knjizni molj 19. december 2008 Prijavi Deli 19. december 2008 Vse je že povedano, le dobre knjige je treba brati. Zato toplo priporočam v branje knjigo Aneja Sama Kam greš, Evropa. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. december 2008 Prijavi Deli 19. december 2008 O Mayita Oh ja, homofobični ljudje Prišla sem do točke, kjer se mi prav smilite. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. december 2008 Prijavi Deli 20. december 2008 Vse je že povedano, le dobre knjige je treba brati. Zato toplo priporočam v branje knjigo Aneja Sama Kam greš, Evropa. lpna srečo imamo o tem kaj je dobro različne pojme......in skrbimo za pestrost na svetu......tudi v prepričanjih...... kar me mene tiče bo knjiga na hladnem....lohk pa tud v zmrzovalniku....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mineja 20. december 2008 Prijavi Deli 20. december 2008 Oh ja, homofobični ljudje Prišla sem do točke, kjer se mi prav smilite. To je mensezdi 7.stopnja zavesti! Zdaj boš verjetno trancendentirala in bila v nebo vzeta med same nehomofobe kjer boš še naprej lahko teoretizirala o popolnem svetu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. december 2008 Prijavi Deli 20. december 2008 xg:Dx xg:Dx xg:Dx Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mineja 22. december 2008 Prijavi Deli 22. december 2008 No, vidiš ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 22. december 2008 Prijavi Deli 22. december 2008 http://darjas.blog.siol.net/files/2007/12/george-c-happy-new-year.jpg Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.