astra 9. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 9. februar 2004 Marsa, thanks... Saj tole je tisto, kar sem jaz večkrat kradla po vrtovih... Hm...kje pa jo imam zdaj... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Kot dekle sem imela v sobi polno kaktusov in ne boste verjeli, da so v roku enega leta začeli vsi cveteti(čeprav sta starša kakšne imela tudi več let)Prava paša za oči! Jaz imam kr veliko kaktusov........letos verjetno nebodo cveteli :o|o: ...........so bili čez zimo na pretoplem in prevlažnem................nič ne bomo občudovali................pa tista luštna rebucija mi je zagnila...........je lani mela čudovite rdeče cvetove bomo vidli če bo kaj Izmed kaktusov mam najraje ježkarja(taščin stol) .......mam enga 15 - 20 cm premera Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Hja jaz amm tud tle po hiši (khm moja babica ma) vsaj ene 50 lončkov, vse naokrog, celo v mojo sobo je prišlo ene par stvari, so mi najbolj všeč lepe zelene rečke brez cvetov... sploh pa take zadeve k ne rabjo dost svetlobe... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 in blazno dosti skrbi in negovanja in zalivanja (zato so mipa eni zagnili :xx!: ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Lepa, zanimiva roža, ki ne potrebuje dosti nege in tudi zalivanja skoraj ne, ker sama "proizvaja" vodo......je zamija ...fajn tud za npr. v pisarno Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Lepa, zanimiva roža, ki ne potrebuje dosti nege in tudi zalivanja skoraj ne, ker sama "proizvaja" vodo......je zamija ...fajn tud za npr. v pisarno maš kakšno slikco...........da vidimo kako zgleda to čudo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Žal nimam digitalca :xx!: ........je pa baje ful popularna zadnje čase......sem jo dobil v dar od stare mame , ko sem menjal službo........Pa vse ženske se v moji pisarni vanjo upičijo (če se že vame ne ) ........to tudi ena njena pozitivna lastnost Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Mickeni jest mam tudi zamijo doma....ful mi je že zrasla. Postaja taka bolj košata. Še malo pa bo ujela fikus, ki bo spet zdaj, zdaj v stropu spet...je pravi fant od fare Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Ja.....ful hitro raste......bo jo treba počasi presaditi........hm.....a veš v kterem času je najprimernejše? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 po občutku...po moje v tem pomladnem času, čisto ok, jaz ponavadi presajam v pomladanskem času, te še nisem a jo bom morala kmalu v večji **teglc** Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Ja....saj to je blem......premal teglc ....no, bomo porihtal zdej spomladi Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 Slapice, kešodejka... ...a bi mal prevedle... AstraKešodejko so že dobro pokomentirali , slapice so pa na Notranjskem telohi . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Meursault 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 hm... kaksno cvetje mi je vsec... ovenelo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Hm, praviš ovenelo, če ti je takšno všeč OK, ampak po Feng Shuiju in po normalni logiki je ja boljše sveže in naravno, saj ko boš starejši, boš sam opazil, samo en nasvet takšnega ovelega le ne nosi svoji dragi, ker te bo malo čudno pogledala, lahko ga še dobiš nazaj v ksiht za zahvalo in kavalirstvo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 JA, TO JE ŽE RES bors, sam suho in dišeče cvetje je cool....notri pokapljaš mau dišečega eteričnega olja in diši....diši kot angel lahko.... ovenelo sploh ne diši in kvari pogled Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 hm... kaksno cvetje mi je vsec... ovenelo.razočaran a? sej bo spet ti sonček posijal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Oho, za 08.03. dobila eno lončnico - tako trobentico roza barve, tako da greva zdej vsak dan na pijačo, pa kakšno rečeva, pa bova vidli, kok cajta bo ostala na obisku xrosex Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 šihtovski stres je uspešno spravil mojo zamijo na oni svet :xx!: :xx!: . sam kaktusi še žvijo. zaenkrat :o|o: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rainbow 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Orhideje, ker so tako lepe in mimoza, ker je tako zahtevna in občutljiva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 A ima kdo doma mesojedo rastlino? Kje se kaj takega sploh lahko kupi? In kako jo hranimo, ce je npr. zima in ni dovolj muh? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Znova:A ima kdo doma mesojedo rastlino? Kje se kaj takega sploh lahko kupi? In kako jo hranimo, ce je npr. zima in ni dovolj muh? obi, baumax, hrovatin (lj), prejšnji vikend je bila flora mislim, da mesojedke ne jedo veliko žuželk, odvisno je pa tud od tega, kakšno hočeš....so različneitaq majo klorofil in opravljajo fotosintezo....vanja ma izkušnje z mesojedko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 aja? je kaj človek na škodi zarad te rastline? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 in kje lahko dobim mesojedko? Glede na to, da sem vegetarianec, naj bo vsaj en mesojedec.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Komaj čakam, da spominčice spet zacvetijo. Sproti uživam v vseh travniških in gozdnih rožicah, ki cvetijo sezonsko. Zdaj so telohi že precej razcveteni, pa zvončki in kronce se počasi poslavljajo, cvetijo pa žafrani - vijolični in beli. Pa zdajle enkrat morajo Velikonočnice tudi enkrat prikukat ven. xrosex xrosex Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.