Marsa 19. oktober 2003 Prijavi Deli 19. oktober 2003 Contesa, Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 Nagnjenje izredno močno izraženo naprej,nazaj,včasih pa tudi vstran! Welcome in the club, wolfi! Oh ja, ja meine liebe damme. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 Zdrav gib, v zdravem nagibu. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. oktober 2003 Prijavi Deli 21. oktober 2003 z leti pa se seveda tudi NAGUBA Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 21. oktober 2003 Prijavi Deli 21. oktober 2003 Eni ugotovijo kaj so sele ko probajo obe varianti... tko da ni nic ziher. Samo ce malo obrnemo logiko.. se pojavi vprasanje.. kako bos zadovoljil drugi spol, ce ne mores sebe.. Ce pa lahko sebe.. potem pa je to isti spol.. Zakaj lahko drzimo svojega.. pa si bol tezko predstavljamo, da bi drzali drugega.. No ja.. vsaj jaz. In ce lahko drzis svojega.. ali pa bozas svojo.. potem je tezko rect, kaj si po nagnenju. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. oktober 2003 Prijavi Deli 21. oktober 2003 : Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. oktober 2003 Prijavi Deli 21. oktober 2003 GEOGRAPHY OF A WOMANBetween 18 and 20 a woman is like Africa, half discovered, half wild, naturally beautiful with fertile deltas. Between 21 and 30 a woman is like America, well developed and open to trade especially for someone with cash. Between 31 and 35 she is like India, very hot, relaxed and convinced of her own beauty. Between 36 and 40 a woman is like France. Gently aging but still a warm and desirable place to visit. Between 41 and 50 she is like Yugoslavia, lost the war - haunted by past mistakes. Massive reconstruction is now necessary. Between 51 and 60, she is like Russia, very wide and borders are unpatrolled. The frigid climate keeps people away. Between 61 and 70, a woman is like Mongolia, with a glorious and all conquering past but alas, no future. After 70, they become Afghanistan. Most everyone knows where it is,but no one wants to go there. THE GEOGRAPHY OF A MANBetween 15 and 70 a man is like Iraq - ruled by a dick. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. oktober 2003 Prijavi Deli 21. oktober 2003 Between 41 and 50 she is like Yugoslavia, lost the war - haunted by past mistakes. Massive reconstruction is now necessary. Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nada 21. oktober 2003 Prijavi Deli 21. oktober 2003 THE GEOGRAPHY OF A MANBetween 15 and 70 a man is like Iraq - ruled by a dick. Kako resnično Citiraj BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 Nagnjenje? Menda normalno Moje mislim Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 po Aakhutovem difiniranju pa jaz vroča ratujem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 24. oktober 2003 Prijavi Deli 24. oktober 2003 jaz sem pa zaenkrat še pripravljena trgovati in to predvsem za denar jaz pa nič ne vem o tem zakaj me niste obvestil Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Docko 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Pa kaj je boljšega, kot imeti v objemu strastno in toplo žensko. Razmišljanje je odveč. Citiraj Za vsakim dežejem posije sonce Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 kaj da je boljshega...?ja....dve takshni 666 skrajno nesrmnih -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Ti Aakhut - pa nisi nekje pisal, da ti prihaja ohoho nekje 20min-do pol ure? Ok....ena še nekaj že gleda po zavesah...druga pa zraven posodo pere al kaj?? Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 lahko se recimo zalizuje s taprvo....al ji pa anus obdeluje 666 -ou Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 kam pa pridemo brez domišljija klinc pa umazano posodo Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 evo sej ena, k ne bo zarad mene spizdila iz foruma 666 samo za nataly Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Nič bat - zasvojenost me še kar drži (z lunini forumom seveda) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Docko 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Bilo bi še lepše na forumu, če bi bilo več takih, ki bi za šalo vzele. Eh. Smeh je pol zdravja. Če pa imaš še pravo žensko družbo, pa še bolj. Citiraj Za vsakim dežejem posije sonce Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.