Kronos 18. marec 2003 Prijavi Deli 18. marec 2003 Meni so všeč predvsem necvetoče sobne rastline.Med tesodi vsekakor meni najljubša z imenom "Scindaptus pictus",kise mi krasno vspenja po steni.Pri srcu so mi tudi vse vrste spatifilov,ficusov..Od cvetočih rastlin pa orhideje.http://www.najdi.si/postcards/pic/foto/osmi-marec/orhideje.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2003 Prijavi Deli 18. marec 2003 http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif O-O-O http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_kisses.gifTo pa je lepo in definitivno ful pase v tole temo! http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_approve.gif Marsa Vsakdo ima toliko pravic, kolikor ima moci. Latinski pregovor Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 18. marec 2003 Prijavi Deli 18. marec 2003 a, aa po šmarnicah in po telohih Boli glava!..kje so zvončki in trobentice, mačice vijolicehttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gif P°k0w< Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2003 Prijavi Deli 18. marec 2003 A res?? Jaz pa za smarnice ne vem, da bi povzrocale glavobole.Pac pa vem, da zlatice..Ta velike marjete pa smrdijo... Res. Marsa Vsakdo ima toliko pravic, kolikor ima moci. Latinski pregovor Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. april 2003 Avtor Prijavi Deli 2. april 2003 Ali kdaj podarjate rože?Komu, ob kakšnih priložnostih?Kakšne? Dobite kdaj rože v dar? Ob kakšnih priložnostih? Velikokrat kupim kakšno rožico ali lončnico prijateljicam, kar tako, ker je lep dan, ker jih imam rada... Ni mi preveč všeč, ko dobim rože iz obveznosti, npr.8.marec..Veliko bolj mi je všeč, če dobim rožco iz trenutnega nagiba... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. april 2003 Prijavi Deli 2. april 2003 men je zadnch ena od lubic prnesla seu pisker rozhic cooool ma jo rad Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 22. avgust 2003 Prijavi Deli 22. avgust 2003 Spominčice, vrtnice, travniško cvetje, ... http://images.webshots.com/ProThumbs/50/26350_wallpaper280.jpg Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. avgust 2003 Prijavi Deli 22. avgust 2003 [Rada imam majhne - npr. spomincice.Meni pa je vrtnica zakon. Se mi zdi 'popolna roza'. Sicer pa sem stor za rozhe, zal - priznam..Draga Marsa, moja fotokopija na to temo, tule lahko dodam samo se tvoje naknadne poste, travniško cvetje kakršnokoli in sončnice, od vrtnic pa vse, najbolj me pa razveselijo modre Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 22. avgust 2003 Prijavi Deli 22. avgust 2003 Men pa najlepše temno rdeče vrtnice, iztrošene... ma bi mi ble če bi jih dobila 2* na dan. pa vse vrtnice.. vseh barv.In orhideje so mi lepe.. Kaktus pa najbolj ajnfok roža.Poročni šopek bo pa klasika; bele vrtnice, zelenje in šlajer. Joj kok men to lepo. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 o poglej astra, sej imava že tukaj rožnati kotiček skratka, pomlad, in pomladne rožice, trobentice, zvončki, marjetice, kronce ...to me vedno prevzame. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marree 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 Men so pa sončnice tako lepe, si jih razsadim po vrtu pol pa uživam.... pa čebelce tut,...... mami je pa čist nesrečna, ker pol vrt ni urejen , sej veste stara šola vrtnarjenja - na črto. ..... K bom pa jaz velika ..... bo pa moj vrt "čist brez črte"..... tralala..la...la, pa velik sončnic, pa velik čist navadne trave, z velik marjetic in plevela..... trala...la..la Citiraj Ljubezen izbeza dušo iz njenega skrivališča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2004 Sem se preselila sem...v cvetlični krožek.. Cosma...saj jaz vedno zalivam po filingu...in odvisno od volje... sam s temi božičnimi zvezdami letos...res ne vem, kaj jim je...imam jih namreč 12...in cvetijo kot zmešane... Meni pa vse diši na pomlad... ...in mi kar več ne pašejo... :xx!: Danes sem si prinesla s sprehoda mačice... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 meni so najlepše travniške rožce, takrat ko so še na travniku xrosex xrosex Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 Še vedno so na prvem mestu spominčice, pa vrtnice, travniške in seveda gorske cvetice. Drugače pa notri v sobah v lončkih, ne v vazi. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 tulipani, narcise Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 Ohoho! xrosex xrosex xrosex Zadnjic sva dobila neko rozo "za cash" - kot, privablja cash varianta.Ej, moram rect, da dela! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 Sončnice so mi super lepe, tiste poljske, 2 metra visoke, ogromne, ki se obračajo za soncem Pa tulipani so mi zelo všeč, marjetke, pa tudi spominčice, planike.... Meni so nasplošno všeč vse rožice xrosex Ampak v naravi... Doma pa so mi lepe samo zelene rože, poživijo prostor... Pa vrtnice sem pozabila. ORANŽNE, obvezno!!!!!!!!!!! LP Ajda Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Zadnjic sva dobila neko rozo "za cash" - kot, privablja cash varianta.Ej, moram rect, da dela! Kešodejko? He he he Jaz še vedno ljubim sezonsko cvetje s travnikov, pa gozdov. zdej so aktualne slapice , no da vidim vas vrtnarke, če veste kaj to zaene rožice so Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Men so pa vse rožce všeč ....še posebej pa anemone.......pa jih zadnje čase nikjer ne dobim :xx!: Se pa jih spomnim par let nazaj.....da so mi bile kot študentu brez dnarja všeč tudi zato.......ker si hotel mal bejbo razvajati pa nisi rabil dosti denarja......he-he....je pa bila še bolj poceni varianta.......fotrov al pa sosedov vrt Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Kešodejka sem jo zadnjič pri mami opazila, na oknu, bom **ukradla** pa podtaknla ...pol ma da iber dela Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Marree...........ja sončnice............ Tvojo fotko sem takoj snela Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 9. februar 2004 Slapice, kešodejka... ...a bi mal prevedle... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 astra kr v trgovini vprašaj za kešodejko ...sej bodo vedli Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 9. februar 2004 Cosma..NUJNO.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Tkole pa zgleda: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.