Larsy 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 Jaz SI lažem... ja, ne vem, si bo treba počas priznat resnico..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 ne pogosto, ampak vseeno kdaj.., o tem da ne bom vec jedla cokolade, da se bom bolj pridno ucila, da bom bolj vztrajna... saj se vecinoma drzim svojih obljub, vendar pa se vseeno tud kdaj zlazem.., sa lepsi sen :-) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lya 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 včasih je lepo živet v zanikanju ... Citiraj life is uncertain - eat dessert first Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enaeva 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 Ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 Kdor sam sebi, drugim laže, ta se nima rad,saj z lažjo prezir do sebe kaže vsakokrat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 ja ja...tole pa je tema zame x!x x!x x!x jaz se mam na sumu, da si lažem....hm sam ne vem, če je čist res...olepšujem stvati...to je laganje?predvsem vedno najdem opravičila za dejanja ljudi, ki me obkrožajo sama do sebe sm relativno kritična in dost realna...glede drugih pa res ne... to je tko k s hujšanjem...če nebi delu prekrškou pol sploh nebi biu na dijeti...a ni tko????...isto z lažmi, če si nebi lagou pol bi to pomenilo, da sploh nisi samokritičen oz. sploh ne veš a si pošten do sebe ali nisi... jaz mislim, da ko se človek sebi zlaže si hkrati prizna: čit, samo krvav sm pod kožo...važno, da to ne postane navada... sončkeeeeeeee Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja ja...tole pa je tema zame x!x x!x x!x jaz se mam na sumu, da si lažem....hm sam ne vem, če je čist res...olepšujem stvati...to je laganje?predvsem vedno najdem opravičila za dejanja ljudi, ki me obkrožajo sama do sebe sm relativno kritična in dost realna...glede drugih pa res ne... to je tko k s hujšanjem...če nebi delu prekrškou pol sploh nebi biu na dijeti...a ni tko????...isto z lažmi, če si nebi lagou pol bi to pomenilo, da sploh nisi samokritičen oz. sploh ne veš a si pošten do sebe ali nisi... jaz mislim, da ko se človek sebi zlaže si hkrati prizna: čit, samo krvav sm pod kožo...važno, da to ne postane navada... sončkeeeeeeee Vidim, Mana, da je izrek padel na plodna tla. Malokdo bi bil sposoben biti tako samokritičen kot si ti, zato vse čestitke za iskrenost x!x Vidiš, da si v bistvu pravzaprav zelo poštena, saj priznavaš svoje napake, ki pa sov resnici samo lepotne.Ker si tako odprto bitje, ti bom pa nanizala še nekaj modrih ugotovitev o laganju: Od vseh živih bitij le ljudje lahkodejstva s kopico besed prekrijejo. V življenju nikoli nismo čisto naravni -vedno kaj ostane skrito, neizgovorjeno.Vsi želimo biti zanimivi, mikavni,z resnico pa dosegli bi prav obratno sceno! Ta, ki slep je za resnico,vidi tisto le, kar hoče.Sam ustvari v umu skico -z njo zakrije, česar noče. Prelomljena obljuba je vrsta laži,temu, ki obljublja, pa sploh se laž ne zdi. Avtosugestivna gesla v bistvu so laži,ki jih globoka vera v resnico spremeni. V resnico z zamikom spremeni se laž,kadar jo nekomu za vzpodbudo daš. Hinavščina za skladne odnose dobra ni,a vsem gluhim za resnico se privlačna zdi. Resnice bolečino lažje je prenesti,kakor pa pretvarjati se do nezavesti. V bistvu vsaka laž pomeni za lažnivca stres -zaradi njih življenje nenehen je pretres. Resnica mnogo bolj vznemirljiva je kot laž -z njo življenju sočnost, čutnost in napetost daš! Pogosto tisto, kar se vsem popolno zdi,je v resnici le skupek pomanjkljivosti. Kdor eno misli, drugo dela, tretje govori,ta v skladu z Notranjo Modrostjo zagotovo ni! Pregovor "v vinu je resnica" ne pomeni,da, kadar sem pijan, resnico govorim.Tedaj se vidi pravzaprav, kakšen je v meniresnični karakter, ki trezen ga tajim. x!x x!x x!x x!x x!x x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 ma js pa ne štekam glih tega kok sploh lohk lažeš sab seb......sej če se nekomu zlažeš, je to pač zato, da on neb resnice zvedu in kok lohk to sam seb.....razn č si multipla osebnost recimo sm dons neki nardila, kar ni glih ok, pol se bom pa zlagala sama seb da tega ni blo pa je vse lepo in prov al kok ma ne vem res...... