Marsa 16. marec 2003 Prijavi Deli 16. marec 2003 Kdo bi si bil mislil, da bom ravno jaz odprla tole temo! Pred nekaj dnevi sem dopolnila 39 let (saj mi je kar hecno vpisati tole cifro)...Ko je bil frend na obisku (70-letnik -1970-, poznamo se vsaj 15 let, torej ze zaradi sebe VE, da pac sem od njega toliko starejsa in - saj ve, koliko je star), me je vprasal, kateri rojstni dan da je, in ko sem povedala, mi je bilo kar nerodno, kako je reagiral!Sploh ni mogel verjeti in vse, kar zacepetal je... Prijateljica, ki je moj letnik, nenehno in vse pripisuje staranju.Ce sva utrujeni - ja, saj - to je zato, ker...Ko se nekoliko zredi.. ja, seveda - organizem zdaj tezje to obvladuje...Sama pa se ze vse zivljenje kot nekako delam norca... oz. cisto drugace gledam na vse..In moram priznati, da prav res - pri 39... ih letih - tako cutim:Imam dve gubi vec, to je res.. A - kakorkoli ze - NE menjam za 17. leta... Ko mi kdo rece - 17- - najsrecnejsa leta - ga samo pomilovalno pogledam.Kar se mene tice, sama veliko raje zivim zdaj - v tem trenutku in tudi v tem telesu.Aja - nikoli se nisem bila pri kozmeticarki in nikoli se se nisem namazala s kremo proti gubam."Odlasam"... pri 25-ih sem rekla - ko bom 30.. pri 30-ih sem rekla, ko bom 35.Pri 39-ih recem - bomo videli, morda pa tudi pri 40-ih ne bom. Kaj vi menite o tem oz. kako to sami (ce ze) dozivljate in spremljate? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. marec 2003 Prijavi Deli 16. marec 2003 Marsa, a ti je blo treba tole temo odpirat??? Zadnjič me je ena stvar ful presenetila.Po dolgem času sem bila pri zdravniku.Gripa.Zgledala sem tako kot sem se počutila :xx!:.Pa mi med. sestra pravi:" Pogledala sem vašo kartoteko,pa nisem mogla verjet, ko sem videla letnico rojstva.Pa vam res ni videt."Hja, sem si mislila.Kaj bi šele rekla, če bi me videla, ko sem v "formi". Drugače pa je tako.Če kar naprej buljiš v svoj EMŠO, setemu, kar tam piše, prilagodiš.Jaz pa imam še toliko načrtov, da se nimam časa starat. Ko pogledam svoje vrstnice( , ko srečam kakšno sošolko),se mi zdi, da imam kar srečo.Morda pa to ni sreča, ampak preprosto način življenjain sprejemanja samega sebe. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 16. marec 2003 Prijavi Deli 16. marec 2003 Marsa, vedel sem, da si to temo odprla ti. Da se nekaj dogaja, sem sumil že nekaj časa! V veselje ti pa povem tole:Ženska do 20. rada tisto poizkuša pa še fajn je!Med 20. in 30. išče moža!Med 30 in 40 točno ve zakaj jo ima!Med 40 in 50 se goni vsaka kost!Po koncu plodnega obdobja se pokaže resnični karakter, ker ji ni treba več igrati, da bi bila oplojena! Vsekakor pa duša ne propade, če je lepa, taka tudi ostane! Lep pozdrav! Kljuka Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MINI 16. marec 2003 Prijavi Deli 16. marec 2003 Hej, Marsa in ostali starajoci se ;-)) Sem tvoja vrstnica in se v svoji koži prav dobro pocutim :-))) Definitivno bolje kot v najstniških letih!!! Sprejela sem se taksno kot sem in se imam cisto rada. Na gube in vse ostalo (ohlapnejsa koza npr.) pa gledam kot na nekaj naravnega, kar pac pride z leti in se ne obremenjujem prevec s tem. Seveda mi vse ni vsec, ampak tak je pac proces. Sigurno se pa da z zdravim nacinom zivljenja precej narediti zase. Mam pa prijateljico, ki je ze pri 25-ih letih govorila, da je stara 30 in po tridesetem spet, da jih ima ze 40 :-))), pa vendar svoja leta dobro nosi ;-) Mini Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2003 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2003 Kljuka, hej! Pravis "se je nekaj kuhalo" Prav nic - prav zares in cisto iskreno ti povem, da se mene samo preseneca, kako to, da me leta nic ne drmajo...Mogoce zato, ker nikdar nisem bila odvisna od lepote oz. od videza...Zgleda pa morda kot da sem se totalno zasekirala... Mini.... hehe ... Astrca! "Kaj mi je bilo treba odpirati tole?" Veckrat se o tem zgovarjamo in jaz imam tole stalisce svoje...Pa me je zanimalo, kaj si ostali mislite o tem in kako to dozivljate. