Uma 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Laži?...mogoče pol-resnice... no, al pa četrt-resnice... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 25. maj 2003 Prijavi Deli 25. maj 2003 Ljudje smo umetniki,kar se tiče laži...pravi virtuozi... vsako laž znamo zaviti v bleščeč celofan .... vedno najdemo opravičilo kot...saj o tem vendar že vsi govorijo... mislim,da so zametki laži , v nas ,že od vedno.. . hmmmmm če tako mislim potem se s ,kaljo, laži že rodimo ......in je vse odvisno od tega, kako to"rastlinico" gojimo skozi življenje Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Resnica boli, laž pa leti (samo kratke noge ima) uživajte pa tud, če si mal lažete Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. januar 2004 Prijavi Deli 20. januar 2004 Zelo odvisno je sploh, kaj je laž in kaj resnica. Lahko je zame en pogled resnica, pa drug pogled laž, za nekoga drugega pa moj drugi pogled resnica in prvi laž. Stvar percepcije. Da bi pa kdaj imla eno mnenje in si namenoma rekla, da je drugače, pa ne. Sledim svoji resnici ne glede na to ali je bolj ali manj prijetna . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. januar 2004 Prijavi Deli 20. januar 2004 lazh je samo negativen odnos do resnichnostikaj pa prauzaprau je resnichno?o sanjah tega ne moremo rechizakaj pa potem mokre sanje? je chist na uni strani shpeglaZakaj, da ne moremo rect, da so sanje resnicnost??pomoje lahko!! pac je paralelna resnicnost.torej doloceni zakoni veljajo za prvo pozornost (kjer uporabljamo tudi fizicno telo - energijo)in kjer so dolocene fizikalne lastnosti (teza, prosti pad, etc..), ki jih lahko ali ne obvladujemo z energijo,torej zavestjo. Druga pozornost (svet sanj, svetovi, etc...) pa ima tudi dolocene zakone... ki so verjetno razlicni v razlicnih svetovih. In prva pozornost (ta nas svet) je le izsek druge pozornosti, eden od svetov. - pomojezatorej mislim, da je neutemeljeno govoriti, da svet sanj, torej druga pozornost ni resnicna.mokre sanje pe je povezovanje prve in druge pozornosti.kakor so pocela ali pocnejo mnoga ljudstva (aborigini, indjanci...), ajnstajn, tesla, ... In torej govoriti o lazi je lahko relativno v doloceni situaciji, kajti korda je laz tukaj in ne laz v sanjah, ali obratno. - evo spet eden k laze Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fridaa 20. januar 2004 Prijavi Deli 20. januar 2004 sebi lagati... najlažje... nekaj narediti, da bi bilo boljšepogledati resnici v oči... včasih najtežjeFridaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. januar 2004 Prijavi Deli 20. januar 2004 hehekako pa vesh, da so to ochi resnice? 666 zlobijeu......hihi Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 nikoli ne bom rekla nikoli... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiana 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Ja, vsaki dan si rečem da danes pa res neham kadit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 trenutno si lažem, da se mam fajn Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 A je to laž ali prepričevanje....v glavnem, da uživaš Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 ne morem reči, da si ravno lažem, ker to te kot bumerang zadane ....ampak odlagam........ ... v stilu scarlet o'hara: o tem bom razmišljala jutri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 27. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 27. januar 2004 haa, to pa res. Zakaj tako ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Sama sebi lažem pri fizičnih bolečinah.Če me boli sama sebi lažem,da me ne-ali se prepričujem- Zdaj pa nisem ziher kaj .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 a veš,da mi-večkrat. Enkrat me je glava tako bolela,da sem bla kar frjolčna v ksiht.Pa sem si lagala ali dopovedovala,da to ni moja glava ampak,da je to od druzga.ratalo-brez tablet... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Ja! A hočeš še ti enga ,za probo Sam za stranske učinke ne odgovarjam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Kaj te napeljati na to idejo :o|o: Srčno upam pa ,da so taki časi mim za vedno,3000kosmatih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Največja in najbolj nevarna laž je ta, da je večina bolezni psihosomatskega in ne fizičnega izvora in se potem ljudje prepričujejo sami sebe, da se jim le zdi, da so bolni, ne pa, da so bolni v resnici.Dokler jim fizika ne pokaže zob. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Sama sebi lažem pri fizičnih bolečinah.Če me boli sama sebi lažem,da me ne-ali se prepričujem. Zdaj pa nisem ziher kaj ....a je to kaj bolj razumljivo; si napisala da nisem sigurna ali si lažem ali se prepričujem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 SStane, si pa nekam zelo po svoje razumel, kaj pomeni, da so bolezni psihosomatskega izvora. Veš, čisto somatske bolezni imajo lahko svoj vzrok v psihični sferi. Stalna zaskrbljenost, strah, sovraštvo, stresi itd. pogosto vodijo v bolezen. Za raka pa tako in tako pravijo, da je bolezen duše. Osebno poznam nekaj primerov, ko so (predvsem) matere po hudih družinskih tragedijah (izguba otroka ipd) zbolele za rakom in v zelo kratkem času šle za svojim ljubljenim pokojnikom. Po drugi strani pa so znani primeri, ko so se rakavi bolniki sprijaznili s svojo boleznijo, povsem spremenili način življenja, postali vedri in optimistični ter v nasprotju z vsemi zdravniškimi prognozami ozdraveli. Vse (ali pa vsaj skoraj vse) je med uhljema. Način našega razmišljanja, dojemanja sveta, ima odraz v materialnem svetu. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Največja in najbolj nevarna laž je ta, da je večina bolezni psihosomatskega in ne fizičnega izvora in se potem ljudje prepričujejo sami sebe, da se jim le zdi, da so bolni, ne pa, da so bolni v resnici.Dokler jim fizika ne pokaže zob.Po temle tvojem postu bi sklepala, da si ti mnenja da bolezni niso psihosomatskega izvora, oz. vsaj ne vse, se motim? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Največja in najbolj nevarna laž je ta, da je večina bolezni psihosomatskega in ne fizičnega izvora in se potem ljudje prepričujejo sami sebe, da se jim le zdi, da so bolni, ne pa, da so bolni v resnici.Dokler jim fizika ne pokaže zob.Po temle tvojem postu bi sklepala, da si ti mnenja da bolezni niso psihosomatskega izvora, oz. vsaj ne vse, se motim? Sploh se ne motiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Hmmmmmmmmmmmm, potem, me pa zelo zanima kako točno ti o teh zadevah razmišljaš, je vse fiziološkega izvora, ali nekaj fiziološkega, pa kaj po tvojem mnenju psihosomatskega ? Si me pa čist presenetil.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 a to pol pomen, da je obsedenost s soljo v vseh temah psiho izvora 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Tole tud jest ne morem vsega skupčkat, tako da bi mi blo logično . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.