Skoči na vsebino

Vročina

vanja

Recommended Posts

Ker na CE razsaja gripa mogoče en nasvet kako naravno zniževati vročino brez tablete.

surov krompir režemo na 3 mm tanke rezine in polagamo po tri na čelo vsakih 10 min (39 stopinj) pri nižji pa vsake 15 min ali 30 min.

Sproti meri vročino, na pol ure,če slučajno ne pomaga vzami tudi tableto.

Delovanje se mora poznati v 30 ih minutah, če ne prej.

LP! V!

Deli na socialnih omrežjih

Eno najboljših zdravil proti vsem boleznim, kjer moramo okrepiti telo je sok rdeče pese. Sok vsebuje dipeptide in tripeptide. Dipeptidi v celici takoj sodelujejo v jedrskem razpadu in telo za presnovo ne porabi nič energije, hkrati pa gre energija točno tja, kjer je potrebna - v celico. (tripeptidi se morajo prej še pretvoriti v dipeptide) (Ne me vprašat kako, nisem kemik, vendar sem to tako prečital, sok pa v praksi večkrat uporabil tako pri sebi, kot pri otroku, ki je imel že dalj časa visoko vročino, ki je nismo mogli zbiti na drug način)

Sok lahko kupimo ali pa si ga pripravimo sami:

Kupimo rdečo peso, jo dobro operemo, olupimo in naribamo skozi droban ribežen.

Naribano peso, damo v čisto, prekuhano gazo in jo stisnemo. Sok se pije neprekuhan (takšen ima največ efekta), čeprav je slabega okusa.

Kdor tega ne prenese: Osebno mi je najbolj všeč sok rdeče pese proizvajalca Presad.

Pa veliko zdravja želim

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Super tema, Vanja in super recepta! http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif

Sama pa prisegam na obkladke iz jabolcnega kisa, ki jih povezemo na stopala. Deluje ful hitro - v 15 minutah do 1/2 ure...

Zraven si pomagam se s kristali - najbolj kul je aventurin, pomaga pa tudi rozevec.

Marsa

Vsakdo ima toliko pravic, kolikor ima moci. Latinski pregovor

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja res krasni nasveti. Pa še enega:))

Definitivno se NE SME piti kamilice:)), ker le ta zvišuje temperaturo.

natalija

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Joj nisem vedela da se kamilica ne sme takrat piti, z limono se mi je

zdela prav osvežilna in pomirjevalna. Nič ni kazalo, da bi lahko šlo

kaj narobe ! Hvala za nasvet ! Trapaste knjige, vse jo priporočajo !

LP ! V!

Zadnjič sem gledala oddajo o virusih. Je gledal kdo?

Da je virus gripe l 1918 pomoril 25 milijonov ljudi.!!!! 25 milijonov. Takrat je bilo na zemlji 2 milijardi prebivalcev. Gripa je naredila red. Ne vojna....en virus, ki je čisto mičkeno premutiral. In 1.svet. vojna se je končala, ker preprosto ni bilo več koga, ki bi se boril.

Srhljivo.

natalija

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

pred kratkim sem,ravno zaradi gripe in visoke temperature,v lekarni govorila z farmacevtko in je povedala,da se zbija temperatura,v primeru ,da jo želimo znižati s kisom tako,da položimo krpe namočene v kis ,na notranjo stran stegen in ne na stopala.

Prosim,povem samo kar sem slišala...

Hoj, Cveka - verjamem in jasno, da je farmacevtka bolj kompetentna.

Samo - tole sem tudi ze probala - in to ne enkrat..

Pa se smiselno se mi zdi (tudi ce nadalje nekoliko poanaliziram) - saj tudi pri meditaciji odvecno energijo (tudi vrocina je zelo velikokrat pravzaprav zgolj samo to) sproscamo skozi stopala...

Notranje strani stegen - prvic slisim - skoda, ker nisi hotela malo utemeljitve oz. obrazlozitve...

me prav zanima...

Marsa

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tukaj je nekaj čudnega: sem pila kavo in postala zaspana in čisto uvela, sedaj pijem meto namesto kave pa prav veselo letam okoli.

Pokowc a res pomirja ?

Timijan, med in meta ja dobra kombinacija, timijan zelo pogosto omenjajo pri prehladih !

LP! Vanja

Ne, meta ne pomirja (kvecjemu ce je skopo odmerjena v kombinacijah, npr. najpogosteje je v mesanici z meliso) - pac pa hladi - to je najbrz mislil Pokowc, poleg tega pa tudi dezinficira...

http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif

Marsa

Picasso

• 3 weeks later...
  • 3 years later...
in ki naj peso dobim? ;)

V štacuni se ga nabavi. Ne vem več...mislim, da je Presad.

Pismu, jst sm tud mal hin...Grem si še jaz enega iskat, pa pol primerjava rezultate. Srečno.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

hehe... jaz sem uno s krompirjem probal... pa vročine ni zbil... sam hladn čel sem meu, vročina pa je še kr bla...

danes je mal bolš... se mi zdej od 8 naprej giblje od 37,5 do 38... pomoč sm meu pa skos okol 39,5 :O:

Cool, pol boš jutr že zdrav x^x

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...