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2003 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2003 Imava ravno obisk - in ko smo glih pri letih... Frend, ki je na obisku, je star 21 let... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. marec 2003 Prijavi Deli 16. marec 2003 Ja, Marsa, pol pa tega frenda vprašaj, kolk se NJEMU zdi 39 let... x:px Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 16. marec 2003 Prijavi Deli 16. marec 2003 Plodno obdobje! Lep pozdrav! Kljuka Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Metja 16. marec 2003 Prijavi Deli 16. marec 2003 "Odlasam"... pri 25-ih sem rekla - ko bom 30.. pri 30-ih sem rekla, ko bom 35.Pri 39-ih recem - bomo videli, morda pa tudi pri 40-ih ne bom. Marsa, če jaz nadaljujem od tukaj dalje, pri 40-ih sem rekla, ja bom še malo počakala ko bom 45..pri 45-tih pa seveda ko bom 50. Danes sem v 51, pa jih še vedno ne uporabljam.Dobro se počutim v svoji koži.Sem zdrava, skrbim za fizično in psihično kondicijo in vem da prekašam marsikoga veliko mlajšega od sebe.V službi sem v krogu zelo mladih ljudi.Med njimi se odlično počutim,tudi oni me naravnost krasno sprejemajo, mislim, da je poseben privilegij delati z mladimi.Zato Marsa, kolikor sem te jaz že uspela spoznati, ti prav zagotovo nikoli ne boš uporabljala anti age kreme.Si preveč metja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2003 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2003 wOw! Evo - TOLE je PRAVI odnos... (no, zame pac).Saj - in tudi zato tako rada nakladam o tem - da bodo mladi videli, da si lahko se vedno kul tudi po 30-em. )Evo, to je to, o cemer govorim pravzaprav... Ko smo ze pri starosti...zadnjic sva se s timom (moj sin - 11 let) pogovarjala nekaj, pa sem rekla - a ni Sandra Bullock mlada videti.. Pa je moj letnik..Pa pravi Tim (in me preseneti) - eehh, brez veze.. Kaj pa tista, kaj je ze - Tina nekaj - ko je 60 in vec!Seveda - Tina Turner z gazelicjimi nogicami! No, se nekaj - tamle se hvalim in pravim, da imam dve gubi... v bistvu sem se zlagala in imam tri.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2003 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2003 No, in frend pa je se vedno na obisku...Pozitivna plat tega, da je mlajsi?Da mi ni treba vzorno tamle viseti, ker ne bo nic zameril, lahko neobzirno grem se malo semle in se postnem kaksen komentar... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Metja 16. marec 2003 Prijavi Deli 16. marec 2003 x:Dx metja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 16. marec 2003 Prijavi Deli 16. marec 2003 Marsa! Ta izraz ti mora biti znan:"Ti je prišlo, ko si dojila?" Lep pozdrav! Kljuka Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2003 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2003 Ehh, Kljuka!Se vidi, da ne poznas tega obcutka....Dalec od tega, da bi ti prihajalo... (no, vsaj z mano je bilo tako)... Ma si model, Kljuka! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 16. marec 2003 Prijavi Deli 16. marec 2003 Meni pa se zdi starost prav šarmantna. Še posebno moški s kakim sivim laskom pa kako gubico... Pa zrelost, izkušnje... No, jaz sem mlada 33 (letos bo 34) in sem že zdaj bolj zadovoljna kot pri 17-ih. Kaj šele bo pri 40-ih, 50-ih, 60-ih... Ma dokler je zdravje, ni panike. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 16. marec 2003 Prijavi Deli 16. marec 2003 Marsa!http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_approve.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gif Pa veš od kje je ta izraz[?] Sigurn si ga že slišala in prebrala. http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_8ball.gifali mogoče tud nehttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_8ball.gif Lep pozdrav! Kljuka Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. marec 2003 Prijavi Deli 17. marec 2003 ho, kaj sm dons vse zamudu, hmm P°k0w< Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. marec 2003 Prijavi Deli 17. marec 2003 Če smo že ravno pri naštevanju:)) imam tri sive lase, ki so v moji črnini lepo in na daleč vidni:)). Pa ne bom še nič barvala:)). Mogoče kakšno gubico - ta je ziher smejalna, tako, da itak ne šteje:)) In