Skoči na vsebino

CVETJE

astra

Recommended Posts

• Komentarji 221
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Kot dekle sem imela v sobi polno kaktusov in ne boste verjeli, da so v roku enega leta začeli vsi cveteti(čeprav sta starša kakšne imela tudi več let)Prava paša za oči! :2src:

Jaz imam kr veliko kaktusov........letos verjetno nebodo cveteli :o|o: ...........so bili čez zimo na pretoplem in prevlažnem................nič ne bomo občudovali................pa tista luštna rebucija mi je zagnila...........je lani mela čudovite rdeče cvetove :eek: :2src: xsrcx

bomo vidli če bo kaj x:Ix

Izmed kaktusov mam najraje ježkarja(taščin stol) .......mam enga 15 - 20 cm premera :eek: :8): :2src:

Lp

:flower:

Deli na socialnih omrežjih

Hja jaz amm tud tle po hiši (khm moja babica ma) vsaj ene 50 lončkov, vse naokrog, celo v mojo sobo je prišlo ene par stvari, so mi najbolj všeč lepe zelene rečke brez cvetov... sploh pa take zadeve k ne rabjo dost svetlobe...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Lepa, zanimiva roža, ki ne potrebuje dosti nege in tudi zalivanja skoraj ne, ker sama "proizvaja" vodo......je zamija :palec: ...fajn tud za npr. v pisarno x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Žal nimam digitalca :xx!: xrolleyesx ........je pa baje ful popularna zadnje čase......sem jo dobil v dar od stare mame x:Xx, ko sem menjal službo........Pa vse ženske se v moji pisarni vanjo upičijo (če se že vame ne :vragec: x:Dx ) ........to tudi ena njena pozitivna lastnost x;)x x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Mickeni jest mam tudi zamijo doma....ful mi je že zrasla. Postaja taka bolj košata. Še malo pa bo ujela fikus, ki bo spet zdaj, zdaj v stropu spet...je pravi fant od fare x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

po občutku...po moje v tem pomladnem času, čisto ok, jaz ponavadi presajam v pomladanskem času, te še nisem a jo bom morala kmalu v večji **teglc**

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Hm, praviš ovenelo, če ti je takšno všeč OK, ampak po Feng Shuiju in po normalni logiki je ja boljše sveže in naravno, saj ko boš starejši, boš sam opazil, samo en nasvet takšnega ovelega le ne nosi svoji dragi, ker te bo malo čudno pogledala, lahko ga še dobiš nazaj v ksiht za zahvalo in kavalirstvo x:Dx x;)x

• 4 weeks later...
Oho, za 08.03. dobila eno lončnico - tako trobentico roza barve, tako da greva zdej vsak dan na pijačo, pa kakšno rečeva, pa bova vidli, kok cajta bo ostala na obisku x;)x xrosex x:Xx
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

šihtovski stres je uspešno spravil mojo zamijo na oni svet :C: :xx!: :xx!: . sam kaktusi še žvijo. zaenkrat :o|o:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

• 3 weeks later...

Znova:

A ima kdo doma mesojedo rastlino? Kje se kaj takega sploh lahko kupi? In kako jo hranimo, ce je npr. zima in ni dovolj muh?  

obi, baumax, hrovatin (lj), prejšnji vikend je bila flora

mislim, da mesojedke ne jedo veliko žuželk, odvisno je pa tud od tega, kakšno hočeš....so različne

itaq majo klorofil in opravljajo fotosintezo....vanja ma izkušnje z mesojedko :palec:

Komaj čakam, da spominčice spet zacvetijo.

Sproti uživam v vseh travniških in gozdnih rožicah, ki cvetijo sezonsko. Zdaj so telohi že precej razcveteni, pa zvončki in kronce se počasi poslavljajo, cvetijo pa žafrani - vijolični in beli.

Pa zdajle enkrat morajo Velikonočnice tudi enkrat prikukat ven. xrosex :flower: xrosex

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...