venxa 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Ah, dej no Borism tako hudo pa menda tut ni. Verjetno je bil tale Shakespeare pod vplivom kakih substanc. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 ....ni ne tako hudo kot pravi Shakespeare "Laž je kot rana: tudi, če se zaceli, brazgotina ostane." Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 a si ti razočaran, ali poznaš še kaj veselega, spodbudnega, ej Borism, življenje je vendar lepo, pa čeprav včasih zamižimo na eno oko (saj to je tudi neke vrste laž ane) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 a si ti razočaran, ali poznaš še kaj veselega, spodbudnega, ej Borism, življenje je vendar lepo, pa čeprav včasih zamižimo na eno oko (saj to je tudi neke vrste laž ane) Kdo je razočaran , jaz nisem, pa še drugem ne privoščim Selene, spet me nekaj ne razumeš, če prileti gor kaj takšnega, ljudi pripravljamo na to, kerm brazgotine ostanejo, pa te kaj morajo naučiti, jaz sem zadovoljen z svojim življenjem, a je bilo spet kaj zate napisano, da se pritožujem ne zameri, prav fajn se imam....lep večer Selene "Samo zdravnikom je dopuščeno lagati" Francoski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Ful je v pi... k ne lažem mal več, kt sicer, dost več bi si moral lagat sebi, velik več mojim staršem, in neskončnokrat več mojim puncam, prijateljem bi še vedno lahko lagal približno nič... pa bi bilo moje žviljenje kar dobro... tko sem pa v k... ampak vsaj zares sem tam Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neuromancer 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Ne gre vse laži tlačiti v en koš. Ta vrsta pa, ki jo je pokowc marca vrgel na mizo je slaba. Drugo ime za laganje sebi je neznanje. Če izključimo nekoliko paradoksalno in ne ravno produktivno možnost, da si lažemo in hkrati vemo, da lažemo. Torej, več kot vemo, manj si nevede lažemo. In znanje ni le poznavanje, ampak tudi vedenje in zavedanje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 21. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 21. februar 2004 .kr vse v en koš, ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 Ne gre vse laži tlačiti v en koš. Ta vrsta pa, ki jo je pokowc marca vrgel na mizo je slaba. Drugo ime za laganje sebi je neznanje. Če izključimo nekoliko paradoksalno in ne ravno produktivno možnost, da si lažemo in hkrati vemo, da lažemo. Torej, več kot vemo, manj si nevede lažemo. In znanje ni le poznavanje, ampak tudi vedenje in zavedanje.Zelo relativno.Ampak iz svojega vidika 100% prav. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neuromancer 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 Zelo relativno.Vse je relativno. Torej podvrženo temu, da se zdi drugačno, če spremenimo kot (optiko) gledanja ali če primerjamo dva subjektivna pogleda. Čeprav gre zmeraj za isto realnost. Recimo isti pojem, isto vprašanje, isti predmet. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
afna 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 Kaj pa sploh je realno? Morda pa smo vsi mi del enega velikega Trumanovega show-a ali pa Matrixa in smo samo marionete na prstih nekoga... Morda je laž, ki jo kdaj namenimo samemu sebi del velikega scenarija... Hm... mogoče pa smo zdaj že pri usodi... kdo bi vedel... in če bi vedeli, ali bo sploh še imeli smisel biti??? Neuromancer, ti očitno "misliš, torej si" dobrodošel!!! @ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 Zagotovo danes bo srečen dan, to sem začutil že zjutraj.... ehja fakt pa je da sem preživel čudovito popoldne z bratom, life je great, še je ljubezen v mojem življenju pa to, čeprav je to očitna laž, me pomirja, in je v sebi zelo resnična, vprašanje je le če človek razmišlja o besedah, ali o njihovem pomenu, al pa o pomenu sporočila...., to je tud še ena zadeva k ni za v isti koš...., Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 Ful je v pi... k ne lažem mal več, kt sicer, dost več bi si moral lagat sebi, velik več mojim staršem, in neskončnokrat več mojim puncam, prijateljem bi še vedno lahko lagal približno nič... pa bi bilo moje žviljenje kar dobro... tko sem pa v k... ampak vsaj zares sem tam...?! cudno, zakaj? kaj ti je zal, da nisi lagal? meni ni nikoli zal, da ne lazem. in imam se vedno najrajse tiste, ki tudi meni ne.me ne boli resnica, me boli sprenevedanje...kadar so ljudje negotovi, pa si ne upajo tega povedat, pa raje lazejo :!!: to mi je najhujse, ker je to pomanjkanje spostovanja in manipulacija-2 stvari, ki....grrrrrrrrrr.....tinka ne mara..... