Volk K.L. 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Jaz mam v avtu skoz Orbitove bonbone, gozdni sadeži. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 ...takšni, ki se stopijo v ustih, pa ne presladki... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 A se kdo spomni Šumijevih bonbonov "VESNA" - taki trdi čokoladni pa znotraj so imeli čokoladno filo.......njamiiiiiiii Pa: Bilo kuda KIKI svuda!pa: BRONHI - da se lakše diše!pa: gune ta penaste banance, Janja, yes - svinjsko dobre pa: VSEEEEEEEE čokoladne iz bonbonjer! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 gumi boni! njami! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Sem kisle črve po zadnji dogodivščini, ko so zlezli nazaj ven črtala s seznama Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 ...MENI SO PA UNI BONBONČKI, KI SO KOT NEKAKI MALI DREKCI VŠEČ, TAKI ČOKOLADNI...NJAMI... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Maram gumijaste 'kokakolne' flaške. Pa si kupim tudi Rondo C al Cedevita bombončke in jih tudi cel zavitek do konca pojem. Zadnje čase imam tako potrebo po sladkem, da si vsakič, ko sem v Hiper merc. v Kp kupim 3 indijančke (beljak s tono cukra oblit s čokolado :o|o: ), jih brez dihat pojem, še preden pridem do avta. Potem pa doma dragemu težim, sumničim in na prst obtožujem, da je spet dokrajčil vse sladkarije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Uf, ja indijančki Dickmanns Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 DICKMANNS....če tako na hitro prebereš, lahko še na kaj hmmm, pokvarjenega pomisliš... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 MENTOL BONBON mmmmmmmmmmmmmmmmm prav najsladkejši Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 MENTOL BONBONNe maram jih...niti after eight niti nic... :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Čokoladno mentol kombinacija pa tudi meni ni všeč Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 after eight merciduplobajaderagriotisnickers in marsjaffadomači piškoti, ki jih speče babica.... seznam sladkarij je dolg, vendar sama nisem preveč ljubitelica sladkorja, tako da našteto jem le ob posebnih priložnostih(če mi kdo kupi za rd) ali, če jih imamo slučajno doma.. Želim pa vsem sladko življenje!! Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 seznam sladkarij je dolg, vendar sama nisem preveč ljubitelica sladkorja, tako da našteto jem le ob posebnih priložnostihBlagor tebi Jaz pa šizim od slaščic zraven pa obožujem tudi kandirano sadje, kupujem si kandirane češnje in kandirane pomarančme krhlje, katere potem namakam v stopljeno jedilno čokolado Pa dateljne polnjene z orehi im maskarponom, gor pa kapica iz jandujske čokolade.... Evo grem delat pokoro :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MARGIT 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Najraje imam čokoladne z marcipanovo kremo..........ali pa tiste z fino ledeno kremo iz bomboniere Ledenka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leica 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 hmmm, obožujem casali rum kokos bonbončke, šumijeve jabolčne kisle, te nove orbitove, vita-c, cedevitine......, ful dobri tudi čokoladni okrogli v roza in beli barvi v roza pakungi, pa malo so hudi .................... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 saj niso glih bonboni, no, ampak včeraj sem jedla une svetlo rumene penaste bananice, ki so po tri pakirane ja ja mljas mljas, heja, ej vsakič ko pogledam tole temo preberem da piše Bobni, ne pa Bonboni nevem zakaj... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 zdej sem pa lačna... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.