Skoči na vsebino

Si radi lažete?

pokowc

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Veš kaj je rekel dr.Goebels...

Če laž dovoljkrat ponoviš, postane resnica...

Kar pa ni tako za lase privlečeno, kot zgleda na I. pogled...

tehnično gledano ja xokx , ker če si nekaj zatrjuješ, in si podzavestno prepričan da je resnica, pote boš podzavestno začel vplivat na dogodke okrog sebe in bo kmalu postala resnica :D :D

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 167
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Zakaj pa ne, dobro je prepričati samega sebe, da bo jutri šele čez en teden, tako imaš "več časa" za vragolije.
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Ne. Hvalabogu imam sposobnost stvari videti od zgoraj. :8): Tako pa najbolje vidiš resnico, vse povezave in smisel.

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

• 1 month later...
Laži te pripeljejo v najglobljo temo.V njej pa je tudi veliko prostora za druge. V tej igri Vsi izgubljajo. Res pa je da resnica brez laži ne bi obstajala. Tako je to, folk...vedno sem se rad zlagal...vi tudi?!

Resnica in laž xscratchx xcrossfingx S svojimi čutili lahko človek zazna kvečjemu deset odstotkov življenjske resnice (živali je denimo zaznavajo kar do osemdeset odstotkov). Toda človek na žalost z razumom na podlagi teh desetih odstotkov oblikuje iluzijo dokončne resnice življenja. Zanj poslej ne obstaja nič drugega. Tako človek v sebe in v svoje življenje vtisne kar devetdeset odstotkov laži. Ta laž je v nasprotju z univerzalno resnico. Ljudje so jo poimenovali z besedo hudič. Gre za prazno iluzijo, ki je zasnova za vse prepire, rušilne fantazije, utvare, bolezni in nesreče ter ostala negativna stanja, ki tako ali drugače rušijo srečo in mir človeškega življenja. Bolj ko človek v svoje bitje vtiska laž in iluzijo, bolj je neveden, nesrečen in bolan. Če še tako močno poveličujemo deset odstotkov resnice – deset odstotkov resnice ne bo nikoli več kot deset odstotkov resnice. Še najbolj destruktivna je klasična izobrazba zahodne družbe, saj z domnevno vsemogočno nezmotljivostjo znanosti le še povečuje iluzijo in zablodo prek vseh razumnih mej. Trava je pametnejša od človeka, saj človek zatira svoje telo, trava pa raste v skladu z resnico. :vragec: xsrcx

Si radi lažete?

Rada :hepko: moj oče je gusarski kralj, odraščala sem na oceanu, moja mami je bila najlepša princesa in danes sem redarja in pajka brez mojega avta zabrisala na bližnji hribček....ko je redar pristal na riti se je vrgel na kolena in me milo prosil, naj čimprej odpeljem x:o)x

xyesx xflirtx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

• 3 weeks later...

Sem hotela odpreti novo temo Laganje, pa mi je Alef povedal, da ze obstoji, ker sem vse preiskala, pa nisem nasla. Hvala Alef!

Ce bi vprasali kaksno mamo, ce uci otroka lagati, bi bil odgovor NE, sploh NE!!!

Ampak, mi se zdi, da to ni tako:

Nekdo pozvoni, mama pravi otroku: Ce je tisti/a, reci, da me ni doma! In otrok se je primoran zlagati!

Pa reci, da ni tako, reci no!!! xrolleyesx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

<{POST_SNAPBACK}>Sem hotela odpreti novo temo Laganje, pa mi je Alef povedal, da ze obstoji, ker sem vse preiskala, pa nisem nasla. Hvala Alef!

Ce bi vprasali kaksno mamo, ce uci otroka lagati, bi bil odgovor NE, sploh NE!!!

Ampak, mi se zdi, da to ni tako:

Nekdo pozvoni, mama pravi otroku: Ce je tisti/a, reci, da me ni doma! In otrok se je primoran zlagati!

Pa reci, da ni tako, reci no!!! xrolleyesx

Hej MAAAAAAAAAAAARSAAAAAAA!!!!

A si ti tut t'maumu gdaj kej tazga rekla, a?

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

x:Dx ena tehtnica mi je zdej neki težila.

sem rekla sam:" Pa si res lepa" x:o)x in se globoko zazrla v njeno levjo grivo.

Je takoj pozabila, kaj mi je hotela najedat x;)x in hitela v odsev šipe preverjat, če je res xrolleyesx

drobne laži, lakše se diše..press

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>

Hej MAAAAAAAAAAAARSAAAAAAA!!!!

A si ti tut t'maumu gdaj kej tazga rekla, a?

Pa kaj si vedno tako resna? :eek: Zakaj vedno kličeš na pomoč Marso? x:o)x

Zdi se, da je Marsa tvoja starejša sestra, no, saj razumem... x:Dx

Lažnivec mora imetri zmeraj pričo ob sebi. (Armenski)

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...