Skoči na vsebino

FETISHI

aakhut

Recommended Posts

Moji fetiši, kar se tiče tipov so: sivi lasje xhypnox , ko kakšnega odkrijem se mi čist zmeša (ne maram pa jih odkrivati med mojimi lasmi :xx!: ), zmeša me tudi kakšen lep nasmeh in žlehten pogled :love:

Vse navedeno najdeš v hiralnicah (oldtimer clubih).... :vio:

Ti ti perverznica....

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 61
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:0: penzionisti pa mi niso všeč :blink:

Luštni so mi tipi, ki imajo tu pa tam sive lase. :OO!:

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Guest mačona
Jaz pa najprej ritko pogledam! Mora biti okrogla in čvrsta. Če je ploh ali špičasta, je več ne pogledam. Okroglo pa z veseljem. x:px Pa na dolge elegantne prste šizim. In seveda dolge lase, po možnosti skodrane. :2src: x:px

Ej, pojma nimam, kaj bi bil moj fetiš. xnckrivx Mogoče lepe moške roke? :inocent: x:px Jaaaaaaaa...to je fajn. :palec:

:eek: ne me zajebavat.......a si pol tk usekana k js.......... x:Dx so bli tipi recimo, fajni fajn zgledali vsi przajni, čist nori name, sam roke :O: pa ne da bi ble neurejene al kej, take šlosarske.......sam oblika pa prsti pa kretnje :xx!: sm bla kr živčna..........me je minlo do vsega če sm sam pomisla da bi se me dotaknu s tako roko :O:

to mi je prvo kar pogledam pr tipu......ma kaki rit pa barva učk.....roke morjo bit......ne vem take pač....

moj ma roke da sm vsa mehka x:Dx glih prov vlke, lepe prste.........sm bla čist fertik sam zarad rok njegovih taprvo.......pa še zdej sm x;)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

:eek: ne me zajebavat.......a si pol tk usekana k js.......... x:Dx so bli tipi recimo, fajni fajn zgledali vsi przajni, čist nori name, sam roke :O: pa ne da bi ble neurejene al kej, take šlosarske.......sam oblika pa prsti pa kretnje :xx!: sm bla kr živčna..........me je minlo do vsega če sm sam pomisla da bi se me dotaknu s tako roko :O:

to mi je prvo kar pogledam pr tipu......ma kaki rit pa barva učk.....roke morjo bit......ne vem take pač....

moj ma roke da sm vsa mehka x:Dx glih prov vlke, lepe prste.........sm bla čist fertik sam zarad rok njegovih taprvo.......pa še zdej sm x;)x

Jaaaaaaaaaaa, roke....pa kake učke nore............. x:px ajajajajajajajaj...zdej pa spat nom mogla! :lol:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...