borism 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Lepota je stik z veseljem. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 >Lepota je stik z veseljem>Stik z lepoto.......mi je v veselje Lepota je nadomestek veselja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Če je ženska prepirljiva, kaj bi z njeno lepoto. Kirgiški Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Lepe ženske je treba hvaliti zjutraj,lepe dneve zvečer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 kaj če bi rekli še kaj o lepih moških.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 mislim da gre lepota preko spola, in enako velja tudi za lepe moške, čeprav ženske niste niti približno tako plodovite v komentiranju lepih moških... če pa je kaka ideja kar sem... jaz pa naprej o lepih ženskah, Lepe ženske je treba hvaliti zjutraj,lepe dneve zvečer zvečer so itak vse lepe, in dan je itak vsak lep zjutraj.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 kaj če bi rekli še kaj o lepih moških.... lepi moški brrrrrrrrr :xx!: moški je 'dober dedec za pogledat' al pa nič ...ma lep moški pa prosim te...a la Rudolfo Valentino al kako.... Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 kaj če bi rekli še kaj o lepih moških....Kaj takega pa od tebe ne bi pričakoval Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 kaj če bi rekli še kaj o lepih moških....Saj imamo temo "Dobri tipi"! Čeprav se tudi tam govori bolj o lepoti kot o dobroti, se mi zdi... Hja, iz tega se vidi, kaj je večini bolj pomembno. Če pa bi postavila vprašanje, kaj je bolj pomembno, lepota (zunanjost) ali dobrota (notranjost), bi pa vsi pisali, da valjda dobrota (notranjost)... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 pa saj sem včasih čisto človeška...in od govora do dejanja je še ,,,pa včasih šeeee.. tudi ženske rade sanjarimo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 kaj če bi rekli še kaj o lepih moških....Saj imamo temo "Dobri tipi"! Čeprav se tudi tam govori bolj o lepoti kot o dobroti, se mi zdi... Hja, iz tega se vidi, kaj je večini bolj pomembno. Če pa bi postavila vprašanje, kaj je bolj pomembno, lepota (zunanjost) ali dobrota (notranjost), bi pa vsi pisali, da valjda dobrota (notranjost)... aha, dobra tema bi bila; predvsem, ce bi odprto pisale!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 ... se vidi, kaj je večini bolj pomembno. Če pa bi postavila vprašanje, kaj je bolj pomembno, lepota (zunanjost) ali dobrota (notranjost), bi pa vsi pisali, da valjda dobrota (notranjost)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Če pa bi postavila vprašanje, kaj je bolj pomembno, lepota (zunanjost) ali dobrota (notranjost), bi pa vsi pisali, da valjda dobrota (notranjost)... Pomembna je ta prava kombinacija obojega. Lepota + dobrota. Saj dober človek sije neko lepoto tudi navzven. Obratno pa ni nujno. Ampak saj pravim, prvi vtis je dokaj pomemben in to je vedno videz... Tako da tudi ta šteje. precej. Jaz zmeraj najprej pogledam oči in nasmeh. To res največ šteje. In potem notranjost. Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Če pa bi postavila vprašanje, kaj je bolj pomembno, lepota (zunanjost) ali dobrota (notranjost), bi pa vsi pisali, da valjda dobrota (notranjost)... Niti ne tamarca notranja lepota mrbit, dobrota pa niti ne tolk ej kolkrat sem že reku da je kakšna "dobra"... pa je sam dobr zgledala..., mislim da je sploh navznotr še bolj lepota, na zunaj težko oceniš, v povprečju je to nekaj harmoničnega, povprečnega in tko naprej, zelo skladne poteze, ne preveliko ne premajhno in tko naprej, ampak to je sam zarad statistike,, hem ja Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Lepa ženska, sladek strup. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iigor 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 kaj je bolj pomembno, embalaža, izgled izdelek, uporabnost izdelka ali kaj tretjega? Po mojem za vsakega nekaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Lepa ženska in vino nista nikoli brez strupa. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Kaj pa taka navadna, z laškim pirom :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 To pa ne bom napisal, da ne dobim z kriglom po betici....lep pozdrav Stane Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Lepa ženska in vino nista nikoli brez strupa. Iz lastnih izkušenj BorisM ???? povej no.... Ali je samo ena izmed MODRIH MISLI , plasirana na "trg/forum" nepreverjena??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 kaj je bolj pomembno, embalaža, izgled izdelek, uporabnost izdelka ali kaj tretjega? Po mojem za vsakega nekajIn kaj je pomembno zate..Iigor? Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Sigurno je prvo embalaža.... Če ne vem, kakšen parfum kupujem...ko iščem kaj "novega"...padem na embalažo... ko mije všeč steklenička...komaj poduham... Kot pri moškem...oz. mladeniču... Konkreten primer: Ko sem videla dosedanjo ikonco ElNina...me kot "pojava" ni očaral (žal, tak je )...s temi fotkami včeraj pa ...bi se "poglobila" v njegovo notranjost... - seveda, če bi se bila sposobna preleviti v eno Sanjo in eno Lico (da bi si razdelili moja leta in bi ena bila potem glih zanj ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Iz lastnih izkušenj BorisM ???? povej no....Sanjalica, "žal" je tudi resničnost, sicer je pa to prijeten strup , ki ga moraš vzeti v zakup....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iigor 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Pravvim, da ni grde (če to jemljemo kot obratno od lepe) ženske. Vsake oči imajo pač svojega malarja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Vse zenske so lepe, razen tistih, ki mislijo da so, in tistih, ki mislijo da niso! Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.