umetnica 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 shele chez tri tedne bom gor u dolin....zej najprej morchek 666 zlomkou....tralalatakrat jih pa nau več uživej na morčku Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 shele chez tri tedne bom gor u dolin....zej najprej morchek 666 zlomkou....tralalatakrat jih pa nau več uživej na morčku ooooo....bojo she....u skochnikih naj she chakajo 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 ooooo....bojo she....u skochnikih naj she chakajo 666 zlomkou....tralalabom šla umes pogladat, pa prevert Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 ooooo....bojo she....u skochnikih naj she chakajo 666 zlomkou....tralalabom šla umes pogladat, pa prevert brez mene.... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 brez mene.... 666 zlomkou....tralalana vem še pravzaprav bojo pa skočniki še dolg tam Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 brez mene.... 666 zlomkou....tralalana vem še pravzaprav bojo pa skočniki še dolg tam in chakali....in chakali...in skakljali 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 in chakali....in chakali...in skakljali 666 zlomkou....tralalas ful velik oooogromnooo vode Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 in chakali....in chakali...in skakljali 666 zlomkou....tralalas ful velik oooogromnooo vode pa s fuuuul velik miru 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 pa s fuuuul velik miru 666 zlomkou....tralalajap, ful ogromnim mirom - neomejeno Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 pa s fuuuul velik miru 666 zlomkou....tralalajap, ful ogromnim mirom - neomejeno moje kraljestvo 666 zlomkou...je tam doma Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 moje kraljestvo 666 zlomkou...je tam doma si pa ful car, če to vse tam tvoje kraljestvo Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 moje kraljestvo 666 zlomkou...je tam doma si pa ful car, če to vse tam tvoje kraljestvo to en redkih krajev, kjer sm jst JST 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 to en redkih krajev, kjer sm jst JST 666 zlomkou....tralalate čist štekam Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 to en redkih krajev, kjer sm jst JST 666 zlomkou....tralalate čist štekam ...................vem.................. 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 ...................vem.................. 666 zlomkou....tralalalepo, de veš Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 sej men je tut lepo, de ti vesh 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 koko mal je treba, de nam je lepo Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 koko mal je treba, de nam je lepo to ni glih mal to enim zlo velik je 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 koko mal je treba, de nam je lepo to ni glih mal to enim zlo velik je 666 zlomkou....tralala jap, drži je pa fajn, de je mal treba, de velik zaleže Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 koko mal je treba, de nam je lepo to ni glih mal to enim zlo velik je 666 zlomkou....tralala jap, drži je pa fajn, de je mal treba, de velik zaleže sam de ne OBLEZHI 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 sam de ne OBLEZHI 666 zlomkou...tralala Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 http://cdn2.adsdk.com/CDN/45283/int_300x250.gif Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 v dolini belga potoka sem se skoraj spotaknila obenj Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Jagoda 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Pozdravljeni vsi skupaj! Najraje imam majhno cvetje, spominčice, šmarnice in vijolice.Rada imam tudi vrtnice in sončnice. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cressida 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Zadnje časi me nekaj zelo vleče k orhidejam. Pa tudi kaktusi so zanimivi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.