Sebastjan 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Moji fetiši, kar se tiče tipov so: sivi lasje , ko kakšnega odkrijem se mi čist zmeša (ne maram pa jih odkrivati med mojimi lasmi :xx!: ), zmeša me tudi kakšen lep nasmeh in žlehten pogled Vse navedeno najdeš v hiralnicah (oldtimer clubih).... Ti ti perverznica.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 penzionisti pa mi niso všeč Luštni so mi tipi, ki imajo tu pa tam sive lase. :OO!: Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 A reesssss.... To sem pa jaz! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Ej, pojma nimam, kaj bi bil moj fetiš. Mogoče lepe moške roke? Jaaaaaaaa...to je fajn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Jaz pa najprej ritko pogledam! Mora biti okrogla in čvrsta. Če je ploh ali špičasta, je več ne pogledam. Okroglo pa z veseljem. Pa na dolge elegantne prste šizim. In seveda dolge lase, po možnosti skodrane. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 lepe učke je lepo gledat lepo ritko pa lepo potipat Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 hihi...kaka je pa špičasta ritka? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 taka, ki je vse drugo kot zaobljena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Ej, pojma nimam, kaj bi bil moj fetiš. Mogoče lepe moške roke? Jaaaaaaaa...to je fajn. ne me zajebavat.......a si pol tk usekana k js.......... so bli tipi recimo, fajni fajn zgledali vsi przajni, čist nori name, sam roke pa ne da bi ble neurejene al kej, take šlosarske.......sam oblika pa prsti pa kretnje :xx!: sm bla kr živčna..........me je minlo do vsega če sm sam pomisla da bi se me dotaknu s tako roko to mi je prvo kar pogledam pr tipu......ma kaki rit pa barva učk.....roke morjo bit......ne vem take pač....moj ma roke da sm vsa mehka glih prov vlke, lepe prste.........sm bla čist fertik sam zarad rok njegovih taprvo.......pa še zdej sm Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomas 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Moj pa visoki usnjeni škornji, visoke pete, špičaki, usnjene jakne Citiraj Losing my religion Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 usnjene jakne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ne me zajebavat.......a si pol tk usekana k js.......... so bli tipi recimo, fajni fajn zgledali vsi przajni, čist nori name, sam roke pa ne da bi ble neurejene al kej, take šlosarske.......sam oblika pa prsti pa kretnje :xx!: sm bla kr živčna..........me je minlo do vsega če sm sam pomisla da bi se me dotaknu s tako roko to mi je prvo kar pogledam pr tipu......ma kaki rit pa barva učk.....roke morjo bit......ne vem take pač....moj ma roke da sm vsa mehka glih prov vlke, lepe prste.........sm bla čist fertik sam zarad rok njegovih taprvo.......pa še zdej sm Jaaaaaaaaaaa, roke....pa kake učke nore............. ajajajajajajajaj...zdej pa spat nom mogla! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.