bom letos stara 33 let:)). Pa se počutim, kot, da jih imam 20 ali kakšno več no. Tudi jaz ne kažem svojih let. Me je zadnjič en akviziter vprašal, če imam starše doma...::::))))) natalija Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 17. marec 2003 Prijavi Deli 17. marec 2003 Hojla! Vidim, da sm tu med mlajšimi. Pri 25-ih je tko, da se začneš zavedat, da te mladi in otroci do 18-leta vikajo in ti pravjo gospa. To mi je zlo smešno in se sploh ne moram navadit. Je pa veliko lažje imeti 25 let kot npr. 16, ko je vsaka napaka tako strašna. V puberteti je preveč problemov, tko da tut jest ne bi bla več 17 let stara. Po svoje bi raje videla, da bi zgledala malo starejša, ker imam občutek, da me včasih ljudje ne jemljejo resno. Je res, da če se dam v kavbojke in pulover, zgledam kot kakšna najstnica. Ker sem poleg tega še precej vedra in vesela oseba, ki se rada zabava in smeji, izgledam še bolj neresna. Tko da so ljudje večinoma presenečeni, ko jim rečem, da sem 25 let stara. Se pa staranja ne bojim, saj sem našla človeka, s katerim se želim postarati. Se veselim vseh let, ki me še čakajo. LP M Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 17. marec 2003 Prijavi Deli 17. marec 2003 Eh, kot sem že rekla, pri eni drugi temi... ki je objavljena tukaj zdaj...Stara sem 32, letos bom 33... Sama se počutim stara, ko se počutim slabo... drugače, pa se počutim enako, kot sem se pred 15 leti. Včasih me dajo v starostno dobo 25-30, kar je v redu. Všeč mi je ko naju s hčerko zamenjajo za sestri x:Dx kar je še bolj v redu...Sama sem še tako neumna, da sploh ne razmišljam o staranju, ampak "Kaj bomo danes poslušali?" Mi je pa ravno nekaj dni nazaj rekla hči, da je že močnejša kot jaz, ker je mlajša (13 let)... sva šli roke polagat x:Dx še vedno sem v najlepših letih, hehehehe. Majic@ Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2003 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2003 Jaz pa vso noc plesem v disku, pa ne jem extasyjev... Menim, da so se te meje zdaj nekako zabrisale in da starost ni vec tak point. Mislim, da so se tudi nekoliko starejsi malo sprostili in da je skratka zdaj, v tem obdobju, nekako lazje biti starejsi kot je npr. bilo vcasih... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 17. marec 2003 Prijavi Deli 17. marec 2003 Ja Marsa, kaj pa vem, mogoče smo pa najstnikom smešni v disku??? Pa se sploh tega ne zavedamo??? Mi smo gledali na 30 letnike v Valentinu, češ, kva pa ta ata tuki!!!A ni tako? Majic@ Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MINI 17. marec 2003 Prijavi Deli 17. marec 2003 He, Nataly Pa ti starsi dovolijo, da surfas po netu Ja, tudi jaz imam take izkusnje. Se lansko leto (=pri 37 letih) me je akviziter isto vprasal (ce so starsi doma), pa na smucanju je en podajalec sider mislil, da sem sinova smucarska instruktorica, drugi pa je sinu rekel, naj se "pomakne blize sestri" Mini Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
faca 17. marec 2003 Prijavi Deli 17. marec 2003 Hej! Mi je všeč ta tema. Ful. Tudi jaz razmišljam zelo podobno kot ostali. Meje so se res spustile in starost ni več tako zelo pomembna, je pa res tudi, da se meja "s staranjem" spušča. Ko sem bila stara 30 let, sem si mislila, joj, kako bo ko jih bom imela 40? Panika!!! Letos jih bo 40 in nič... Kakšna gubica je več, sicer pa se počutim dobro, še vedno sem razigrana in ni mi težko se skrivati in loviti z otroki. Mogoče je to zato, ker imam majhna otroka in sem zato "prisiljena" biti "mlada". Ko gledam kakšne sošolke, ki imajo otroke že na faksu, me kar stisne... Saj so kot stare mame :xx!: ... Le malo jih je, ki izgledajo dobro (kot jaz ). Ali pa imam o svojem izgledu previsoko mnenje ???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MINI 17. marec 2003 Prijavi Deli 17. marec 2003 Ja, starine smo - za njih (najstnike) in verjetno res pisano gledajo razne mamke in atije. Ampak totalna prednost (starin) pa je, da si mi danes mirno lahko recemo JA IN !?! Uni revcki se pa sekirajo zaradi vsakega mozoljcka ;-)) Mini Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.