Marsa 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Meni so tudi vsec takele simpl rozice... A vseeno shizim na vrtnice tudi, pa na soncnice. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 ....lepo je tako ja, naj se začne narava prebujati... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 obožujem vse rože, pa kakršnekoli že so. Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 ...kateri nima rad rožic, mora biti pa en čuden patron , jaz malo manj obožujem suhe, vse kar je sveže je pa super Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Eni prjatlca je za rojstni dan dobila mesojedko.. take majhne cvetove - glavice ima.. je blo glih poleti in je blo dost muh zuni, pol smo jih pa lovili in ji živo muho dal.. HAM! se je cvet zaprl.. Uporabna reč.. Diši pa ne preveč... So jih imel pa v Intersparu CE v cvetličarni.. pa sem si jo misla enkrat nabavit, pa je blo preveč gužve.. Drgač pa cvetje..Kaj je lepšega od vrtnice? Se pa ne spoznam na rožce kej preveč.. smo dobil za osmi marec v službi eno.. pa še vprašam kaj pa je ta.. pa je hiacinta... in pol pridem domov pa rečem B. lej ko smo narciso dobil... pa prideta starša od B.-ja na obisk, pa mene še ni blo doma, je rekla kaj pa imata to za eno rožco.. reče B. narcisa, hahah je rekla to pa že ni narcisa.. pridem jst domov sem rekla da je ena tretja spet... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 obožujem vodenke, male lizike -doma sem jih nasejala in pikirala in sadila ma, za cel travnik bi jih bilo...in uživala sem ko so se barve mešale med sabo, pravljica...Hvala astra, da si odprla to cvetočo temo...zdaj v moji ikonci dve vodenki-po domače Liziki in po latinsko Impatiens, meni najljubše rožice, ki so mi dale že veliko veselja in tudi pomirjajo me, ko brkljam okol njih, pobiram njihova semena, odstranim odcvetele cvetke...Ko sem pred kratkim bila udeležena v meditaciji srečanja z vodnikom, sem videla rajski vrt poln teh pisanih hvaležnocvetočih rožik... Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Oho Stanka, pa nova ikonca Si tako fajn opisala kaj počneš z vodenkami, da je še mene čisto anticvetličarko za trenutek zamikalo . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Sem danes sama sebi kupila malenkost, sončnice v lončku, sicer niso prave, ampak je tko cart za vidit... štirje cvetovi, pa lonček oblečen v liste sončnice, zanimivo. In sedaj mi poleg računalnika sije sonček, resnično, meni sončnice prinašajo sonček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 O sončnice, lepo!Samo meni bolj sedejo poleti Tole pa moram zabeležit: lani sem dobila orhidejo v lončku; cvetela je skoraj pol leta potem pa sem jo dala malo na stran, ampak je nisem hotela zavreči. Pred par dnevi pogledam, in kaj vidim: začela je poganjati cvet . Kako je sploh uspela preživet, mi je skrivnost; sem jo včasih čisto pozabila zalit, potem pa jo skoraj utopila ... kdaj pa kdaj sem ji kaj lepega povedala (hm... je bilo v glavnem opravičevanje zaradi zanemarjanja) zZgleda, da vseeno nisem čisto brezupen primer Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Evo, zdajle je sezona cvetja in akcija. Se mi zdi hecno, ko se vsak dan vozim z Notranjske, kjer smo za cajtom , kar se cvetja tiče. Pri nas v tem momentu cvetijo bele narcise, pa tulipani so glih v akciji, še forzicije cvetijo, pa tudi spominčice so zacvetele. Vsa ta ista zadeva se je v Ljubljani dogajala že zdavnaj, tako da izgleda, kot da bi s časovnim strojem potovala domov . Mi pa še vedno najbolj ugaja sprehod po travniku, ali pa ob gozdu, pa gledat rožice, ki same od sebe nekje zrastejo in nihče ne skrbi zanje xrosex , po drugi strani te pa sprehod po enem cvetličnem vrtu lahko popelje čisto v druge dimenzije . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 13. maj 2004 Jaz sem pa včeraj dobila šmarnice...sem rekla, iiiii, pomlad je...nekak si letne čase čutim po cvetju... Pismo, kolk cvetja dobivam zadnje čase... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Jez si pa ful želim sobni bambus...k mamo že dnevno v tem stilu...pa ne vem, kje se ga da kupt...OBI pa take štacube ma sam tazga za na mizo...5 štrclov...in to je to... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Pismo, kolk cvetja dobivam zadnje čase... Astra xrosex Tisti, ki te imajo radi, te želijo razveseliti, sicer se da pa tvoj nick tudi majčkeno po cvetoče razumet . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 ... pa po avtomobilisticno tudi... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 13. maj 2004 Avto...Opel Astra... :xx!: Rožca Astra mi tut ni ne vem kako .. :o|o: najbolj kul je Astra...JAZ... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SIMY 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Avto...Opel Astra... :xx!: Rožca Astra mi tut ni ne vem kako .. :o|o: najbolj kul je Astra...JAZ... Astra bravo astra ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Sej sem vedla, da bos jezna... Shizim tudi na lokvanje, lepo mi jih je videt tam notri, v vodi, v naravi mislim... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 13. maj 2004 Majica, jaz sem kupila bambusove palice ali kako naj temu rečem...dobiš v cvetličarni...potem sem dala v visoko posodo z vodo...in ima fuuuul poganjkov...poskusi, res lepo zgleda...visoko je pa kak meter... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Avto...Opel Astra... :xx!: Rožca Astra mi tut ni ne vem kako .. :o|o: najbolj kul je Astra...JAZ... Astra saj si res moja najljubša Astra , takoj za teboj, najin avto Astra , o astrologiji in cvetju astrah sem pa zaenkrat še bolj telebajsasta . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Astra, univerzalka Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 tudi meni so všeč tele bambusove palice, stane ena okrog yurja.-bom kupil nekoč, samo treba imet tut ustrezno, vitko vazo Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Hi-hi....jaz sem jih tud kupu ene 3 v Amsterdamu..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Kak to misliš? A so drage tu? Tam jih je blo 5 za 5 eurov al nekaj tazga se mi zdi......na cvetličnem trgu. xrosex Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Ma...ja...sej hvala za nasvet...ampak jez bi vseen raj bambus tko...k Fikus Benjamin...v zemlji... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 mmmm, danes sem vonjala sveže šmarnice...... kako lepo dišijo , obožujem jih , taka nežna, krhka rožica, pa toliko vsebine Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.