Apolonija 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Če pa koga zanima...tale stran je zanimiva... VZGOJA RASTLIN, NEGA RASTLIN http://www.zalivalcek.com Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Danes pa mi cvetovi breskve ne gredo iz glave..... In ko mi priletijo breskve, priletijo še jablane, pa češnje.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 kaj pa pomladanski teloh,zvončki,vijolice,da o španskem bezgu ne govorim http://www.gifs.ch/Blumen/blumen/images/hvidblomst001.gif Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 seveda da smo rekli, saj je ze 8 strani teme, soncnico in spomincice, vrtnico, to sem ziher ze 5x posebej pisala, vsake tolk, ko kdo odkrije tole temo. Spanskega bezga se pa ne spomnim, da bi ga tu omenila, sem pa skoraj ziher, da sem ga pri Vonjih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 seveda da smo rekli, saj je ze 8 strani teme, soncnico in spomincice, vrtnico, to sem ziher ze 5x posebej pisala, vsake tolk, ko kdo odkrije tole temo. Spanskega bezga se pa ne spomnim, da bi ga tu omenila, sem pa skoraj ziher, da sem ga pri Vonjih. :o|o: sama sem kriva...tok tok tok...po prsnem košku moj benjamin je še zmeraj na vrtu,pod smrekcami,lepo uspeva in razmišljam kdaj ga bom spravila v ,malo hladnejšo, klet kjer najlepš prezimi,da me slučajno ne preseneti slana.Tole vreme precej neziher Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 Arabidopsis thaliana- neopazna skromna plevel,raste povsod, pa je verjetno nihče od vas ne pozna, ker je tako neopazna, je pa omogočila velika odkritja na področju botanike in genetike. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 O, Vrba, na oboje shizim - tako na bambus kot tudi na hmelj.Ja, hmelj pomirja in se kaj! Devica, odkod pa poznas to, gre za rastlino najverjetneje iz rodu zeljnic, v isti skupini torej kot brokoli, gorcica .... najbrz to pomeni, da tod pac ni tako pogosta. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 Domače ime te rastline je navadni repnjakovec in spada med križnice. Glih zato mi je všeč, ker je tak skromen, neopazen in raste vsepovsod, pa ga tud verjetno zeloo malokdo opazi, ker ni kaka fensi rožica, je pa naredu totaln kabooom v botaniki konc prejšnga stoletja, ko so odkrival njegov genom. In zdej je kao model, za preučevanje genov pri rastlinah. Jz šele kak mesec vem za njega, odkar sem se začela mal bolj ukvarjat s temi stvarmi in me je prou ganu. - majhen a velik obenem. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 raste vsepovsod Hm, kaksen pa je vdieti? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 Joj, neki me zaj...repnjakovec Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 Wheee, ratal Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 O, wow (sem ze prejle prehitro uletela ), ampak saj sem imela 'mal prav'... Saj je tole kot ene sorte gorcickica (brassica, zeljnice).... Thanx, prijetna, ja, ali raste po barjih in tko, se mi zdi da sem videla in sem mislila, da je ena od gorcic... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 No punce, najbrž ste spregledale mojo v nebo vpijočo prošnjo, za pomoč pri ohranjanju življenja orhideji, ki sem jo dobiala prejšnji teden. Še vedno ne vem, kako se obnašati do nje? ...cvetovi so se začeli malce kravžlati Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 No, debest! Jz kr dost šetam po naravi, pa je nisem opazla, dokler me niso opozoril ( in nisem edina ). A ni taka lubica mala? Pr orhidejah ne znam pomagat...žal. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 Joj, Cosma, ali nisem napisala, jaz sem shusasta blazno za roze (tle pa nic venera v biku pa to... ), pojma nimam... Aja, devica, kako pol, a raste po barjih in tko? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 No punce, najbrž ste spregledale mojo v nebo vpijočo prošnjo, za pomoč pri ohranjanju življenja orhideji, ki sem jo dobiala prejšnji teden. Še vedno ne vem, kako se obnašati do nje? ...cvetovi so se začeli malce kravžlati Hm orhideja ...meni zelo všeč.Čeprav pravijo, da je ta rožica zelo nezahtevna, zna biti zelo muhasta. če je na nepravem mestu, prostoru. Rada ima veliko svetlobe....ne mara pa direktnega sonca.Orhideja ima rada vlago, ne veliko vode ampak vlažen zrak. Ogrevan peostor centralna kurjava ...to ji ni nič pogodu. Postavijo nad lonec vode. Zalivaj pa jo po potrebi..prst naj bo rahlo vlažna.Lahko jo tudi orošaš..samu tukaj moraš previdno, ker če je preveč, lahko začnejo gniti listi. Pa ne jo orošat po cvetovih...tisto lahko povzroča "kravžlanje" cvetov. Ovenele cvetove pa previdno odtrgaj proč. Drugače pa ...kot do vseh ... rastlin, rožic...veliko ljubezni. Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 Aja, devica, kako pol, a raste po barjih in tko? Emm, ne bi vedla, kk ji kej pašejo močvirnata tla, na vlažnih tleh je še nisem vidla. Zdi pa se kr trpežna, sam ne dam roke v ogenj Spada pa kot si tud sama ugotovila v isto vrsto kot zelje pa brokoli- križnice. Vrba, lep zadetek! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
venus 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Obožujem rožce, všeč so mi čisto navadne poljske in travniške cvetke pa vse ostale tut, sam ne smejo biti odrezane. Narezano cvetje v vazah me spominja na trupelca (ne morem pomagat). http://www.school-of-usui-reiki.com/pics/flower1.jpg Najlepše so mi travniške cvetke v jutranji rosi Tole pa o orhidejah, če je uporabno: http://www.garden.co.yu/tekstovi/j-orh.html Citiraj http://www.atelje-doria.si/srce_zemlja.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 O, kaksne lustkane rozce, wow (in normalni sajzi, hvalabogu nekdo ki ima kaj uvidevnosti in razumevanja). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
venus 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Hvala tebi Marsa za te zanimive strani - res za vsak okus nekaj, še celo rožce Ja saj res in gozdne cvetke so nekaj posebnega http://www.pef.uni-lj.si/markor/trobentice.jpg O orhidejah sem pa še tole našla na super povezavi, ki jo je priporočila Apolonija: http://www.zalivalcek.com/vzgoja-orhideje/...pina=10&about=1 Citiraj http://www.atelje-doria.si/srce_zemlja.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Mas lepo ikonco, Boticcellijevo rojstvo venere se mi zdi?je tolk lepa ta pojava, ker je nekako najbolj 'nam blizu' vizualno... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
venus 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Hvala Marsa, ja to je Boticcellijeva Venera (rojstvo), mi je energetsko in drugače zelo blizu pa sem jo izbrala. Tut tvoja ikonca je zelo lepa, skrivnostna, kar mistična in barve so super Rožce: še spominčice, zame nekaj najlepšega med rožcami. Tako preproste, drobne in tako čudovite http://home13.inet.tele.dk/rjp/pics/forgetmenot.jpg Citiraj http://www.atelje-doria.si/srce_zemlja.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Aha, ce se ti da, pejt pogledat prvi moj post v temi... na daljnji 1. strani. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
venus 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Aha, ce se ti da, pejt pogledat prvi moj post v temi... na daljnji 1. strani. Ja, sm pogledala - tut SPOMINČICE Citiraj http://www.atelje-doria.si/srce_zemlja.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 spominčiče!!! sem že skor pozabla da obstajajo... pa marjetice... take lepe mejhne rožice... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.