pokowc 31. marec 2003 Prijavi Deli 31. marec 2003 0Oooo°° ti mehurček ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 31. marec 2003 Prijavi Deli 31. marec 2003 pa sej ne morm verjet, da aakhut astri še zmer ni nič drugega ponudil namesto čoklet kejk..vilvetra Pa res, Aakhut, jest tut ne morem verjet... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. marec 2003 Prijavi Deli 31. marec 2003 hmmm...kdor z malim ni zadovoljen, mu vechji ne zraste choklit bo za zdej chist u redu pa she kr ustraja v imeti vas rad Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klementina 1. april 2003 Prijavi Deli 1. april 2003 Erotična hrana?!Sicer ni ravno hrana, je pa stimulator...torej par buteljk Traminca v kombinaciji z dišečimi svečkami, z vonjem po cimetu...V primeru lakote pa absolutno sladko...v kakršnikoli obliki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 1. april 2003 Avtor Prijavi Deli 1. april 2003 ajajajajostrinjam se,pa sej ni važna hranavažna je atmosfera ljubeznitko naelektrenost v zrakumalo drhteče sramežljivostiin svečke lučke, da se čuti,da je ta večerja nekaj posebnegain ko zagledaš sceno večerje,si že rahlo vzburjen... mejte se luštno Vila Vetra Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 4. april 2003 Prijavi Deli 4. april 2003 Poznam prijatelico, ki si je za rojstni dan privoščila, da so ji golo telo pokrili z smetano in raznimi priboljški pol pa se je prepostila užitkom prisotnih, da so z nje posnedli ali s prstom pobrali dobrote.hm-ali je to erotika ali samo dobro obložen pladenj? Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. april 2003 Prijavi Deli 4. april 2003 kolk je pa stara ta tvoja prjatlca sam za taka vprashanja je ena druga tema ma vas rad Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 4. april 2003 Prijavi Deli 4. april 2003 Poznam prijatelico, ki si je za rojstni dan privoščila, da so ji golo telo pokrili z smetano in raznimi priboljški pol pa se je prepostila užitkom prisotnih, da so z nje posnedli ali s prstom pobrali dobrote.hm-ali je to erotika ali samo dobro obložen pladenj? To je erotični pladenj Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. april 2003 Prijavi Deli 4. april 2003 http://www.astrologija.org/forum/index.php...t=550&hl=knjige Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 smetana zame- čokolada za mojega ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 15. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2003 ooooo uuf uftak sem L A Č N Aoh kaj bi dala, da bi mi pričaraleno megavlko sadno kupo z melono in malo ruma, limoneplus smetana zaželjena sevedapa če bi to bilo vse na njem, namesto v skodelici...ne bi imela nič proti! Aaah vzdihljajipolne lune, še malo in bova z Volkom kl tulila Vila Vetra pokowc morma čimprej ponovit najino erotično večerjo Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 vilica che bosh pridno delala z rokicami bo tut smetanca na konc se je ponuda za pladenj Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Ulala, čim se govori o erotiki, je obvezna tudi debata o hrani. Kaj je lepšega od tega, da kradeš partnerju hrano, da ga "nahraniš" kot pujska ,......pa priznajmo...najlepše si je namazat telo s smetano ali čokolado in pol njami njami na delo. Zame je zanimivo, zabavno in zeeeelo vzburljivo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 16. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2003 ej še zmer sem lačnavčeraj sem pozabila jest, ker je bilo vse tako natempirano, da Joj!!!žal še na pijacko nisem mogla, sorry baby,vse bomo nadoknadli bila sem kot moja sestrična VilaBliskponoči pa sem hitela likat in vmeshodila na balkon preverjatkako se ima Luna in vsakokrat sem ji pihnlapravzaprav bom eno pomarančo zdajleej-to pa je skor SPONTANI POSTampak vseenobi si želela P L A D E N J... in na "pladenj" bi najprej kostanjev med namazala, da se še malce posladkam, ampak kaj, ko potem nevarna ratam... Vila Njami Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 Glede na to, da ne maram ne cokolade ne smetane, BLJAK :xx!: a je ze kdo slisal za kaksno varianto, npr. da po partnerju chips potreses, al pa kikirikije al pa kr trzhasko omakco..... MucaMaca je za hece Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 Glede na to, da ne maram ne cokolade ne smetane, BLJAK :xx!: a je ze kdo slisal za kaksno varianto, npr. da po partnerju chips potreses, al pa kikirikije al pa kr trzhasko omakco..... MucaMaca je za heceJa, enga brancinčka mu zatakneš med ritnici,pa jajčka namažeš s tržaško,pa hajd v akcijo,... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 Blek.....glede na to, da sem riba, ne jem svojih kolegic....ideja pa je bila prav ogabna. Raje kaj sladkega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 Kako pa bi si vi popestrili randi,romantično večerjo za dva????????[?]vila vetraZmenek in/ali romantična večerja mora biti classic - sveče (ne preveč), zatemnjeno ... bolj od hrane in vina so pomembni zapeljivi pogledi ... Za posladek pa: celo bi jo namazal s stepeno smetano, pol pa celo polizal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 hihi... jst bi pa rekla da že kaki dobri "kukisi" delujejo stimulativno.. pa sladice nasploh... vse kar je z ljubeznijo in dobro voljo pripravljen... Če pa se že gremo mazat.. definitivno čokolada al pa da se polije s kakšnim sladkim vinčkom.. muškatom al pa s penino... pol pa akcija.. mushi Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 vonj omamen, okus omamen, izgled omamen jaz kar mojega vgriznem tu in tam... Kodrlajsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 vonj omamen, okus omamen, izgled omamen jaz kar mojega vgriznem tu in tam... KodrlajsaA maš tolg dogega? Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Glede na to, da ne maram ne cokolade ne smetane, BLJAK :xx!: a je ze kdo slisal za kaksno varianto, npr. da po partnerju chips potreses, al pa kikirikije al pa kr trzhasko omakco..... MucaMaca je za hece Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 31. julij 2003 Prijavi Deli 31. julij 2003 Kako pa pripraviš ostrige (mislim pred tem- "pokapamo jih z limonovim sokom") Jih skuhaš, dušiš, kaj.. No, saj vem, da jih lahko naročiš v gostilni, pa me zanima bolj praktična izvedba.Sem zgleda bolj analfabet. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 31. julij 2003 Prijavi Deli 31. julij 2003 Thx, potlej pa izgleda, da se bomo težko srečali. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 31. julij 2003 Prijavi Deli 31. julij 2003 Thx, potlej pa izgleda, da se bomo težko srečali. MucaMacaSaj Muce Mace ne jem! Ma, saj veš, malo ostrige, pa malo muce, ups, tole je en drug rep.. MucaMaca No, na LNF pikniku pa ne bodo samo ostrige na voljo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.