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Veš kaj je rekel dr.Goebels...Če laž dovoljkrat ponoviš, postane resnica... Kar pa ni tako za lase privlečeno, kot zgleda na I. pogled... Citiraj AOV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Veš kaj je rekel dr.Goebels...Če laž dovoljkrat ponoviš, postane resnica... Kar pa ni tako za lase privlečeno, kot zgleda na I. pogled... se popolnoma strinjam... pa sej ne gre za laži v smislu, da človek dejansko zanika svoja dejanja, samo v drugačni luči si jih prikažeš, drugače si razložiš stvari jaz sem res proti laganju in to, ampak se mi zdi, da včsih je pa bolš si kej po svoje razložiti...sam to Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Hočeš reč, da npr. Robin Hood(al pa kakšen od teh junakov) ni bil tat, ropar lažnivec in kradljivec, pa čeprav je počel prav te stvari... Citiraj AOV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Veš kaj je rekel dr.Goebels...Če laž dovoljkrat ponoviš, postane resnica... Kar pa ni tako za lase privlečeno, kot zgleda na I. pogled... To je nemški pregovor ki je malo starejši od Goebelsa, bi rekel... :xx!: Mislim pa da da ta ....... ni primeren da bi se njegovo ime omenjalo tukaj Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hočeš reč, da npr. Robin Hood(al pa kakšen od teh junakov) ni bil tat, ropar lažnivec in kradljivec, pa čeprav je počel prav te stvari... Kaj so bili pa tisti katerim je kradel? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Jst si bom zdej začela! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 No Piki, cool. Jaz si pa nerada lažem, včasih pa probam kako to izgleda, samo to nisem jaz, pa je brezveze, pa itak se potem vse podre. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Sej se hejcam, no! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej se hejcam, no! Saj se mi je zdelo, ne izgledaš taka. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj so bili pa tisti katerim je kradel? Kdo pa si ti, da lahko sodiš?Poizkusi takratno situacijo prestaviti v današnji čas, pa da vidiš, kaj se ti bo zgodilo...Laž je laž, pa kakorkoli obrneš... Citiraj AOV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>To je nemški pregovor ki je malo starejši od Goebelsa, bi rekel... :xx!: Mislim pa da da ta ....... ni primeren da bi se njegovo ime omenjalo tukaj Ja, saj maš prav... Citiraj AOV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kdo pa si ti, da lahko sodiš?Poizkusi takratno situacijo prestaviti v današnji čas, pa da vidiš, kaj se ti bo zgodilo...Laž je laž, pa kakorkoli obrneš... Nič ne sodim, samo sprašujem Vse je stvar pogleda. Za tiste katerim je kradel je bil tat Za ostale je bil pa heroj... Če bi danes nekdo to počel bi šel v arest ali pa v norišnico Ali pa bi dobil kakšno zastupitev s svincem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 ali pa uporabil VIP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Se prav, da je s stališča opazovalca odvisno, kaj je dobro in kaj ni, oz, kdaj je ena stvar laž in prevara... he,he J.K. je rekel naj mu dokažejo greh, pa mu niso mogli.Kako je pa on zdržal brez greha in laži? Citiraj AOV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Kaj je dobro in kaj ni je vsekakor odvisno od opazovalca in od njegove presoje,kot v primeru Robina Hooda Kar je za nekoga dobro ni nujno tudi za druge Kaj je pa laž in kaj resnica tu pa ni dileme.Laž postane laž šele ko jo dokažemo, do takrat je pa to samo neka trditev, izjava Zakomplicira pa se če lažemo sebi. Glede dokazovanja laži... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Dejan prau, da bi 1+1 zmeraj morala bit dva Citiraj AOV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Ne sme bit od opazovalca odvisno, kdaj je ena stvar laž in kraja, kdaj pa ne.saj veš, kakšni smo ljudje...takoj voda na svoj mlin...če js to delam, je ok., če pa ti, boš pa kaznovan... Citiraj AOV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.