vila vetra 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 kake pa so to? slišat je ko da so električne tangice Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. april 2003 Avtor Prijavi Deli 7. april 2003 tange brez shpagce...hehe sam tvoj Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 ah sej sem vedla..., vsakega sem prechekirala, pa nben moški ni meu tangic ta dan! Sm misla, da te bom najdla, pa nisem, ker jih nisi meu!sem objadrala tud vso sceno, fuul všeč orientalski ples, najbolj dbest od vsega!!!nora na tangiceVila Vetra veš kaj, rajši, ko tangice bi jaz tiste zvončke + oblačila trebušnih plesalk Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. april 2003 Avtor Prijavi Deli 7. april 2003 kaj ti bojo zvonchki brez bushija? ni na shpagci Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. april 2003 Avtor Prijavi Deli 7. april 2003 pokowc tis dec pa pou glih kar mashino u shahu sesu (a marsa....prvaki ) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 aakhut, mej se rad Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. april 2003 Avtor Prijavi Deli 7. april 2003 pokowc itaq ma rad tut vas Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 kruha & igher Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. april 2003 Avtor Prijavi Deli 7. april 2003 za zdej sam kondome talajo na igrah v starem rimu so pa res kruh mnozhicam metal bi tut Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 g.Aakhut, zaupat procesu layfa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. april 2003 Avtor Prijavi Deli 7. april 2003 lajf iz lajf(lajbah) she kr chveka Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 A fetishi, kejshna bukwa pa kompjuter pa majolka Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 aja pa klobasa in bedro Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 pa klobasa in bedroKlobasa hihi in bedro Hm, jest sem to razumela po svoje... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 Dolce&Gabbana: LIGHT BLUE Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 Plavi al pa zeleni ucki ki en mau zleht gledajo. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 11. april 2003 Prijavi Deli 11. april 2003 Dišave (parfumi, olja). Pačuli. po kapljicahMasaže. S temi olji.Čokolada.Knjige.Indija. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 vav, kero temo sem našla.1. mesto absolutno: LASJE parfumi, črna barva, rdeče nalakirani nohti (moji seveda), umetni leder, umetno krzno, svila, Indija, eksotikaknjige, temen les, afriški kipci, sai baba palčke, mačke (žive, kipci, plišaste, na slikah - vse )kapre, olive, čokolada Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Vsako jutro je moj fetiš...barcaffe... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 ..zenski vrat... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 dobra hrana, cvrsta ritka, crklanje (rajcanje), ravno prav ohlajeno pivo + cigaretek, enomesecno poletno zabusavanje-kjerkoli pac ze, zivceranje svojega brata, am.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 zivceranje svojega brata, am.. to je včasih bil tudi moj hobi, zdaj je situacija obratna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Res super, da ste na novo odkrili to temo , ker jo jaz sama prav gotovo ne bi nikoli odkrila .Kot da bi mi brali misli, saj zadnje čase razmišljam le o tem.Moji fetiši, kar se tiče tipov so: sivi lasje , ko kakšnega odkrijem se mi čist zmeša (ne maram pa jih odkrivati med mojimi lasmi :xx!: ), zmeša me tudi kakšen lep nasmeh in žlehten pogled Drugače pa za dobro jutro: dolgo poležavanje in... Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.