Mick 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Trdi brez polnjenja ................. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 bonboni Mick Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 .......bi ti jaz dal to mal preverit, če so brez polnjenja...... No, v Amsterdamu sem odkril med mojimi omiljenimi FishermansFriend še okus gozdnih sadežov in pomaranče ......ki ji pa žal pri nas še nisem opazil. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Pomarančo mislim,da sem že vidla, sam na Štajerskem pa res ne Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Prid mal ščekirat, pa uzput še une Mickove probaš..... Bemu, sm mislu, da me dans nič ne trga Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Nism ravno nora na bonbone.... včasih pojem kakšnega karamelnega, pozimi pa imam obvezno pri sebi Ricolo (tiste navadne, zeliščne) in to je to. seveda pa je situacija popolnoma obratna, ko je govora o tistih iz ČOKOLADE....mmmmm Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kasandra 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 casali rum kokos- une iz bele čokolade, ko jih zmanjka pa evkaliptusove zelene s cukrom posute ko smo bili še majhni, je bila pa ful gajsna izbira: Visoki C, Ki-KI, Bronhi, 505 s črto, pa evkalipta v plastični škatlici, aja pa še eni, ki so bili polnjeni z alkotom, vsak z nečim drugačnim, gor pa je pisalo da niso za otroke mi pa udri po njih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Tiste zelene zele mentolove s sladkorckom pusute... umrla bi zanje! AlianaČe greš v Favolo jest, ti na koncu zraven računa prnesejo skledico teh bonbončkov. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Mhm, pa res se spomnim. Včeraj sem si jake bonbone nabavila , lešnike . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Majhna anekdota: -leta in leta smo za nono kupovali mentine v Ts. Take pol cm visoke in šest kotne, prodajali na kilo. Enkrat sem ravno odhajala na obisk k noni, pa sem sla pred tem kupit mentine, ki jih je imela tako rada.Pridem v isto trgovino kot vedno, a glej ga zlomka, zamenjali so dobavitelja. vendar nisem bila pozorna, da so mentine postale bolj ploščate in okrogle. Kupim 30 dek. Nona dobi vrečko, seže vanjo in se užali. 'Kaj pa je, noni?', vprašam, ko vidim užaljen izraz. "Kaj misliš, da bom jela že sčučane karamele?" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Jaz pa bonbonov ne maram in ne jem, z izjemo cokoladnih, npr. Rum- Kokos, ali drugacnih takih filanih, recimo raffaelo ali Mozart kugeln.Oni Fishermani pri meni naredijo strasansko reakcijo, celo alergijo, sape mi zmanjka, kihat zacnem, srce mi pospeseno razbija, tako da ne zrem tega.Vcasih kak tic-tac, ki je mini in mi je vsec okusek. Vcasih pa so mi bili vsec herba bonboni.Ne maram valjati kaksne ogromnosti in trdote po ustih in bi me bolelo nebo. Ruby - nona! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 mmmm najboljse so Lindtove bonboniere drugace pa naceloma ne jem bonbonov bonbon -a m (o) industrijsko izdelana drobna slaščica iz sladkorja in dodatkov, sladkorček: lizati bonbone; čokoladni, mentolni, mlečni bonboni; kisli bonboni; otrokom je prinesel vrečko bonbonov; tovarna čokolade in bonbonov Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 mmmm najboljse so Lindtove bonbonierenenim, da je tale čokolada kislastega okusa, pa naj bo še nevem kak draga in slavna :o|o: Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 bonbone ne jem, ko so strupeni.. (sama barvila so jih.. pa dodatki)rajš čokolado ..včasih sem imela rada pa kiki pa bronhi, tuti fruti, pa ene take jabolčne s kislim polnilom..Pa gumijaste... tale gliste.. noro..pa vlke pisane lizike..Aja uni vitaminski so tud totana brezveznost, joj kolk smo včasih tega sranja pojedl.. jst svojim otrokom bonbonov ne bom kupvala, itak bojo na čokolado verjetno mahnjen.. je bolj zdrava... kljub vsemu kar je noter.. razen mleka, cukra in kakava.Ja zdej pa rum kokos pali še vedno.. to pa kr pod čokolado smatram.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 ja ja ja...bonboni...a je kdo omenil bonbone... use bom pojedla ni važn kakšni so...sam da niso uni mentolovi zeleni k se na zobe popajo... :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 1Budala, niso no Vsaj bonboncki ne ( oziroma bonboniera), kar se pa tice navadne mlecne, je pa men tko mal special okusa, mogoce se res vid, da je vec kakava notri...Sej tut gorenjka je dobra...sam milka mi ne potegne ... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plesalka 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Bonboni... vse po vrsti, najraje pa Rum kokos, Bronhi in karamele. Mmmmmm.... Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Uf... sem v petek prišla do svojih kislih črvov . Plesalka, cool ikonca Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 ja kisli bonbončki so the best...njaaaammm... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Claudia (oče je Slovenec, moj prastric) iz Hamburga je totalno zmešana na te naše...kaj so že...jabolčne kisle šumi bonbone. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 tisti z mandelji in preliti s čokolado .....mmmmm čokolada Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 tisti z mandelji in preliti s čokolado .....mmmmm čokolada Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm! se posebaj z belo!!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠMUKICA 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 js bom puvedala z eno besedo: njam!!!!!!! Citiraj ŠMUK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 saj niso glih bonboni, no, ampak včeraj sem jedla une svetlo rumene penaste bananice, ki so po tri pakirane Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Janja... pocen so pa še fuuul dobre.... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.