Pujsita 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Hm, sodelavka ima v računovodstvu hibiskus in vijolico, pa je bil kak dan nazaj hibiskus že v jeseni :o|o: , je dobival rumene liste. No sem ga oskrbela zdaj, upam da bo zdržal do izmene . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Bolj kot cvetje so mi všeč drevesa Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Meni zato, ker mi bolje uspevajo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Oh ja tele rože pri nas v službi....ničemur podobno, sicer so kar mene določil, da skrbim za njih....se vidi, da nimam pojma.... vse neki rjavo-zeleno-rumeno in povešeno....groza. Ne vem zakaj ne kupijo plastičnih , pa je mer. Naša šefi pa tok zagnana za te rože, ko pa pridem iz dopusta, je pa še bolj grozno in žalostno vse skupaj.Aja, doma pa mam 6 rožic in mi zelo lepo uspevajo, pa še tri kaktuske, k so pa tudi super . xrosex Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Kaktusi so zelo hvaležni ja, še meni uspeva . Jaz tudi ne bi bla za v Gardenio, bi šla v stečaj . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Meni je pa bonsaj všeč...pa marjetice Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Tole pa moram zabeležit: lani sem dobila orhidejo v lončku; cvetela je skoraj pol leta potem pa sem jo dala malo na stran, ampak je nisem hotela zavreči. Pred par dnevi pogledam, in kaj vidim: začela je poganjati cvet . Kako je sploh uspela preživet, mi je skrivnost; sem jo včasih čisto pozabila zaliti, potem pa jo skoraj utopila ... kdaj pa kdaj sem ji kaj lepega povedala (hm... je bilo v glavnem opravičevanje zaradi zanemarjanja)Tamle v dnevniku sem videla, da je Cosma spraševala, kako negovati orhidejo.Sicer predvidevam, da bi se cvetličarji zgražali nad mojim "receptom", ampak tale še vedno živi... letošnje cvetove pa je odvrgla, ko sem bila na dopustu.Moram ponovno priznati, da sem jo zalivala zelo kampanjsko, gnojila pa sploh ne. V glavnem ves čas je na sobni temperaturi na bolj osenčenem mestu. p.s.Verjetno ni odveč ponovno omeniti: ko orhideja odcveti, se stebla,na katerem je bil cvet, ne sme odrezati, ker iz le-tega požene nov cvet. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Coccinelle res sem iskala in seveda, ne našla. Aha...okej vidim, tudi tebi je skrivnostna moč preživetja.....ja ne vem kaj naj jim delam...bom poskusila še lepo govoriti. Večina rož mi uspeva a le orhideje me nekaj ne šmirglajo, mogoče z kakim vilinčkom in sprogramiranim kristalom opedenam še to neosvojivo trdnjavo. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 benjamin pa azaleje ampak to ni ravno cvetje. Od cvetov pa ziher vrtnica pa gorenjski nagelj. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Ja videla hvala. ne vem zakaj nisem našla sama ....sem računala na to, da bo kak znalec prebral na dnevniku in potem sčaral pravo temo...eh kak dan sem tudi jaz mal zmedena.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Meni so pa najljubše, najlepše in najbolj.... sončnice. Tiste tamale, glih kar odprte.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 O kaj ste nasli, ja, meni tudi, soncnice. pa veliko roz, vrtnica pa je dama med rozami.... top of the tops. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Meni tudi soncnice in margerite, kot ikonca od Dolores. Maram oranzne gerbere.Ne maram pa suhega cvetja v raznoraznih kosaricah :xx!: . Kaksna sara, ki frli v smeti ob prvem globinskem ciscenju stanovanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Meni pa vrtnice modre, v nedeljo pa dobila takšne, lepe, roza - barve pujsaste kože , pa še po italijansko dišale Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Ni zastonj vrtnica kraljica rož... tudi meni so všeč. Samo... modre mi pa ne sedejo... se mi zdijo preveč nenaravne.Drugače pa... rada imam cvetje, ki raste v naravi in najraje ga tudi gledam tam. Šopek planinskega cvetja ni v vazi nikoli tako očarljiv kot na travniku.In sončnice so tudi meni Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Saj meni tudi načeloma nenaravno ni všeč, samo temno modro barvo obožujem, pa sem potem tudi takšnim vrtnicam podlegla, sem celo poročni šopek imela iz njih Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Razmišljam in razmišljam, katera rožica mi je najljubša....pa ne vem.Vsaka je lepa....Zdi se mi, da mi veliko več pomeni to, kdo in kako mi jo podari.Najlepše šopke sta mi nabrala otroka(malo trave in kakšna marjetica)...ali pa mogoče šopek gozdnih dišečih ciklam, ki jih je mož, kar tako mimogrede, nabral v gozdu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 OsatVijolice tudi, vrtnice isto..sončnice...predvsem pa gomoljnice(tulipani and co) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Sončnica, narcisa, vijolice, tiste drobcene travniške.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Jst pa mam najrajši bele orhideje in svetlo rumene vrtnice Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 marjetice, mak, spomincice, vse poljsko cvetje, vse, kar je zelo zeleno in zanimivo cveti ( npr. malancane), predvsem imam sicer rada drevesa... vrtnice pa sem sele letos zacela imeti rada, ko imamo doma tiste stare sorte, ko vse disijo in sem pogruntala, da ce bi slepemu morala barve razlozit, bi mu jih z vonjem vrtnic...roza, oranzno, rdece, rumeno, belo... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 kaktusssssiiiii Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 marjetice, mak, spomincice, vse poljsko cvetje, vse, kar je zelo zeleno in zanimivo cveti ( npr. malancane), predvsem imam sicer rada drevesa...pod tole se tud jaz podpisem (sem pa ziher kje napisala ze tole, razen maka skoraj ziher nisem omenjala, ker ne shizim glih blazno, me pa fascinira struktura listov, tenkcana ). Raje imam benjamin svoj kot pa ne vem kaksne roze.Pa netresk, cist shizim, a je Cveka nekje rekla, da je tak kot mandala? Sem ugotovila, da netresk pase za raka. In sem ga dala tudi za ozadje za Luno v raku. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 meni so najbolj všeč sončnice Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Lepa, zanimiva roža, ki ne potrebuje dosti nege in tudi zalivanja skoraj ne, ker sama "proizvaja" vodo......je zamija ...fajn tud za npr. v pisarno maš kakšno slikco...........da vidimo kako zgleda to čudo K nisem še nikol bla tle ....pa sm našla uno zamijo.... Jest pa na vrtnice mahnjena...ta velike, žametne, tmno/vinsko rdeče....uh...prodana....Drgač doma mam pa same plezalke...zelene...nore...vse mam v vodi...v različnih steklenicah...fajn zgleda... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.