Skoči na vsebino

Bonboni

pokowc

Recommended Posts

• Komentarji 67
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

A se kdo spomni Šumijevih bonbonov "VESNA" - taki trdi čokoladni pa znotraj so imeli čokoladno filo.......njamiiiiiiii :palec:

Pa: Bilo kuda KIKI svuda!

pa: BRONHI - da se lakše diše!

pa: gune ta penaste banance, Janja, yes - svinjsko dobre :palec: x:Dx

pa: VSEEEEEEEE čokoladne iz bonbonjer!

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Deli na socialnih omrežjih

• 3 weeks later...

Maram gumijaste 'kokakolne' flaške. x:Ix

Pa si kupim tudi Rondo C al Cedevita bombončke in jih tudi cel zavitek do konca pojem.

Zadnje čase imam tako potrebo po sladkem, da si vsakič, ko sem v Hiper merc. v Kp kupim 3 indijančke (beljak s tono cukra oblit s čokolado :o|o: :eek: x:Dx ), jih brez dihat pojem, še preden pridem do avta.

Potem pa doma dragemu težim, sumničim in na prst obtožujem, da je spet dokrajčil vse sladkarije x:Ix x:Ix x:Ix x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

after eight :palec:

merci

duplo

bajadera

grioti

snickers in mars

jaffa

domači piškoti, ki jih speče babica....

seznam sladkarij je dolg, vendar sama nisem preveč ljubitelica sladkorja, tako da našteto jem le ob posebnih priložnostih(če mi kdo kupi za rd) ali, če jih imamo slučajno doma..

Želim pa vsem sladko življenje!!

DON'T PANIC

seznam sladkarij je dolg, vendar sama nisem preveč ljubitelica sladkorja, tako da našteto jem le ob posebnih priložnostih

Blagor tebi :eek: :sori:

Jaz pa šizim od slaščic :2src: :2src:

zraven pa obožujem tudi kandirano sadje, kupujem si kandirane češnje in kandirane pomarančme krhlje, katere potem namakam v stopljeno jedilno čokolado x:px x:px :vragec: x:px

Pa dateljne polnjene z orehi im maskarponom, gor pa kapica iz jandujske čokolade.... x:px x:px x:px

Evo grem delat pokoro :xx!: :xx!: :xx!:

hmmm, obožujem casali rum kokos bonbončke, šumijeve jabolčne kisle, te nove orbitove, vita-c, cedevitine......, ful dobri tudi čokoladni okrogli v roza in beli barvi v roza pakungi, pa malo so hudi x:px x?x :2src: ....................

:yumy: saj niso glih bonboni, no, ampak včeraj sem jedla une svetlo rumene penaste bananice, ki so po tri pakirane  x:px

ja ja x:px mljas mljas, heja, ej vsakič ko pogledam tole temo preberem da piše Bobni, ne pa Bonboni :D nevem zakaj... :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...