede na morebitne manjše pomanjkljivosti lastničinega fizičnega telesa. To ste mi duhovneži... , dobro, vsaj niste duhovniki.. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 ..ampak to je cisto druga tema, sem enkrat mislim ze pisala nekje...imam cel esej v anglescini, ce te zanima ..nisem napisala, da mi je partner vse, to je bil nesporazum, napisala sem, da mi je vsec ali pa ne.( ne pa vse, ali pa ne) me zanima.zgleda da si napisano spremenila, ali pa se motim. saj ni pomembno.lepo bodi! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Ženska je lahko lepa, če se zato odloči!Saj, saj sem rekla ze nekje - zenska ima lahko minico, debele noge, kratke, vse - pa bo totalno sexy in carica in ful dobra, postavna bejba.Z isto postavo pa bo druga usmiljenja vredna. Z drugacnim pristopom. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Avtosugestivnim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 ne verjamem, da hodiš naokrog z zaprtimi očmi in ušesi...saj veš kako ljudstvo ponavadi reče ...ha, tale pa res ni prav nič lepa, le kako ji je uspelo ujeti tega tipa? itd....ja, ja..sm že slišau, ja. večkrat.....tut se mi zdi, da sam izreku... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Tisto, kar je lepo, je dobro. Stari Grki Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 me zanima.zgleda da si napisano spremenila, ali pa se motim. saj ni pomembno.lepo bodi!hej Free-boy! ja, sem spremenila! sem popravila, ker sem se zatipkala...sem mislila 'vshec', napisala pa 'vse' torej brez 'c'-ja, oz. 'ch'ja. sem popravila, da ne bo kdo narobe razumel, ce bere ciao za zdaj Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Enkrat sem sedela v nekem lokalu, za sosednjo mizo pa ena od "Sester" (skupina Sestre, da ne bo kdo pomislil na kakšne druge). Tok je bla dobra bejba, da sem pomislila, da škoda, da nekatere ženske ne dajo malo več nase, če se lahko en dedec tako fino uštima. Je pa vsekakor po mojem mnenju važno tudi kaj je v glavi. Maš lohk še tako lepo fasado, pa če jo ne znaš nosit, je vse zaman. Sicer pa...okusi so različni... :o|o: Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Saj, saj sem rekla ze nekje - zenska ima lahko minico, debele noge, kratke, vse - pa bo totalno sexy in carica in ful dobra, postavna bejba.Z isto postavo pa bo druga usmiljenja vredna. Z drugacnim pristopom. Poznam eno tako mrho, LEvinja, luna v ribah, pa asc pol tud v levu..., pa nič posebnega tko na videz, ampak nkol pa samska... zmeri ulovi tipa... ga res ni tazga k bi se ji lohk upru, zlo preprosto ji ne moreš reči ne.... sicer pa tud to deluje sam v teoriji, lohk ma pa tud kaj daljšga kot je minica pa glih tko deluje.... je pa vsekakor vsaj 50% na pristopu, no sej en pregovor je, nevem čigav, najdu sem ga na strani z Murphyevimi zakoni.,.. pa to, ampak dvomim da je njegov, je človek je lep 50% kolkr si sam misli da je, in 50% kolkr si drugi mislijo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Kdor ima belega konja in lepo ženo,ni nikoli brez skrbi. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 me zanima.zgleda da si napisano spremenila, ali pa se motim. saj ni pomembno.lepo bodi!hej Free-boy! ja, sem spremenila! sem popravila, ker sem se zatipkala...sem mislila 'vshec', napisala pa 'vse' torej brez 'c'-ja, oz. 'ch'ja. sem popravila, da ne bo kdo narobe razumel, ce bere ciao za zdaj to je lepo!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Ma, tolk ste navalil na lepotice, da je najbolje, da začnemo miss LN izbirat.Je kdo za Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Jaz sem za, ampak kje so kandidatke in slike Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Ful dobra ideja (samo me boste ganjali za organizacijo pol, ce pa organizirate, pa - - go for it) MISS LNF! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Hehe, lisice, racunate na zensko necimrnost in da se ne bodo mogle zadrzati in da bodo zdaj zablokirale temo fotke zaradi navala... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 japajade ... sam, da da Contesa tisto svojo fotko gor, pa je vse jasn okol miss LNF (se še men zdi taka mačka, kaj šele našim fantkom) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Dame, kaj ne cenite sebe čisto nič ......kaj pa prva in druga spremljevalka, pa miss fotogeničnosti......saj se ja ne bo prijavila menda samo Contesa, sam prosim vas, ne se sedaj skregati, ker potem boljše, da Stane umakne predlog Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Ne morem več, ga je šefica že potrdila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Drugič pa samo meni prej namigni preden pride v eter , predlagam, da je tajno glasovanje, ker nočem, da je katera jezna name Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Kaj pa Soncna? Pa Kristalka? (*samo to bi morale biti potem 'kategorije')... Itd.?To bo se pestro, treba nafurat bejbe da bodo masovno zacele fotke stepat gor. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 nafurat bejbe Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Drugič pa samo meni prej namigni preden pride v eter , predlagam, da je tajno glasovanje, ker nočem, da je katera jezna name Boris! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 No ja... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 sam, da da Contesa tisto svojo fotko gor, pa je vse jasn okol miss LNF (se še men zdi taka mačka, kaj šele našim fantkom) no contes(a)t ... hehe, ja to pa res ne moreš s takmi met tekmovanja... ampak zakaj pa ne, jst bi itak dal moj glas kristalki.... (s tako frizuro se daleč pride, poglejte marso...) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Kaj pa Soncna? Pa Kristalka? (*samo to bi morale biti potem 'kategorije')... Itd.?Nikakor se ne sme pozabiti kategorije za Miss Pujs . Se tudi jaz strinjam, ja da je lepota v glavi, ne samo v videzu. Se zgodi, da vidim kakšno lepo deklico, ki pa daje tak čuden vtis, da energija, ki jo oddaja zasenči vizualno lepoto in obratno. Privlačne so dekline, ki izžarevajo privlačnost, saj itak je večinoma nerazložljivo, zakaj te nekdo privlači, to se začuti . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.