free 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 miss privlacnostimiss simpaticnostimiss nakladanja in govorjenja (pisanja)miss inteligencemiss pozelenjamiss rokmiss obrazamiss telesamiss ocimiss glasumiss energicnostimiss prizemljenostimiss odstekanostimiss umetnostimiss pohodnistvamiss odlocnostimiss planetov (vsazga posebej)miss (izrazita predstavnica dolocenega planeta ali hise..)miss potavnjamiss ... mister urejanja in slihtanja Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 miss privlacnostimiss simpaticnostimiss nakladanja in govorjenja (pisanja)miss pozelenjamiss rokmiss obrazamiss telesamiss ocimiss glasumiss energicnostimiss prizemljenostimiss odstekanostimiss umetnostimiss pohodnistvamiss ... mister urejanja in slihtanja Ohoho, tu pa celo jaz lahko tekmujem v eni kategoriji (in imam resne sanse)! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 miss rok kot bivsa rokomodelka sem zelo za to kategorioj Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 miss rok kot bivsa rokomodelka sem zelo za to kategorioj hi hi, miss rock & fu.king rollmiss bitch miss mobitela(to bi mi lahk mobitel placu - idejo namrec )miss uporabe internetamiss cistosti stanovanjamiss kuhanja (priprave jedi)miss smajlijevmiss ikoncmiss ljubeznivostimiss duhovne modrostimiss ali bolje mister pregovorov in rekov miss pridnosti in marljivostimiss opravkov...miss slacenjamiss spontanostimiss neznosti in milinemiss angel facemiss bubiesmiss ritkamiss kidanja snega bla bla bla... marsa (sej ni tko hudo, oz. napredujes) hi hi lahko pa temu reces kot profesionalna deformacija, ki jo zahtevajo okoliscine Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Kolikor lepša je kača,toliko bolj je strupena. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 miss pohodnistvamiss odlocnostimiss planetov (vsazga posebej)miss (izrazita predstavnica dolocenega planeta ali hise..)miss potavnjamiss ... miss tangic..... ehja, tolk mi je že dolgčas........ eno samo miss, k čene jih je preveč, zdaj pa tkole, lepo prosim slikce v vrsto fantje volijo... mlajši mamo prednost Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 START Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Stane, ti si pa zelo neučakan, počakaj vsaj, da skopni tale sneg Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 miss kidanja snega A obstaja možnost tudi biti miss v dveh kategorijah? Jest bi se za svinjsko, pa za tole miss kidanja snega prijavila , mam glih en frišen žulj... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 hja jst razmišljam tkole, pogleda se vse kategorije, pol pa dobimo overall miss in tista je Miss lnf... čeprav se mi zdi da je skor jasno kera tle naokrog največ naredi.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 START Izi. Ali pa organiziraj, ce si tak maher. Odpri temo, daj anketo, itd.Kaj Start?A zdaj pa mislis, da se bo kar nekaj zacelo? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 No, tista bo pol miss "domačica" U, fino, potem to nisem jaz (kot sem dobila asociuacijo ob prejsnjem mailu ali dveh)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Izi. Ali pa organiziraj, ce si tak maher. Odpri temo, daj anketo, itd.Kaj Start?A zdaj pa mislis, da se bo kar nekaj zacelo? K mi je tolk všeč pesm start me up od rollingov, ni druge kot da zaženem to zadevo... in organiziram čas mam, denarja ne rabim... glasove pa tud rabijo sam kandidatke... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 28. februar 2004 Prijavi Deli 28. februar 2004 če je sama sebi všeč ne potrebuje nobenega dodatnega naslova...kaj pa ti praviš pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. februar 2004 Prijavi Deli 28. februar 2004 maš prav ja.heeee, razumeš ti ta vrhunski, naravni pridelek, heeeeeše najmanjši kič na človeku poudari le manijo še za dodatno iskanje lepote Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. februar 2004 Prijavi Deli 28. februar 2004 ja vidim da je stvar klavrno propadla, v enem dnevu celi trije glasovi, no v slovenščini je to že množina... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Lepa ženska je kot lepa cipresa. Italijanski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Bolj kot lepota me privlači simpatičnost.Pred lepimi (fizično in psihično - kar pomeni samozavest, vizuelno gledano, inteligenca.... you know what I mean) ljudmi (pa naj si bodi moški ali ženska) imam nekakšen rešpekt, občutek "manjvrednosti" - mi manjka samozavesti.... Simpatični ljudje me pa totalno privlačijo (smisel za humor, vizuelna posebnost, odštekanost, sproščenost, odkritost..) Seksipilnost pa je spet nekaj drugega Če bi izbirala med znanimi osebami: Meg Ryan - na lestvici 10. simpatičnostiali pa od naših Desa Muck (mi je zdej na misel prišla) Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Lepe ženske povzročajo bolečino v glavi,"grde" - v srcu. Danski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Lepe ženske povzročajo bolečino v glavi,"grde" - v srcu. haaaaaaaaaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Lepa ženska je kot mesto;lahko ga je zavzeti, a težko obdržati. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 ali pa od naših Desa Muck (mi je zdej na misel prišla) meni pa ta nikol nebi pršla na misel, ej, njena simpatičnost je čist anti, kar naprej neke poceni šale pa to, ahjajaj, nobena njena knjiga mi ni bla všeč, pa tko, ostani pri mag rayn, pa bo čist tkul... Lepa ženska je kot mesto; kaj pol boš reku da sem se v lepo zagledal ? bo že res, no ja, že boljš to kt bolečine v srcu... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 ali pa od naših Desa Muck (mi je zdej na misel prišla) meni pa ta nikol nebi pršla na misel, ej, njena simpatičnost je čist anti, kar naprej neke poceni šale pa to, ahjajaj, nobena njena knjiga mi ni bla všeč, pa tko, ostani pri mag rayn, pa bo čist tkul... Lepa ženska je kot mesto; kaj pol boš reku da sem se v lepo zagledal ? bo že res, no ja, že boljš to kt bolečine v srcu... sem pogruntal da je čist tko ja, v glavi jih mam, v srcu je vse kul, razume naravo počasi, kako stvari tečejo, tko da tud če sem čist down, še zmer nisem down, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 "Grda" ženska se ogiba ogledala. Japonski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Lepa ženska je kot morje,vedno ista in vsakič drugačna,lepa ženska je kot gora,ne previsoka a zmeraj velika,lepa ženska je kot noč.črna in skrivnostna,lepa ženska je kot ti,dobra in ponosna. ne izdam na kero sem mislil... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.