Skoči na vsebino

CVETJE

astra

Recommended Posts

Hm, sodelavka ima v računovodstvu hibiskus in vijolico, pa je bil kak dan nazaj hibiskus že v jeseni :o|o: , je dobival rumene liste. No sem ga oskrbela zdaj, upam da bo zdržal do izmene x:px :palec: .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 221
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Oh ja tele rože pri nas v službi....ničemur podobno, sicer so kar mene določil, da skrbim za njih....se vidi, da nimam pojma.... vse neki rjavo-zeleno-rumeno in povešeno....groza. Ne vem zakaj ne kupijo plastičnih , pa je mer. Naša šefi pa tok zagnana za te rože, ko pa pridem iz dopusta, je pa še bolj grozno in žalostno vse skupaj.

Aja, doma pa mam 6 rožic in mi zelo lepo uspevajo, pa še tri kaktuske, k so pa tudi super . x^x xrosex

Če hočeš biti srečen....BODI!

• 2 months later...
Tole pa moram zabeležit: lani sem dobila orhidejo v lončku; cvetela je skoraj pol leta :palec:  potem pa sem jo dala malo na stran, ampak je nisem hotela zavreči. Pred par dnevi pogledam, in kaj vidim: :eek:  začela je poganjati cvet :2src:  :palec: .

Kako je sploh uspela preživet, mi je skrivnost; sem jo včasih čisto pozabila zaliti, potem pa jo skoraj utopila :8): ... kdaj pa kdaj sem ji kaj lepega povedala (hm... je bilo v glavnem opravičevanje :inocent: zaradi zanemarjanja)

Tamle v dnevniku sem videla, da je Cosma spraševala, kako negovati orhidejo.

Sicer predvidevam, da bi se cvetličarji zgražali nad mojim "receptom", ampak tale še vedno živi... letošnje cvetove pa je odvrgla, ko sem bila na dopustu.

Moram ponovno priznati, da sem jo zalivala zelo kampanjsko, gnojila pa sploh ne. V glavnem ves čas je na sobni temperaturi na bolj osenčenem mestu.

p.s.

Verjetno ni odveč ponovno omeniti: ko orhideja odcveti, se stebla,na katerem je bil cvet, ne sme odrezati, ker iz le-tega požene nov cvet.

x:)x

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Coccinelle x:Xx res sem iskala in seveda, ne našla. Aha...okej vidim, tudi tebi je skrivnostna moč preživetja.....ja ne vem kaj naj jim delam...bom poskusila še lepo govoriti. Večina rož mi uspeva a le orhideje me nekaj ne šmirglajo, mogoče z kakim vilinčkom in sprogramiranim kristalom opedenam še to neosvojivo trdnjavo.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ja videla x^x hvala. ne vem zakaj nisem našla sama :inocent: ....sem računala na to, da bo kak znalec prebral na dnevniku in potem sčaral pravo temo...eh kak dan sem tudi jaz mal zmedena....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

O kaj ste nasli, ja, meni tudi, soncnice. x:)x :2src:

pa veliko roz, vrtnica pa je dama med rozami.... top of the tops. x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ni zastonj vrtnica kraljica rož... tudi meni so všeč. Samo... modre mi pa ne sedejo... se mi zdijo preveč nenaravne.

Drugače pa... rada imam cvetje, ki raste v naravi in najraje ga tudi gledam tam. Šopek planinskega cvetja ni v vazi nikoli tako očarljiv kot na travniku.

In sončnice so tudi meni :2src:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Saj meni tudi načeloma nenaravno ni všeč, samo temno modro barvo obožujem, pa sem potem tudi takšnim vrtnicam podlegla, sem celo poročni šopek imela iz njih xnckrivx
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Razmišljam in razmišljam, katera rožica mi je najljubša....pa ne vem.Vsaka je lepa....

Zdi se mi, da mi veliko več pomeni to, kdo in kako mi jo podari.Najlepše šopke sta mi nabrala otroka(malo trave in kakšna marjetica)...ali pa mogoče šopek gozdnih dišečih ciklam, ki jih je mož, kar tako mimogrede, nabral v gozdu.

marjetice, mak, spomincice, vse poljsko cvetje, vse, kar je zelo zeleno in zanimivo cveti ( npr. malancane), predvsem imam sicer rada drevesa...

vrtnice pa sem sele letos zacela imeti rada, ko imamo doma tiste stare sorte, ko vse disijo in sem pogruntala, da ce bi slepemu morala barve razlozit, bi mu jih z vonjem vrtnic...roza, oranzno, rdece, rumeno, belo... :vio:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

marjetice, mak, spomincice, vse poljsko cvetje, vse, kar je zelo zeleno in zanimivo cveti ( npr. malancane), predvsem imam sicer rada drevesa...

pod tole se tud jaz podpisem (sem pa ziher kje napisala ze tole, razen maka skoraj ziher nisem omenjala, ker ne shizim glih blazno, me pa fascinira struktura listov, tenkcana :)).

Raje imam benjamin svoj kot pa ne vem kaksne roze.

Pa netresk, cist shizim, a je Cveka nekje rekla, da je tak kot mandala?

Sem ugotovila, da netresk pase za raka. :vio: xcivx

In sem ga dala tudi za ozadje za Luno v raku. x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Lepa, zanimiva roža, ki ne potrebuje dosti nege in tudi zalivanja skoraj ne, ker sama "proizvaja" vodo......je zamija :palec: ...fajn tud za npr. v pisarno x;)x

maš kakšno slikco...........da vidimo kako zgleda to čudo x;)x x?x

K nisem še nikol bla tle ....pa sm našla uno zamijo....

Jest pa na vrtnice mahnjena...ta velike, žametne, tmno/vinsko rdeče....uh...prodana....

Drgač doma mam pa same plezalke...zelene...nore...vse mam v vodi...v različnih steklenicah...fajn zgleda...

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...