Skoči na vsebino

Pojem lepe ženske

majica

Recommended Posts

Živjo Poki,

ne verjamem, da hodiš naokrog z zaprtimi očmi in ušesi...saj veš kako ljudstvo ponavadi reče ...ha, tale pa res ni prav nič lepa, le kako ji je uspelo ujeti tega tipa? itd....

Te ženske izžarevajo svojo notranjo energijo, ki je tako močna in lepa, da premami ne glede na morebitne manjše pomanjkljivosti lastničinega fizičnega telesa.

To ste mi duhovneži... xrolleyesx , dobro, vsaj niste duhovniki.. x:Dx

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Deli na socialnih omrežjih

..ampak to je cisto druga tema, sem enkrat mislim ze pisala nekje...imam cel esej v anglescini, ce te zanima x;)x  x:o)x

..nisem napisala, da mi je partner vse, to je bil nesporazum, napisala sem, da mi je vsec ali pa ne.

( ne pa vse, ali pa ne)  x;)x

me zanima.

zgleda da si napisano spremenila, ali pa se motim. saj ni pomembno.

lepo bodi!

Ženska je lahko lepa, če se zato odloči!

Saj, saj sem rekla ze nekje - zenska ima lahko minico, debele noge, kratke, vse - pa bo totalno sexy in carica in ful dobra, postavna bejba.

Z isto postavo pa bo druga usmiljenja vredna. Z drugacnim pristopom. x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ne verjamem, da hodiš naokrog z zaprtimi očmi in ušesi...saj veš kako ljudstvo ponavadi reče ...ha, tale pa res ni prav nič lepa, le kako ji je uspelo ujeti tega tipa? itd....

ja, ja..sm že slišau, ja. večkrat.....tut se mi zdi, da sam izreku... x:Dx

me zanima.

lepo bodi!

hej Free-boy!

ja, sem spremenila! sem popravila, ker sem se zatipkala...sem mislila 'vshec', napisala pa 'vse' torej brez 'c'-ja, oz. 'ch'ja. sem popravila, da ne bo kdo narobe razumel, ce bere

ciao za zdaj :palec: x:Xx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Enkrat sem sedela v nekem lokalu, za sosednjo mizo pa ena od "Sester" (skupina Sestre, da ne bo kdo pomislil na kakšne druge). Tok je bla dobra bejba, da sem pomislila, da škoda, da nekatere ženske ne dajo malo več nase, če se lahko en dedec tako fino uštima. Je pa vsekakor po mojem mnenju važno tudi kaj je v glavi. Maš lohk še tako lepo fasado, pa če jo ne znaš nosit, je vse zaman. Sicer pa...okusi so različni... :o|o:
Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good

Saj, saj sem rekla ze nekje - zenska ima lahko minico, debele noge, kratke, vse - pa bo totalno sexy in carica in ful dobra, postavna bejba.

Z isto postavo pa bo druga usmiljenja vredna. Z drugacnim pristopom.  

Poznam eno tako mrho, LEvinja, luna v ribah, pa asc pol tud v levu..., pa nič posebnega tko na videz, ampak nkol pa samska... zmeri ulovi tipa... ;) ga res ni tazga k bi se ji lohk upru, zlo preprosto ji ne moreš reči ne.... sicer pa tud to deluje sam v teoriji, lohk ma pa tud kaj daljšga kot je minica pa glih tko deluje.... je pa vsekakor vsaj 50% na pristopu, no sej en pregovor je, nevem čigav, najdu sem ga na strani z Murphyevimi zakoni.,.. pa to, ampak dvomim da je njegov, je človek je lep 50% kolkr si sam misli da je, in 50% kolkr si drugi mislijo...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

me zanima.

lepo bodi!

hej Free-boy!

ja, sem spremenila! sem popravila, ker sem se zatipkala...sem mislila 'vshec', napisala pa 'vse' torej brez 'c'-ja, oz. 'ch'ja. sem popravila, da ne bo kdo narobe razumel, ce bere

ciao za zdaj :palec: x:Xx

to je lepo!! x:Xx x:Xx x:Xx

Ful dobra ideja (samo me boste ganjali za organizacijo pol, ce pa organizirate, pa - :palec: - go for it)

MISS LNF! :2src: xcivx x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hehe, lisice, racunate na zensko necimrnost in da se ne bodo mogle zadrzati in da bodo zdaj zablokirale temo fotke zaradi navala... xDDx

Picasso

Kaj pa Soncna? Pa Kristalka? (*samo to bi morale biti potem 'kategorije')... Itd.?

To bo se pestro, treba nafurat bejbe da bodo masovno zacele fotke stepat gor. ;)

Picasso

Drugič pa samo meni prej namigni preden pride v eter x:Dx , predlagam, da je tajno glasovanje, ker nočem, da je katera jezna name :sori:  x;)x

x:Dx Boris! xDDx x8Dx x:px

Picasso

sam, da da Contesa tisto svojo fotko gor, pa je vse jasn okol miss LNF (se še men zdi taka mačka, kaj šele našim fantkom)  

no contes(a)t ... ;) hehe, ja to pa res ne moreš s takmi met tekmovanja... ;) ampak zakaj pa ne, jst bi itak dal moj glas kristalki.... (s tako frizuro se daleč pride, poglejte marso...)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Kaj pa Soncna? Pa Kristalka? (*samo to bi morale biti potem 'kategorije')... Itd.?

Nikakor se ne sme pozabiti kategorije za Miss Pujs x:Dx x:Xx x;)x :palec: .

Se tudi jaz strinjam, ja da je lepota v glavi, ne samo v videzu. Se zgodi, da vidim kakšno lepo deklico, ki pa daje tak čuden vtis, da energija, ki jo oddaja zasenči vizualno lepoto in obratno. Privlačne so dekline, ki izžarevajo privlačnost, saj itak je večinoma nerazložljivo, zakaj te nekdo privlači, to se začuti :onfire: :onfire: :onfire: .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...