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neuromancer 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Neuromancer, ti očitno "misliš, torej si" dobrodošel!!! Hvala za dobrodošlico. Filozofijo racionalnega dokazovanja boga pa sem že opustil. Se mi zdi preveč (zgolj le) racionalna. Mislim (), da je tudi misel del materialne polovice vsega kar je in potemtakem ni osnova obstoja, saj sem prepričan, da ima obstoj tudi nematerialno (duhovno) razsežnost. Če Descartesa ("dubito, ergo cogito, cogito ergo sum") prevedem v 21. stoletje: Dvomim, torej mislim. Mislim, torej sem materializiran. Kaj pa sploh je realno?To se mi zdi zelo pomembno vprašanje, vendar predlagam, da odpreš novo temo na to temo. Da se ne oddaljimo preveč od laži. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Kaj pa sploh je realno? Morda pa smo vsi mi del enega velikega Trumanovega show-a ali pa Matrixa in smo samo marionete na prstih nekoga... Morda je laž, ki jo kdaj namenimo samemu sebi del velikega scenarija... Hm... mogoče pa smo zdaj že pri usodi... kdo bi vedel... :xx!: Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Se ti ne zdi, da lažemo zato, ker resnica boli. Bolečine pa je današnjega človeka tako strah, da bi naredil prav vse, samo da bi ne bolelo. In ker že iz bontona ni lepo povzročati bolečine drugemu, je najlepši izhod v laži, ki je prijetna in ne boli.Toda, če lažemo tudi sebi, se bo ta laž nujno slej ko prej spremenila v veliko bolečino.Kajti fizično telo na laži ne pristaja in hoče imeti to, kar potrebuje za življenje in se na vsako tovrstno laž odzove z bolečino.Torej, če že sladko lažeš iz bontona do drugih, vsaj sebi ne laži. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 22. februar 2004 .sm tut nekje že omenil,da je laž vrsta neznanja Stane; ˝Torej, če že sladko lažeš iz bontona do drugih˝ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Lagati je treba toliko,kolikor se da verjeti. Hrvaški Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 .sm tut nekje že omenil,da je laž vrsta neznanja Stane; ˝Torej, če že sladko lažeš iz bontona do drugih˝ ..zavijem v vsako laž tudi kanček resnice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Kaj pa celofan... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 ..doda vsak sam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Priznam, pa še ob nedeljah ni težav, ko cvetličarne niso vsepovsod odprte! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 Ja vcasih sm si rekla : Sej ce pojes se tole tortico, se ne bos zredila, pa itak bos jutri telovadila yeah right Ceprou zadnje cajte ni teh problemovDrugace pa ne. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 Na hladilnik si napišeš JUTRI ZAČNEM HUJŠATI in je stvar rešena, kar se laži tiče mislim. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 sem prejsnji teden se sebi zlagala ,da mam pet kil manj Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lya 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 kadar se moram učit, si zmer lažem: ''jutr pa res začnem!'' in potem mine mesec dni, brez da bi kakšno knjigo prjela v roke. Dva dni pred izpitom pa paničarm, da nič ne znam, zato se odjavim od izpita in si obljubim, da se bom za nasledn rok zares naučila. Itd., itd., ... Citiraj life is uncertain - eat dessert first Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.