Skoči na vsebino

Pojem lepe ženske

majica

Recommended Posts

mislim da gre lepota preko spola, in enako velja tudi za lepe moške, čeprav ženske niste niti približno tako plodovite v komentiranju lepih moških... ;) če pa je kaka ideja kar sem...

jaz pa naprej o lepih ženskah,

Lepe ženske je treba hvaliti zjutraj,

lepe dneve zvečer  

;) zvečer so itak vse lepe, in dan je itak vsak lep zjutraj....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

xrolleyesx  :2src: kaj če bi rekli še kaj o lepih moških....

lepi moški x?x x?x x?x x?x x?x x?x brrrrrrrrr :xx!:

moški je 'dober dedec za pogledat' al pa nič ...ma lep moški pa prosim te...a la Rudolfo Valentino al kako.... :2src:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

xrolleyesx  :2src: kaj če bi rekli še kaj o lepih moških....

Saj imamo temo "Dobri tipi"! Čeprav se tudi tam govori bolj o lepoti kot o dobroti, se mi zdi... xrolleyesx

Hja, iz tega se vidi, kaj je večini bolj pomembno.

Če pa bi postavila vprašanje, kaj je bolj pomembno, lepota (zunanjost) ali dobrota (notranjost), bi pa vsi pisali, da valjda dobrota (notranjost)... x:Dx x;)x

xrolleyesx  :2src: kaj če bi rekli še kaj o lepih moških....

Saj imamo temo "Dobri tipi"! Čeprav se tudi tam govori bolj o lepoti kot o dobroti, se mi zdi... xrolleyesx

Hja, iz tega se vidi, kaj je večini bolj pomembno.

Če pa bi postavila vprašanje, kaj je bolj pomembno, lepota (zunanjost) ali dobrota (notranjost), bi pa vsi pisali, da valjda dobrota (notranjost)... x:Dx x;)x

aha, dobra tema bi bila; predvsem, ce bi odprto pisale!! x;)x

... se vidi, kaj je večini bolj pomembno.

Če pa bi postavila vprašanje, kaj je bolj pomembno, lepota (zunanjost) ali dobrota (notranjost), bi pa vsi pisali, da valjda dobrota (notranjost)...  x:Dx  x;)x

x:o)x x;)x x:px :palec: xcivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Če pa bi postavila vprašanje, kaj je bolj pomembno, lepota (zunanjost) ali dobrota (notranjost), bi pa vsi pisali, da valjda dobrota (notranjost)...  x:Dx  x;)x

:)

Pomembna je ta prava kombinacija obojega. Lepota + dobrota. Saj dober človek sije neko lepoto tudi navzven. Obratno pa ni nujno. Ampak saj pravim, prvi vtis je dokaj pomemben in to je vedno videz... Tako da tudi ta šteje. :) precej. Jaz zmeraj najprej pogledam oči in nasmeh. To res največ šteje. In potem notranjost.

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Če pa bi postavila vprašanje, kaj je bolj pomembno, lepota (zunanjost) ali dobrota (notranjost), bi pa vsi pisali, da valjda dobrota (notranjost)...  

Niti ne tamarca ;)

notranja lepota mrbit, dobrota pa niti ne tolk ;) ej kolkrat sem že reku da je kakšna "dobra"... pa je sam dobr zgledala..., mislim da je sploh navznotr še bolj lepota, na zunaj težko oceniš, v povprečju je to nekaj harmoničnega, povprečnega in tko naprej, zelo skladne poteze, ne preveliko ne premajhno in tko naprej, ampak to je sam zarad statistike,, hem ja ;)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest sanjalica
Lepa ženska in vino nista nikoli brez strupa. x:Ix

Iz lastnih izkušenj BorisM ???? povej no....

Ali je samo ena izmed MODRIH MISLI x;)x x;)x , plasirana na "trg/forum" nepreverjena???

x:o)x x;)x x;)x x:Xx

Guest sanjalica

x:Ix Sigurno je prvo embalaža....

Če ne vem, kakšen parfum kupujem...ko iščem kaj "novega"...padem na embalažo... ko mije všeč steklenička...komaj poduham...

Kot pri moškem...oz. mladeniču...

Konkreten primer:

Ko sem videla dosedanjo ikonco ElNina...me kot "pojava" ni očaral (žal, tak je x;)x )...s temi fotkami včeraj pa x:Ix :eek: :eek: x:Ix ...bi se "poglobila" v njegovo notranjost... x:Ix - seveda, če bi se bila sposobna preleviti v eno Sanjo in eno Lico (da bi si razdelili moja leta in bi ena bila potem glih zanj x;)x )

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...