umetnica 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 miceno, drobceno, da moraš pokleknit, se sklonit ali počepnit, da lahko opazis vso lepoto Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 JST mam pa u planu pri sosedih en tulipan splet, pismu so dobri, pa majčkeno nesimetrično deluje cvetličnjak xrosex , tako da bom popravila celotno sliko Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 O, Umetnica! Njami! Meni pa tulipani ne potegnejo prevec... taki... hm, predebele liste imajo in... kaj pa vem, raje imam druge roze... Blazotno so mi lepe pa tudi cesnje recimo ko cvetijo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Jaz obozujem vrtnice! xrosex Potem imam rada tudi travniske marjete, soncnice...za doma begonije, rada imam tudi male grmicke...mi imamo ful roz doma...so mamina razvada Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Ko hodim po travnikih, gozdovih, gorah, mi je lep prav vsak cvet.Na vrtu in v vazi pa so mi najlepše temno rdeče potonike, temno rdeče gladiole, astre, vrtnice, tulipani.... xrosex xrosex xrosex Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Obozujem palme... Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 za "moje" cvetlične grede in vrt skrbi gospa mati narava osebno ful sem ji hvaležna dons mi je pripravla posebno razstavo cvetja Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2004 Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 šmarnice, obožujem šmarnice, pa še namučila sem se v soboto da sem jih našla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Zadnjič, ko sva se peljala domov, sem videla ob obvoznici cvetoči mak , ampak ta zadeva je pa res samo v naravi lepa . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Zadnjič, ko sva se peljala domov, sem videla ob obvoznici cvetoči mak , ampak ta zadeva je pa res samo v naravi lepa . a je meu zarezano glavco? 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kasandra 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 sončnice na polju v knjigi deklica s sončnicami zelo lepo opisan filing, ki ti ga dajejo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Travniške ivanjščice, orhideje, sončnice Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Bili z otroci v butaničnem vrtu in kupili MIMOZO in se hčeri zelo radi igrata z njo, ko tako lepo, če jo streseš ali pihneš vanjo, povesi listke....kot bi se hotela pogovarjati s tabo. Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 js mam rada rože ki dišijo...vseen mi je kakšna je samo da diši da jo potem lahko voham...voham...voham...voha...voh...vo...v... ... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Vrtnice. Temno rdece. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 spominčice... for ever. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 sm se zhe veselil....pa vidm, de ti je na roza usekal 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 sm se zhe veselil....pa vidm, de ti je na roza usekal 666 zlomkou....tralala sej zate tud ena rožca Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.................. tis nasha 666 zlomkou....tralalaPA SMEHCA POZDRAU Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.................. tis nasha 666 zlomkou....tralalaa si jih letos zamudu? pa sej še cvetijo Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.................. tis nasha 666 zlomkou....tralalaa si jih letos zamudu? pa sej še cvetijo shele chez tri tedne bom gor u dolin....zej najprej morchek 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 PA SMEHCA POZDRAU smeško prav hvala, pa te nazaj pozdravla Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 PA SMEHCA POZDRAU smeško prav hvala, pa te nazaj pozdravla iiiiii...wahromn ji dej 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.