venus 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Za Aiwo in Marso in za vse ljubitelje spominčic http://www.cs.uleth.ca/~holzmann/images/flowers/ForgetMeNot.jpg za ostale pa v teh dneh, ko se žive barve narave umikajo barvam umiranja, spomin na pomlad, poletje in sonce: http://fflj.ff.uni-lj.si/~jakopin/slike/slike/pj01121b.jpg http://fp.divad.free-online.co.uk/cherry%20blossom.JPG http://tech-staff.yz.yamagata-u.ac.jp/kein...y%20blossom.jpg http://www.smihel.si/cvetje/kozja%20brada1%20800x600.JPG Citiraj http://www.atelje-doria.si/srce_zemlja.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Wow, thanx, pozorno od tebe, lepo, ja, tale preprosta rozca, pa tolk lustna, res mi je prav med najljubsimi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 Vijolice? Včer sm si kupla prekrasno vijolico. Res bi jo rada ohranla pr življenju. Kam jo naj dam, pa na kolk časa zalivam (glede na to, da ima debele dlakave liste, pol verjetn ne rab tolk vode). Soba gleda na vzhod, pa še en gromozanski divji kostanj raste pred oknom, tk da je čez dan prej temna kot ne...Je pol kul, da jo dam na polico? Naj kdo napiše kej o tem, kk zadevo gojit.Sej poznamo jih vsi, pa skor pr vsaki bajti je kak lonček Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 Devica: Vijolica sploh ni zahtevna rožica, ne mara pa vročega direktnega sonca. Najbolj uživa v jutranjem soncu...( pa spet ne direktnega) torej svetel prostor. Zalivaš pa jo po potrebi, se pravi, ko je gruda suha takrat zali v podstavek ...bodo same korenine posrkale kolko potrebujejo. Ni pa zahtevna ..skromna , ponižna ...pa trdoživa rožica. Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 Aha...no, sej tk sm nardila Thx Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 lokvanj na b.....jezeru..... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 lokvanji so ful lepi jst imam pa najrajš marjetke oz. ivanjščice poljske pa sončnice... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 men so pa vse rožce lepe,jih najrajš čist od blizu pogledam,da čimbolj vidm kako so sestavlene pa kako dišijo bodte v rožcah Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 Sam tk, da vidte mojo novo frendico...Sm ponosna na njo Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 lilije, narcise, orhideje, vrtnice Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 vrtnice temno rdeče najlepše mmmmmm Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 meni so pa marjetice (t'velke) pa sončnice zakon...take preproste rožice...sončnica je res polna energije, taka mogočna (sicer malo smrdi) rožica, ki jo lahko potem na konc celo poješ (beri semena)...sm ravno v petek dobila eno sončnico in sem jo danes vn na teraso nesla, da ji bo mal lepše... marjetice pa...hm...zakon rože...te sm pa k sm bla mejhna jedla...une t male na travniku Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 Katero cvetje....vse eno bolj eno manj.No nisem preveč pristaš teh čudnih ekzotičnih cvetov...(čeprav je tudi mesojedka prav zanimiva rožca ) Drugače pa ..zelo lep je cvet fuksije, potem vrtnica je lepa, pa nagelj, šmarnica tudi..mi lepo diši...orhideja sploh ...sončnica pa itak...nasmeh na usta Kateri pa mi je najbolj všeč....hm ...nagelj...vrtnica....ravno včeraj pa sem bila mal tete Pehte..sem nabirala rman...pa je tudi naredil tak lep vtis name (nič posebnega...pa prav lep) Mi je pa najlepše poljsko cvetje Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 meni pa Mak, Plavica, Lan,Ognjič Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 meni pa tole iz Komne.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 men pa nagelčki xrosex pa sončnice Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 orhideje, lilije, marjetice Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Zadnič sm vidla, da so mel v eni trgovini v teglčkih kao banane- tk je pisal. Vn so pa poganjal širši sedečilisti z vzporednimi žilami na debelem steblu. teglčki so bili majhni pa vsa zadeva tud. Mislim, če iz tega pol zraste "bananovec"...al kaj?! Tega ne morš met v dnevni...halo:). Je blo pa lepo, nekak "osvežilno". Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 Ahaaa Šele zdele sm vidla...Hudooo Sam vseen kr velik zraste, če si prou predstavlam... Za kake velke svetle dnevne sobe Ko bom velka in bogata, si ga bom zihr parkirala v svojo luksuzno dnevno Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 1.rman (priponka)2.pasijonkahttp://www.kalia.si/kalia/vi_sprasujete_mi_odgovarjamo/vprasanja_odgovori/pasijonka_passiflora1.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 sončnice Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelca 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 men so pa najlepše spominčice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.